Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja osobne mám mikinu Legalise It!, stuzku bych klidne nosil taky. Ale musi to mit podporu a reklamu, kdyz ti budou mit 4 lid v republice tak to asi vyznam ztraci, ale jinak skvelej napad. Chtelo by to info o stuzce, nobo to muze byt jakako¨liv zelena stuzka?
Tak stuzku jsem si take vyrobil a poctive ji nosim...reakce okoli jsou ruzne, ale jeste se nestalo, ze by nekdo potom, co mu vsechno do detailu vysvetlim(vzdy se ptam, jestli ma aspon 5-10 minut), rekl, ze jsem nejaka zfetovana zhulka apod.
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
No me se to strasne zamlouva, zacnu s propagaci zelene stuzky alespon v okruhu pratel, a budu jim doporucovat at v propagaci pokracuji.
Na zacatku musite mit nejakou zakladnu(musi to vedet predevsim hulici) a pak s tim jit do medii.
U nás v Olomouci se nosí, tak noste taky! Kolega má natáčet reportáž z regionu o problému celorepublikovém. Takže když nás bude víc, natočí to o "akci Zelená stužka". Budeme mít potřebnou informovanost pro širší veřejnost, pokud to pak Prima pustí. Ale když to bude mít hlavu a patu, tak do toho půjde, nemyslíte?
To THC_maker: Kolegu to téma chytlo a pokud to tu bude vidět, že se stužky nosí, natočí to. Bude asi chtít někoho na rozhovor, ael od čeho je telefon a modifikátor hlasu? Je to pro TV Prima, tak snad uvidíme, pokud nás bude vidět...
To THC_maker: Jasný, ale někdo se na to tváří zle. A víš jak to je. Jak by měl někdo na kameru vystoupit a ukázat se celé republice a nebýt jen v anonymitě svého města, tak to začne - a proč já, proč ne on! To je na houby. Většina stejně zatím nemá odvahu ani začít stužku nosit. Všichni jen budou čekat, až nás bude víc a tak náš růst bude dost pomalej.
To all: Jen do toho, stužky na sebe. Rodina, ani kolegové v práci o mě taky nevěděli, že kouřím a musel jsem se postavit tomu tváří v tvář. Každý kdo nosí stužku to musel alespoň před někým odhalit a nevěděl jaká bude reakce jeho, nebo okolí. Ale proč? Protože nám na tom záleží a chceme změnu. Takže odvahu a s hrdostí do toho!!!
No vono je to hlavně o chování, že.
Když vás lidi znaj dlouho a ví o vás,
že jste čestný, solidní a spolehlivý člověk,
na kterého se můžou obrátit, tak věřím,
že nikomu fakt, že hulíte, nebude vadit.
Já o faktu, že hulim, sám o sobě žádné debaty nezačínám,
nicméně když se někde sejde společnost a to i pracovní a jsem tázán,
co piju, tak odpovídám popravdě že nic, že jsem spíš na ty jointy.
Hele nechces byt nas mluvci? Strcime te do politiky-coz takhle rovnou zalozit politickou stranu?. Ted vazne--- strach z prozrazeni je vetsi nez dosavadni pohoda nevedomosti okolnich pipl.
Ale uvedmte si ze jak ten strach prekoname a zvitezime, bude vice pohody..... syntax error............prehriva se mi CPU..takove chytre reci vadi memu CML
Hal9000 má pravdu, okolí mne povětšinou bralo jako spolehlivého (i když jak v čem ) a nikdo netušil, že hulím. Tak to bude asi i u spousty dalších a někdo tu odvahu asi mít nebude...
Ale ať jeden mluví tak a druhej takhle, tak všichni stejně mluvíme jen o jednom:
Jo, spousta lidí co má zelenou na triku, má ji i v kapse. Ale je to stejné, jako předtím? Spíš bych řekl, že to bude jen značit, že o tom jsme ochotni mluvit a že se za to nestydíme. I někteří policajti hulí a navíc - víte kolik je to papírování kvůli "hlouposti", jako je tráva? Spíš se na to vyserou.
Nedávno jsme seděli v Olomouci u jedné z památek a přijeli policajti. Tak abychom je viděli a aby jsme sami odešli. Zastavili kus za náma a jen tak postávali u auta a dívali se na nás. Tak jsme odešli - oni se nechtějí ve své práci zadírat, jsou to taky jen pracující lidi.
A když se pořád budeme něčeho bát, tak to bude pořád jako dřív a to pořád dokola...