Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Autor
Téma 
LeTman
Stálý Člen

Karma uživatele LeTman - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

nohous: tak to je zajimavej pribeh, kterej by se dal mozna i zfilmovat, ale k veci. Chci rict, ze tohle se muze stat uplne kazdymu, i NEsocanovi. Nekdo si proste neuvedomi, co vsechno se muze nekdy stat...kdyz udela to a to.
Nelibi se mi celkovy vyzarovani tutoho threadu, MJ ma lidi spojovat v dobrym slova smyslu a mela by slouzit jen k tem dobrym vecem. Vsichni co sem napsali ale jakoby odvrhuji jednu "skupinu" lidi, ktery jsou proste charakteristicky svym doternym, trochu zebrackym a jednodusejsim chovanim, nehlede na to, ze jsou nektery odpovedi jen zavadejici....
Takovyhle lidi tu vzdycky byli a budou. Tak se s tim smirte...

" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "

Gardens in the sky... a ta nadpozemská chut

Old Post 03-04-2005 v 18:06 PM
LeTman je offline   Profil uživatele LeTman   Find more posts by LeTman   Foto galerie člena LeTman   Click here to Send LeTman a Private Message   Add LeTman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nohous
Nový Člen

Karma uživatele nohous - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

Mno jo, liberární přístup k sockám je fajn, každej je občas v nouzi, žejo. Jenže jak vidiš, občas se to krutě nevyplatí. Do kolečka se ti přisere takovejhle idiot, kterýho tam nikdo nechce, ty ho tam prostě ze svý dobrý vůle necháš a on se ti odvděčí tim, že ti posere život. Každý dobrý skutek musí být holt po zásluze potrestán.

be quick... or be dead

Old Post 03-04-2005 v 18:23 PM
nohous je offline   Profil uživatele nohous   Find more posts by nohous   Foto galerie člena nohous   Click here to Send nohous a Private Message   Add nohous to your buddy list     Navštiv homepage uživatele nohous! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

Jo, tys mi nohousi neco pripomnel, u nas taky jeden curacek somroval, dostal jednoho shota, chvilku byl vysmatej, a pak se na chodbe poblil do kose... Takze tak, no

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 03-04-2005 v 20:09 PM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ytsim
Stálý Člen

Karma uživatele ytsim - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

Vcelku nic nemam proti tomu kdyz nekdo prijde a rekne si slusne o praska, kdyz je tak proc ne. Kdyz mam tak dam, kdyz mam malo tak reknu sorry. Taky se mi stalo, ze sem nemel a chtel sem si zahulit. Proste sem si prised ke stolu k typkum a rek ze jim ze bych zahulil a ze jestli chtej tak jim to klidne calnu. Nejen ze mi dali zadachse zbytek co meli, ale pak jeste jeden skocil do auta a prines plnou krabku a dali sme to spolecne a sli na sipky.
Jenomze je rozdil kdyz mi rekne nekdo kdo ma nejakou zodpovednost a nebo nejakej stredoskolak. Ted se mnou bude mozna tady plno skolou povinnych nesouhlasit, ale IMHO MJ do rukou stredoskolaku a jinych pubescentu nepatri. Viz pripad nohouse. Jasne taky sem na stredni dal, ale dalo by se to spocitat na prstech a NIKDY to nebylo pred nejakou hodinou (dokonce bych tvrdil, ze to nebylo ve vsedni dny). Kdyby za mnou dneska prisel nejakej teenager tak mu nedam praska i kdybych mel plnou krosnu.

Old Post 03-04-2005 v 21:13 PM
ytsim je offline   Profil uživatele ytsim   Find more posts by ytsim   Foto galerie člena ytsim   Click here to Send ytsim a Private Message   Add ytsim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lits
Nový Člen

Karma uživatele Lits - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

Zdarec

Tak tady pořád čtu jak vás nebaví se schovávat atd. Nemusíte se schovávat vy, stačí když se schová brko (vzít cígo, vyklepat tabák, vytáhnout filtr a poté skonstruovat brko á la START-ka) Pak už se jen stačí postavit se po větru od socky a vychutnávat čouda za čoudem

Old Post 03-04-2005 v 21:18 PM
Lits je offline   Profil uživatele Lits   Find more posts by Lits   Foto galerie člena Lits   Click here to Send Lits a Private Message   Add Lits to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
herb,mrs. herb
Stálý Člen

Karma uživatele herb,mrs. herb - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 166

Socky....Taky OBČAS zewlim, to fakt asi každej, ale řeklabych že takovym nenucenym způsobem...Hl.sem z vesnice, kde se všichni moooc dobře známe, tak vyzewlim a druhej den tu osobu pěkně zhulim...Ale teď mě překvapila jedna kámoška..Dycky byla taková že neměla keš, nepěstila, a ani moc nezevlila...Ale teď je to postrach...Fakt...Hlavně začala smažit, ale překočila tu fázi šňupání, vyšla si rovnou na buch...Teď je to někdo úplně jinej...Hulíme bongo(poslední ganja), každej si to vychutnává, a najednou slyšim výkřik plnej beznaděje:"Kurvína!!!"Jenom COŽE?DO PÍČI...A hned:co šéfujete(bez pozdravu)?Máte něco?Có vole Stánice, dej mi taky pošluknout!Tak jí to tede jako podam, a vona si potáhne, div si nepráskne do gatí, a hned:dzť už tam nic neni voe,ste fakt kámoši...Tak jí pocpu eště šlukovku, opět si pekelně nakložila, kouře jak z komína a :Hmmm, seš teda dobrák Stánice, smi tam toho nacpala..Plná šlukovka no...A pajk hned:Počkej voe, počkej,až JÁ budu mít...Hmmm to se dočkáme no...Ale tak co nadělam, vyhazovat juí nebudu, hlásit nepomáhá...A když to přední schováme..No radši nic....Ale jak mam u sebe aspoň 1g, tak ta holka to fakt vycejtí...Fakt sme před ní už několikrát utíkali...Doufam že se dnes opět setkáme...No nic, sem to někomu musela zdělit:-)...PEACE

Old Post 04-04-2005 v 14:11 PM
herb,mrs. herb je offline   Profil uživatele herb,mrs. herb   Find more posts by herb,mrs. herb   Foto galerie člena herb,mrs. herb   Click here to Send herb,mrs. herb a Private Message   Add herb,mrs. herb to your buddy list     Navštiv homepage uživatele herb,mrs. herb! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 167

No nevím možné jsem podle vás teda taky socka ale já toho kámošům taky moc za ten rok nepřinesu tak 10 x mimo podzim.(je mně líto těch peněz) Ale za to na podzim (no ty 2-3 měsíce) jim futruju chobot zas já jelikož voni nesázej. Podle mně je to OK.Nebo ne

Old Post 25-04-2005 v 20:53 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LeTman
Stálý Člen

Karma uživatele LeTman - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 168

citace:
Původní příspěvek od CHOURIS
No nevím možné jsem podle vás teda taky socka ale já toho kámošům taky moc za ten rok nepřinesu tak 10 x mimo podzim.(je mně líto těch peněz) Ale za to na podzim (no ty 2-3 měsíce) jim futruju chobot zas já jelikož voni nesázej. Podle mně je to OK.Nebo ne

No podle me by ses misto nas mel zeptat spis primo jich, jak na tebe nahlizi. Jestli jako na prizivnika nebo jako na fer kamose. Az ti odpovi, tak nam to sem poreferuj

" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "

Gardens in the sky... a ta nadpozemská chut

Old Post 25-04-2005 v 21:18 PM
LeTman je offline   Profil uživatele LeTman   Find more posts by LeTman   Foto galerie člena LeTman   Click here to Send LeTman a Private Message   Add LeTman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

NO na to jestli jsem socka se jich ptát nebudu ale voni nic neříkaj. No a jelikož nás z v naší obci co kámošíme spolu chodí hulit 8 tak se tak nějak doplnujem 2 jsme na podzim a tech 6 většinou kupuje na jaře a vlétě . No ale my dva jim toho dáme daleko víc .Poněvadž spálíme v 8 lidech krabici od bot tak zatejden.

Old Post 25-04-2005 v 21:37 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ragnar
Stálý Člen

Karma uživatele ragnar - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

Citacia: tak to ja poznam velmi dobre- ces tyžden byvam na intraku a okrem mna tam pestuje jeden možno dvaja ludia,ibaže huli cely intrak.Viete si predstaviť že po urode mam zrazu kopu novich kamaratov,ktorich najčastejšia otaska znie NEMAš NIEčO? .Dokonca sa mi stalo že už ležim v posteli(zaspavam )a znenazdajky pridu dvaja ožraty debili a začnu ma budiť a pitať si šluky .PO asi desiatich minutach im došlo že im nič nedam tak odišli a ked zavreli dvere už som len počul zopar nie zrovna privetivich slov na moju adresu.

Naposledy upravil loweNature 05-12-2004 v 08:12 AM

To Lowenature: Ty si blby, co im to nepredavas, vies jake love by si na tom intraku mohol zarobit?

Old Post 14-08-2005 v 11:17 AM
ragnar je offline   Profil uživatele ragnar   Find more posts by ragnar   Foto galerie člena ragnar   Click here to Send ragnar a Private Message   Add ragnar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ragnar
Stálý Člen

Příspěvek č. 171

Mam zo sockarmi tiez vela skusenosti, napriklad sa mi stalo, ze ma stari znami sockar kamos, ktory je furt zhuleny, ale nikdy nic nema prehovoril, na hulenie, dobre isli sme hulit a ten k...t, si este po ceste zavolal dalsieho kamosa, ze prid tam a tam ideme hulit. To ma brutalne nasralo, od v tedy im uz len predavam a kazdy huli pekne zo svojho packu. A od vtedy mi vobec nerobi problem natocit si pred nimi bongo len pre seba. Proste treba byt asertivni.

Old Post 14-08-2005 v 11:41 AM
ragnar je offline   Profil uživatele ragnar   Find more posts by ragnar   Foto galerie člena ragnar   Click here to Send ragnar a Private Message   Add ragnar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 172

ked mam tak dam hocikomu a ked nemam, tak mi hocikto da a nevidim na tom nic divne. si raz hore raz zas dole.

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 14-08-2005 v 12:06 PM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 173

Ja osobne socky nesnasim, ale vetsinou za mnou naka prijde zrovna kdyz jsem TOTALNE v pici a nejsem schopen slova odporu Ale tak to je mi fuck, kdyz toho cloveka vidim jednou taxi rikam dal si 2-3 prdy to me nezabije. Horsi jsou uz vami popsani "kamaradi". Ty bych fakt strilel do hlavy. Ja osobne se citim trapne kdyz musim jit sockovat blby cigo a proto to delam jen velmi zridka a tyhle lidi jsou uplne otrly, je jim u prdele ze ti zhuli skero za ktery by ti meli prispet aspon kilco. Nejlepsi je jeden typek, kterej ma snad na huleni v nose radar. To proste odpalis brko a dominuty je u tebe a dela psi voci. Proste nemas sanci se pred nim schovat, ten te vycmucha vsude

Old Post 14-08-2005 v 12:09 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ragnar
Stálý Člen

Příspěvek č. 174

To CAESAR: Ked mas furt len ty?

Old Post 14-08-2005 v 12:55 PM
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 175

hm, tak to neviem, ale asi to zachvilu omrzi

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 14-08-2005 v 13:29 PM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wOOkie
Stálý Člen

Karma uživatele wOOkie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 176

jéééé, soooocky, útěkkkkkk !!!

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"

Old Post 15-08-2005 v 15:22 PM
wOOkie je offline   Profil uživatele wOOkie   Find more posts by wOOkie   Foto galerie člena wOOkie   Click here to Send wOOkie a Private Message   Add wOOkie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:06 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás