Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec growere!
Jestli ti můžu poradit tak bych je štípnul,nechal bych je podle vejšky skříňky na růstu,aby před přepnutím vršky dosahovaly od květníku cca do poloviny vejšky + 15 cm od lampy a roztahal bych větve co ti vyrostou z boku do stran,neboť nemáš využito moc prostoru v pěstebně.
Ať ti to roste .
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
kamo ja by som uz prepol nakolko rastlinka ti este po prepnuti povyrastie nejakych 5-10cm neviem teraz presne ci to mas indicu ci sativu vaac:-))
kazopadne celkom slusne:-))
a mne sa paci zaujimava genetika:.-))
Orange Bud je sativa a Buddha skunk je indica.Já si myslím že na zastříhnutí do Y je už pozdě,protože vršky maj taky celkem silné stonky,a kdybych to zastřihl tak by se s toho kytka nemusela vzpamatovat.Mám pro vás další foto.
Já si nemůžu pomoct ale ty kýtíz e fakt kotel táhnou dovrchu... Stonek sice silnej maj, ale ty seš snad silnější myslím že to zastřihnutí je kotel potřebná věc a když to skusíš trochu pozohýbat (třeba drátama) tak myslím že to ještě bude v klidu...ale musíš si nechat poradit... ty kytky teďka vypadaj jak připravený na HDSOG
Zastrihnuti rozchodi vzdy. Kdyz ustrihnes vrsek, tak zacnou intenzivne rust nejblizsi vetvicky. Coz byva o patro niz z mista kde vyrustaji listy. Tyhle vetvicky prerostou zastrihnuty vrcholek a mas vrcholky dva. O neco vice zacnou rust vsechny ostatni vetvicky, protoze se do nich jako by prelije energie, kterou kytka investovala do rustu vrcholku. Zastrihavanim vlastne rikas kytce, ze v danem miste uz nema rust a ma to rozjet jinde.
Kytky jsou 4 dny po zastřižení,a zdají se mi košatější.Pořád jedu 16/8. 1,2foto:pohled na pěstírnu. 3,4,5,6,7foto:Orange Budi. 8,9foto:Buddha skunk. 10,11,12foto:bubler Buddha skunk.
To Bensee:tady máš nějaký foto.Celkem se bublakovi daří.Potřeboval bych poradit nějaké dobré a kvalitní hnojivo na květ,ale jen do 600Kč.Díky za všechny rady.
Potřebuji poradit!Koupil jsem si z netu Phytamin.Mám ho používat samotný na postřik listů nebo ho mám používat na postřik listů a kristalon plod a květ na zálivku.Jinak jsem přepnul na květ.Další fotky pošlu brzo.Díky za rady.
Ten Phyt-Amin se určitě vyplatí, je znát už po prvním postřiku...
Normálně dávej postřik P-Ačkem a zálivku hnojkama zároveň...
Jen bych bejt tebe koupil to OBMko, fakt nestojí moc (do 100,-) a je určitě lepší, než Krystalon (to je taková základní hnojka pro mamky na rajčata )
No zatim se měj a přeju ti co největší výnos...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.