Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dalo by se pěstovat v papírovym tubusu na vákresy o průměru 10 nebo 15 cm?? V každym tubusu by byla jedna kyti
Jaká by se dala použít co nejmenší lampa na pěstování jedný kytky v tom tubusu, aby moc nežrala a nezapálila ten tubus??
daj se na to použít led diody??
ja mam v krabici cca 15x15x60 jednu 22w usporku a v kelimkoch od jogurtu mam rezy. Upozornujem ze to mam len na zistenie pohlavia aby som vedel co davam na OUT ale jednu samicku (misty) tam mam uz dlhsie a robi brutalne krystaly, ma brutalne vela pryskyrice ale viac ako 4g z nej asi nedam. ked dotestujem vsetky matky tak skusim tam dat vacsi kvetinac a potom ti dam vediet. ale necakaj z toho brutal hulenie a o vynose ani nehovorim. len tak pre radost to ale skusit mozes
hele feftaneeku, zkus se tady rozhlidnout driv, nez se zacnes ptat......70W sodík hreje a velky to neni o moc vic, nez normal. zarovka...kolik to stoji si tu najdi a 70w sodikem ty jedny kytce rozhodne neuskodis....
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
no ten tubus si dovedu představit jako spíš plechovou rouru , spíše 250mm, na jedný straně redukce na 100mm a na ní větrák s odtahem a na druhé straně světlo- 70W výbojka. jako medium kousky RW jako pasivní hydro.Mohla by to být malá přenosná pěstírnička....
Ale celkove je to blbost....jde to jednodušji a líp
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
2Feftaneek.Podle mě je to docela pičovina, ale jestli to chceš fakt udělat, tak ten 70W sodík se všim všudy stojí tak 450Kč.Nějak bych tam narval větrák z kompa a fungovat by to mohlo.Ale stejně nevim.No skus to a pak to vyfoť - to chci vidět
Původní příspěvek od pildo posielam ti fotecky tej misty.
1 je vrcholec, uz som z neho kusok sekol
2.3. sisky rastu aj z listov ktore som davno odstrihol, fakt haluz
hele a jak to máš přesně zkonstruovaný??, nahoře větrák?? jak dlouho tohle rostlo?
Původní příspěvek od psilos no ten tubus si dovedu představit jako spíš plechovou rouru , spíše 250mm, na jedný straně redukce na 100mm a na ní větrák s odtahem a na druhé straně světlo- 70W výbojka. jako medium kousky RW jako pasivní hydro.Mohla by to být malá přenosná pěstírnička....
Ale celkove je to blbost....jde to jednodušji a líp
a jak to jde jednodušeji?? potřebuju ňákou hlavně nenápadnou pěstírnu