Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jednoznačně nejhorší je němčina,hodí se tak možná k ramštajnum a hitlerovi
a navíc co jsem znam učitelky na němčinu ,tak to jsou hrozný píči(samo,že neni pravidlem)
Jaká větev je nejhorší? Co je to ku*va za dementní otázku???? To je jak kdyby se někdo zeptal která čeleď rostlin je nejhorší, sorry, ale je to fakt debilní dotaz.
Není to blbá anketa, jen si nevšímej některých hulvátských afromaniaců se se třema příspěvkama
Francouzština je melodická a sexy.
Ale co jiný, světový jazyky? Pálí, čínština, arabština. Skvěle zní i aramejština, je to sice starobylý jazyk, ale někde je pořád živý. Latina je taky skvělá, ono těch pěkných a libozvučných by se našlo hafo.
Francouština sice pěkně zní, ale učit se 21 různých časů je celkem fuška, žiju prvním rokem v Belgii tak vím o čem píšu. Navštěvuju tady kurzy pro cizince, ve třídě 20 lidí směska různých národností, od vietnamců, přes araby po mexičany. A z těch všech jazyků co za den slyším mi přijde čeština nejmilejší.
při předchozim příspěvku mi unikla ta druhá otázka,takže to doplnim : nejvíc se mi líbí asi francouština a španělština
JA.miCHi : Mr.Proper má pravdu:"Není to blbá anketa, jen si nevšímej některých hulvátských afromaniaců"(počet příspěvků mi nebere,důležitější je jejich obsah) a já dodávam: o tom která větev je nějhorší by se dalo polemizovat,ale o tom kterej příspěvek v tomhle tématu je nejhorší neni pochyb
omlouvam se JA.miCHi ale musim se pridat k tem kterym se hnusi nemcina.....
ale nejhezci jazyk je asi polstina. mozna i rustina. na polstine se mi hrozne libi to jejich " češť " (sakra nemuzu ani najit na klavesnici t s hackem.........)
germansky jazyky sou na me moc tvrdy.
u mňa je nemčina jediný jazyk, ktorý sa nemusím učiť a viem ho aj napriek vypatlanosti...naučil som sa ho ešte ako krpec keď som miesto slov. tv pozeral furt nemcou...teraz sa tak dobre chcem naučiť aj angličtinu, ale to už je horšie...ale chápem predsudky voči nemčine, nechcel by som sa ju zas učiť odznova...
Mezi moje oblíbené jazyky patří španělština, angličtina,čeština a zhulenština... Francouzština je taky fajn ale od tý doby co jsem se jí začal učit ve škole tak už u mě tak oblíbená není-těžkej jazyk. Mějte se...