Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já sníh moc nemusím.Zimu vůbec rád nemám.Těším se na léto, ty vedra, vokolo desáté večer->ještě světlo, ty s kámošama sedíte někde vo samotě a nabý(í?)jíte faju...pak už jen pohoda...........
vaava: Pokud se podivas na data minulych prispevku, tak zjistis, ze tento thread je uz pres 3 roky mrtvej... a weedpolis tu naposled neco psal pred 2 roky, takze si tvou reakci uz asi neprecte..
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
lulugang má recht
zima je na piču, jediný co uznávám je jaro léto podzim
zima fůj zima fůj...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
Hmmm, a na podzim - treba v rijnu, listopadu - to mas kytky venku? Snih je skvela vec, miluju lyze. Letos me ta kosa ale uz zacinala srat, he he, nj, obcas to je fakt moc dlouhy, ale holt to tak chodi
dělám dost do horo(skálo)lezení, a v zimě to jaxi nejde (nebo de ale nahovno), tak jak začíná na podzim chcát, přepadá mě deprese, která mě pouští až na jaře...
tagže asi tak, no...
Kwjetoň
jaro je ok, ale zase takový pěkný podzimní nostalgický nálady taky nejsou k zahození
ale léto je léto - válet se někde v trávě a kouřit ganju, jó to můžu
už se těšim