Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jde mi o tohle... před nějakým časem mi bylo řečeno, že papírky OCB mají jakýsi nacistický odkaz... jde o to zdobné lemování... ve Fancii je to prý celkem známá věc a díky tomu v téhle krajině nemají OCBíčka takovou oblibu...
nechci se tu s nikým dohadovat o kvalitě papírků, pouze mi někdo tuto tezi sofistikovaně vyvraťte.... mám je rád, zvlášť rollsy
- tajemstvi prozrazeno - je to energetický koncentrátor, který způsobí, že při každém špeku, co si ubalíš, stoupne Hitlerova stamina o malinký kousíček a až bude špeků vykouřeno bambilion, tak Hitler vstane z mrtvých
další z ďábleských kousků Iluminátů
Původní příspěvek od Firestarter
Jeste paradnejsi predstava je: Z ceho je asi vyrabej?
No nic špatnýho to nebude protože jsou podle mně nejkvalitnější. není to žádnej toaleták.Když je porovnáš s ostatníma tak jsou krásně průhledný lepší než SMOUKINGY. (a pak že náckové nemaj rádi huliče)
Sakra, tak ted mam dilema:
Pouzivat OCB a mít radst z jejich hologramového lesku....
Nebo nepouzivat a nepodporovat fasouny....
Mno radsi je zacnu bojkotovat... Fak nechci aby Hitler vstal z mrtvejch...
Vlastne mi to trochu pripomina Pana Prstenu... Jak Sauron (Le Pen) rozdelil prsteny moci (papirky OCB)... aby pak mohl ovladat ty, kdo je pouzivaji... Hlavne musime sehnat ten hlavni papírek, kerej je vsechny ovlada a hodit ho do sopky... aby Hitlerovo oko v Barad Dür pohaslo jiz navzdy...
Amen
já myslím, že je to v pohodě, že balíme do OCB, protože jestli to vlastní nějký fašoun, tak poslední co by si přál by asi bylo, aby si do toho někdo balil trávu a tím, že do toho trávu balíme, tak ho to musí STRAŠNĚ SRÁT