Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak se k vam lidi chovaji?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 49

myslim, že je v tomhletom dost důležitý oddělit práci a soukromí...Pracuješ kvůli prachům a proto se radši snaž makat tak, aby měli co nejmíň důvodů tě vyhodit (asi málo šéfů si představuje dreďáky v kanclu). Anebo pak ti co maj štěstí jim to splyne v jedno. To je samozřejmě sen každýho, ale je tu jedno důležitý slovo - REALITA!!!Když něco chceš, musíš něco obětovat...starý zákon...

Old Post 13-05-2005 v 10:51 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Jo jo, takze kdyz chces dredy, musis neco obetovat. :-)

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 13-05-2005 v 11:11 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 51

Jo, přesně tak...ale musíš se rozmyslet ty, jestli to stojí za to.
Teda za předpokladu, že je tvůj zaměstnavatel šovinistická svině...

Old Post 13-05-2005 v 12:36 PM
herb,mrs. herb
Stálý Člen

Karma uživatele herb,mrs. herb - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Máte pravdu,že např. s dredama se hůř hledá práce,mě to za 3 měsíce čeká taky, ale přeci je kvůli tomu nesundam...Muj starej má taky dredy, piersing(ten neni moc často vidět),kérky, a práci sehnal vždycky-teď má už svuj krám-takovej growshop-fajfky, hnojiva...K vůli tomu,abych vydělávala 30 tisíc měsičně, se nepřipravim o volnej čas,o nervy- o ty hlavně,nebudu jenom shromažďovat prachy, když počítam s tim, že můžu kdykoliv umřít-tak k čemu mi bude tučný konto ve švýcarský bance, když budu mrtvá, a bez zážitků, a ňákejch vzpomínek,aůe zas netvrdim že prachy nejsou třeba...Zatim chodim do školy, ale jednou makat budu,a myslim si že první pohled znamená hodně, ale když sem člověk inteligentní,slušnej,tak proč by tu práci mít neměl..A samozřejmě jestli mam o tu práci vážnej zájem a vim že jí budu přesně plnit atd...To je jako Whopi Goldberg(nevim jak se to píše),ta má taky dredy, a nikdo jí nezakazuje kvůli tomu hrát ve filmech....Určitě záleží na těch lidech,který tyhle věci nosej,když je to shit,kterej si bouchá,tak je to celkem rozdíl, než když každej den hulíš, a vo víkend si dáš papír, houby....Záleží na tom člověku,sou vlastně 2 typy lidí s dredama,piercingama...-Ty který se vyřádili v mládí, a už se sklidnili-drogy ze svýho života vůbec navypustili,ale nedělaj to co za mlada,myslej na budoucnost, chtěj stálou práci, nebo maj už děti, a ty co dělaj to samý už třeba 20let,a ten život jim vyhovuje-bydlet pořád jinde, nemít stálou práci atd...To by se mělo rozlišovat...A taky dredy,piersing,kérky sou teď prostě moderní a in,jako nějakej fěťák nebo hulič může vypadat i diskant, co skoro v životě nehulil, a popíjí v noci v diskobaru puškina se sprajtem...Toť muj názor

Old Post 13-05-2005 v 13:02 PM
herb,mrs. herb je offline   Profil uživatele herb,mrs. herb   Find more posts by herb,mrs. herb   Foto galerie člena herb,mrs. herb   Click here to Send herb,mrs. herb a Private Message   Add herb,mrs. herb to your buddy list     Navštiv homepage uživatele herb,mrs. herb! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 53

Až nebudeš moct rok sehnat práci
a nebudeš mít na nájem, tak věř, že je sundáš.

Old Post 13-05-2005 v 13:16 PM
Host
Host

Příspěvek č. 54

2 herb,mrs. herb:
máš samozřejmě pravdu. Ale jak píšeš o kámošovi, tak si myslim, že hodně lidí takový štěstí nepotká aby makali tam, kde se to spojuje i s jejich stylem a maj víc prachů (rozuměj potkalo je štěstí, které si přeje většina z nás). A pochybuju, že je málo práce a borců v growshopech. takže se musí kouknout jinam...no a tam je nezajímá že seš super v pohodě dreďák...tam dají na první dojem a je hotovo...šovinisti...

Old Post 13-05-2005 v 14:06 PM
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

........... Příspěvek č. 55

respect 2 miris
2herb.mrs.herb: "K vůli tomu,abych vydělávala 30 tisíc měsičně, se nepřipravim o volnej čas,o nervy" jenze ty muzes vydelavat klidne 40tis mesicne a mit volnej cas a byt fpohode. sou lidi co jim toho k zivotu staci malo (ty????????,) nekdo chce mit casem auto. byt. v zime lyzovat. (ja) a nekdo se zene jenom za prachama (z groweru zrejme nikdo.....-)
a wubec to neznamena ze prichazim o nervy nebo ze nemam volnej cas. proste chodim do prace. cadim si. (i v praci) a vikend je muj...........

Old Post 13-05-2005 v 14:57 PM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
herb,mrs. herb
Stálý Člen

Karma uživatele herb,mrs. herb - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

To je fakt, ale já je sundavat nemusim-zatim a byla by to pro mě asi smrt...Štěstí to von má,ale zas kolik do toho musel vložit peněz,ale hlavně času-málem sme se spolu rozešli,protože se to nedalo,ale i teď je u kytek víc jak semnou,mno ale co...A mě toho k životu stačí celkem málo...A zatim to co potřebuju,tak mam od rodičů-neni to dobrý, ale přividělávam si prodejem něčeho.a hlavně nemam ani dodělanou školu, a stejně jako sekretářka toho moc neposeru...Prachy sou třeba, ale zas ten svuj volnej čas převádět jenom na ty víkendy...Ale asi to je hlavně tim,že ty seš na to zvyklej-pro mě je to obtížný si to představit...Hlavně já sem strašně rozmazlená-řeklabych-otec ja hafo vitíženej podnikatel-máti v domácnosti,takže vim co to je když ten jeden pořád maká, jak se hádaj kvůli kokotinám, a něco podobnýho se teď děje mě...A nebo se to dá když máš nějakou tu určitou pracovní dobuno ale pro mě je to nepředstavitelný..A neřikam NECHO´DTE DO PRÁCE,choďte,ale ne jak workoholik-zbytěčně to níčí osobní život...

Old Post 14-05-2005 v 10:25 AM
herb,mrs. herb je offline   Profil uživatele herb,mrs. herb   Find more posts by herb,mrs. herb   Foto galerie člena herb,mrs. herb   Click here to Send herb,mrs. herb a Private Message   Add herb,mrs. herb to your buddy list     Navštiv homepage uživatele herb,mrs. herb! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 57

No je škoda, že na vedoucích místech všech schopnejch firem nejsou dreďáci

Musím uznat že znám 2 lidi s dredama, a to nejsou žádný mlaďasové, jeden je má asi 20 let/moooc dlouhý. Tak tenhle člověk dělá v čajovně, a druhej kterej je má tak hraje v kapele + rozváží nějaký letáky (příroda versus civilizace).
Já to sakra nemůžu nějak pochopit, proč to lidi nosejí. Jeslti se jím to líbí? Asi ano
Ale bohužel bych neposlal svoje těžce vybudovaný (po každodením pár letým hulení) seběvědomí takhle pod stůl. Já nevím ale to se sakra ani s tim nemůžete nikde projevit, nikdo vás neposlouchá (teda krom tak 1/4 lidí) protože si myslí to je nějakej vypatlanej debil. Bohužel i když máš vejšku v kapse, tak ti to na prvním dojmu nic nedá........
no to je tak všechno....Jo ještě jedna věc, fakt nechápu kde bych mohl sbalit s dredama nějakou krásnou kundičku, navoněnou...
to teda nevím, protože abych chodil taky s takouvou to mě neláká, ale to je každýho věc....sice tyhle blonsky jsou blbky, ale zase pěkný...čus a neberte mě tolik vážně

Old Post 18-05-2005 v 19:24 PM
Host
Host

Příspěvek č. 58

Jo a pokud jde o prachy tak za 7 tisíc opravdu nejde žít, viuz názor kolumbijce, taky si potřebuju užívat a né sockovat, kvůli tomu že jsem v poho...

Old Post 18-05-2005 v 19:25 PM
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

No dredy bych taky nemohl nosit (třeba si nechtěj mejt hlavu)Jo a práci si to chce najít nějakou slušně placenou. Vono z minima se žije špatně. Aco pak dobudoucna důchod.

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 18-05-2005 v 19:32 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leštěnka
Stálý Člen

Karma uživatele Leštěnka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Teda lidi, ja se nestacim divit. Jakze, lidi s dreadama spina? Od kdy? Ja myslela (doufala), ze tenhle nazor vymizel tak pred 5 lety...no asi ziju nekde mimo...a specialne u vas me to sokuje jeste vic...no alespon nekdy se srazim s realitou...

Jinak vam dekuju za vase prispevky a jen tak dal...MYR a at vam slunce sviti...

Týý jo! A švihla sebou o zem, až jí korálky zachřestěly

Už to balíš?!Co můžeš spalit dnes neodkladej na zitrek...

TRAKTORIAL! n!

Old Post 18-05-2005 v 19:56 PM
Leštěnka je offline   Profil uživatele Leštěnka   Find more posts by Leštěnka   Foto galerie člena Leštěnka   Click here to Send Leštěnka a Private Message   Add Leštěnka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 61

Lešťenka: pro mě bohužel ano, a já za to nemůžu, že to tak cítím, proto jsem to napsal takhle...přece jsi se na to v úplném úvodu ptala ne?...

Old Post 18-05-2005 v 21:15 PM
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

No u mně to mělo bejt spíš ze srandy v mém okruhu známích jsou 2 dredaři. Takže vím jak to chodí

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 18-05-2005 v 21:33 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

citace:
Původní příspěvek od Claune
Já nevím ale to se sakra ani s tim nemůžete nikde projevit, nikdo vás neposlouchá (teda krom tak 1/4 lidí) protože si myslí to je nějakej vypatlanej debil.

citace:
neberte mě tolik vážně

Tak ja nejak nevim. Ty co maji dredy nebere nikdo vazne, nacez - neberte me vazne. IMHO rozpor.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 19-05-2005 v 06:48 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 64

Ono to je jednoduchý, pokud jste někdo špičky ve svém oboru,
tak na takovém levelu už nikoho vaše dredy, nebo zelené vlasy nezajímají, protože v taokvých kruzích se ž pohybujou lidi, co maj něco v hlavě a jde jim o ty výsledky práce, ale pokud jste normální průměrové, no tak je jasné, že bude must být standardizováni i po té vzhledové stránce, protože průměrné lidi neprůměr zneklidňuje, oni by vše měli nejraději pěkně přehledně pod kontrolou. Jó, vzpomínám na časy, když jsem ještě chodil do zaměstnání a obarvil si hlavu na fakt fest zeleno. Ale to už jsem tam měl myslím pověst celkem solidního a potřebného zaměstnance, tak už s tím nemophli nic dělat, ale asi bych
u přijímacího pohovoru nepostoupil do druhého kola

Old Post 19-05-2005 v 07:06 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás