Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jelikoz sem prijela asi po mesici domu tak sem se sla vrhnout na uklid me skalky a pri pleti sem narazila na par kyticek ktery se mi tam vyskytli.. jelikoz mam letos zakazano pestovat tak me to potesilo a samozrejme je tam necham prece priroda vi co chce je videt jak sikovnej plevel a bylinku mame radi
loni a předloni to dopadlo dobře,co to bylo za modely? tak ať ti to letos dopadne zase dobře,Pěstu Zdar
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
zdravim preklepy sem se pokusila opravit snad jich ted moc nenasekam..
modely no je to prave to co nevim kdybych tusila ktera z tech dvou osukanejch kyticek tam nechala deti tak by to bylo fajny.. loni sem mela seminka z nakyho "skera" jak se rika byl to slusnej odpalovak kterej sem mela vypestovanej uz rok pred tim ale bohuzel ten puvod uz si fakt nepamatuju ale zhuluje to slusne jeste ted ty zbytky listi co dokuruju
a pak tam byli naky seminka naky prijemny ganji a jedna fialova kytii ale puvod.. to po me chcete moc jedu ty svoje uzctvrtej rok takze si to vazne nepamatuju... mam blbou pamet na jmena nazvy atak no... kamarad to pojmenoval dle meho jmena
hehe pojedu zitra zkontrolovat svoje kytii treste na novy fotky a ja budu doufat ze mi ty kytky prezily uz vidim ze to dopadne jako loni uz ted vim ze na ne nebudu mit cas
no jo ale kde ty paličky jsou? žádný tam nevidím....chápu otrhávání žlutých či nezdravých listů, kterých se kytka zbavuje ok pomožme ji v tom...od 5 týdne květu /zhruba/ je to třeba protrhávat pro ty důvody o kterých futew mluví, každý otrhávání zelených listů nutí kytku vytvářet nové a nové, v případně květu to způsobuje zalistnatění paliček...musí něčím dýchat...no nic je to jen můj názor