Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To lubo: To chceš zásobovat celou republiku?..3 litrový květináče jsou opravdu pro kytí dost malý,ale budiž.Větší problém tě nastane až kytí trošičku povyrostou-z tvý fotky je vidět,že kytí až budou košatější a vyšší nebudou mít tolik místa a světlo tě to všechno neprosvítí...Měl by sis nějak ten prostor rozvrhnout.PEACE
Pokud pojedej SoG, jakože to jinak asni nepůjde tak 3l sou dost dobrý, zajmalo by mě jak vyřešíš zavlažování, teda pokud celej spodek není jedna velká miska.
Původní příspěvek od Gaba To lubo: To chceš zásobovat celou republiku?..3 litrový květináče jsou opravdu pro kytí dost malý,ale budiž.Větší problém tě nastane až kytí trošičku povyrostou-z tvý fotky je vidět,že kytí až budou košatější a vyšší nebudou mít tolik místa a světlo tě to všechno neprosvítí...Měl by sis nějak ten prostor rozvrhnout.PEACE
Me kytka vyrostla nadherne i v 0,3l kelimku od piva. Prostor me prijde navrzenej v poradku (stejnak bude muset vyselektovat samce, takze se ten prostor zmensi). A mozna by ses divil co dokaze 600W prosvitit
citace:
Původní příspěvek od lordWilliam Pokud pojedej SoG, jakože to jinak asni nepůjde tak 3l sou dost dobrý, zajmalo by mě jak vyřešíš zavlažování, teda pokud celej spodek není jedna velká miska.
Nabýzí se krásná možnost po řádném selektu zainvestovat větší truhlíky a přesadit.Pokud budou samci 50:50 tak jich zbývá podstatně míň.Vybrat dobrý velký košatý!!!!!Mrzáky do pí**nky matičky přírody a zbytek do 15l květníků nebo kýblů.
Určitě se Ti to vyplatí muhehe a hodně dlouho vegetovat třeba 14dní a dobrej model je důležitej dporučoval bych SweethMendoboga Viz muj thread a pár foteček muhehe...
A hlavně se nebát Tý selekce opravdu se to vyplatí
Peace Váš Kuchtěj Nesmrtelný
Dam ti par rad :
1.urcite si urob matkaren,alebo si jednoducho zabezpec od niekoho klony (- su to odrezky z vatsich rastlin)
Dovod je jednoduchy : je rozdiel mat rocne z vela Watov tri
urody alebo ich mat 6 a viac(pri pouziti klonov),
pri klonoch nemas problemy so samcami,
proste a jednoducho - klony a matky su NUTNOST
2.ked ta zaujima vynos a celkova gramaz tak sa porozhliadni po systeme NFT www.nft.cz alebo zostan pri kokose a perlite,ale necakaj zazraky
3.Pri takom velkom pocte rastlin ma zarazilo,ze som nevidel ani jeden ventilator,takze urcite daj aspon do stredu medzi ne ventilator,ktory ram rozcirkuluje vzduch
Rozpis este viac informacii o podmienkach : teplota,vlhkost,Ph,hnojiva a podobne.
ohne Risiko,kein Spass
Naposledy upravil Frank Krank 19-04-2005 v 21:38 PM
Kámo ty si vážně blázen... Nejdřív přídeš s tim, že sadíš do 225 květináčů a pak eště že tomu svítíš 0,xxx kilowattama!! To je fakt pro celou republiku.
Jinak moje rada je, (a najdeš to ve faqu) že bys to měl trochu vyselektovat a teď nemyslim jen samce. Nezáleží na počtu rostlin, ale na množství rostlinného materiálu. Já sem taky začínal s tim, že čím víc kytek tim víc hulení, ale neni to pravda. Jel sem to asi v 15 litrovejch květináčích a do každýho sem dal 4 semínka. Když sem to trošku nechtěným přehnojením vyhubil tak sem byl nakonec rád, že mi v každým květináči zbyla jedna samice.
Přemejšlej trochu, až to zaštípneš tak se ti rozdvojej a pak to štípneš znova a znova a najednou má každá 8 větví, který potřebujou v průměru aspoň 40cm místa každá!! Tak jak to tam chceš potom narovnat??? Prober to trochu!
Užívej si to pěstování a nech to už konečně růst! když budeš zkoušet pokaždý něco novýho dřív než to stačí vyrůst, tak si nikdy svoje nezahulíš. Prostě když se to jedno nepovede tak se poučíš pro příště.
Na vynos by som jednoznacne pod tolkymi W zvolil viac rastlin.
Predpokladame ze budes mat sorty ktore budu kvitnut 50 - 60 dni,
v matkarni predpestujes klony tak 14 dni a pod sodikmi nechas iba par dni rast,cize aj s rastom ti bude jedna uroda trvat najviac 70 dni(optimum 60) s tym predpokladom ze mozes pri optimalnych podmienkach urobit kludne na sestkilo 500-600 gramov kvality,pretoze
budes mat iba vrchne velke palky.
O inych moznostiach by som osobne neuvazoval,
popripade po urode zainvestovat do hydroponie.
Zaujimalo by ma ake tam mas sorty resp. odrody (paradajok samozrejme ) ?
ohne Risiko,kein Spass
Naposledy upravil Frank Krank 19-04-2005 v 21:39 PM
Květináče Ti zůstanou a netuším kde jsi došel k té gramáži 50g na jedné kytce!!!!!Může to být daleko více!!!!!!!
Ale každopádně by mě stewjně zajímalo jestli si děláš prdel a nebo jestli to myslíš vážně!!!!Já jsem se dlouho rozmejšlel jestli jsem uveřejnit 2x600W protože je to už docela solidní vatáž!!!A teď Ty a ?x600W !!!!!!!!
Zajímalo by mě jak to máš velký????
No a co se týče rady někoho zkušenějšího:Rozhodně tak 2xMámu a pak hromadu klonů!!!!!Je to rychlejší,zajistí jenom samice a hlavně:Uniformitu a jednotu zelené masy takže to je Tvoje cesta!!!!!!!
Peace Kuchtěj Nesmrtelný
PS:Bejt tebou udělám Sog a vůbec to nezaštipuji nechal bych to tejden-14dní růst,dle modelu.A pak bych to přecvakl.
Úspěch by měl být garantován!!!Tedy pokud něco neposereš!!!!!!!