Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Bojite se fizlu kdyz jedete zhuleny autem ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

Pohodička 2ianick Příspěvek č. 49

Ten tvůj příspěvek s řidičem MHD mě fakt dostal. Ale neřek bych, že to bylo tim že byl zhulenej. Prostě neumí řídit i když má najeto miliony kilometrů. To je taky případ mýho fotra - má už taky pár milonů najeto a řídí čím dál tím hůř. Kdo neumí řídit za střízliva neumí to ani zhulenej. Nechci tvrdit, že řídit zhulenej neni riziko, ale taky záleží na tom jak moc si. Mockrát jsem měl tak hustý stavy, že jsem za volant fakt nesednul (ani bych netrefil do auta). Skrátka zhulenej Haman je na silnici menší nebezpečí než střízlivej vietnamec .
PS: Zhulená projížďka v pohodovym tempu je skvělá relaxace.

Haman - Flying smokers

Old Post 28-12-2001 v 13:19 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack
Nový Člen

Karma uživatele Jack - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 50

Já se fízlů nebojim, protože jsem bejvalej fízl. Takže mam od nich klid.

Old Post 30-12-2001 v 15:48 PM
Jack je offline   Profil uživatele Jack   Find more posts by Jack   Foto galerie člena Jack   Click here to Send Jack a Private Message   Add Jack to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

hm, zas je to takový obecný,mělo by se/nemělo by se a je to pravda. Spíš u mě je to vždycky vo konkrétnim člověku,naolik je zodpovědnej a má to srovnaný. Se spoustu lidí vim,že dokážou řídit i když jsou zkouřený a pokud by na to neměli tak by nejeli. S někym si do auta už nesednu i kdyby si dal jednoho práska. Ale to je moje osobní a je dobře,že se stát tohle snaží regulovat, spousta lidí si neuvědomuje,že tohle je věc,která opravdu zabíjí a zrovna u řízení mam občas docela strach,když vidim lidi,který v 5 ráno nasedají po party do auta...

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 31-12-2001 v 13:07 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GreenMary
Stálý Člen

Karma uživatele GreenMary - 0% Pěstitelská

Pohodička No comment... Příspěvek č. 52

zhulený muž za volantem = blázen s bombou

střízlivá žena za volantem = opice s bombou

co je horší...

[Edited by GreenMary on 03-01-2002 at 10:05 AM]

Old Post 03-01-2002 v 09:03 AM
GreenMary je offline   Profil uživatele GreenMary   Find more posts by GreenMary   Foto galerie člena GreenMary   Click here to Send GreenMary a Private Message   Add GreenMary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piskot
Stálý Člen

Karma uživatele Piskot - 25% PěstitelskáKarma uživatele Piskot - 25% Pěstitelská

to GreenMary Příspěvek č. 53

Co je horsi ?.... .....nevim,ale me by zajimala tato rovnice:

GreenMarry za volantem=
a) zhuleny muz ???
b) strizliva zena ???

.... ....nic ve zlem priteli ...jenom forek...

Piškot @ like @ high

Old Post 03-01-2002 v 12:05 PM
Piskot je offline   Profil uživatele Piskot   Find more posts by Piskot   Foto galerie člena Piskot   Click here to Send Piskot a Private Message   Add Piskot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

To je přece easy. GM je v tom případě bomba s opicí! Příspěvek č. 54

Když hulíš, nejezdi když nemusíš. Když jezdíš, nehul jestli můžeš!

Kdo nehulí s námi...!

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 03-01-2002 v 19:23 PM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_houbajzz_
Nový Člen

Karma uživatele _houbajzz_ - 0% Pěstitelská

to all Příspěvek č. 55

Panove jak tak koukam pekne se nam to tady tema prispewkama hemzi ))
Dekuji vsem za vase nazory)
PS ja mam hondu crx a zhulenej jezdim hodne casto .... a udrzet ty koniky pod kapotou neni snadny ale jak rekl nekdo predemnou nekdo to proste umi (ma k tomu patricne vlohy + hodne najetych kilometru) a nekdo to holt neumi ale pokud jezdi casto muze byt dobry ridic ale ty vlohy tam sou dycqy znan) ))

a mimochodem jezdim rad a rychle a obcas si to prislapnuti plynu na krizovatce nebo nekde jinde neodpustim

kdo chce videt to prislapnuti plynu nebo moji karku tak http://www.hondaclub.cz/base/defaul...30§ion_id=6 btw ten prvni obrazek zrowna balim jointa ))
hajte a hulte....ale za volantem OPATRNE !!! )

Old Post 03-01-2002 v 20:35 PM
_houbajzz_ je offline   Profil uživatele _houbajzz_   Find more posts by _houbajzz_   Foto galerie člena _houbajzz_   Click here to Send _houbajzz_ a Private Message   Add _houbajzz_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ianick
Stálý Člen

Karma uživatele ianick - 8% Pěstitelská

...!?xQ)(!, Příspěvek č. 56

... někteří lidé jsou tak nebezpečně nafoukaní a arogantně nadutí, až přes vlastní já nevidí ty ostatní...

ianick

Old Post 04-01-2002 v 18:19 PM
ianick je offline   Profil uživatele ianick   Find more posts by ianick   Foto galerie člena ianick   Click here to Send ianick a Private Message   Add ianick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

2 Monty: N ojá radši ženskou za volantem, než kohokoliv jinýho, teda pokud neni fakt moct zpomalená (což občas bejvaj). Přijde mi, že chlapi občas trpěj takovym "macho syndromem", berou to moc osobně, což právě ganja i u chlapů vrací do takovýho ženskýho neagresivního stylu a potom se jezdí pohodovějš. Jsem příliš stoned.... TAk sorry snad to dává smysl...

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 04-01-2002 v 18:20 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

2 Dude, shodujeme se v gustu i v závěrech. Příspěvek č. 58

BTW, všichni muži dotazovaní v různých dotaznících na jejich schopnosti uvádějí, že je sice řada činností, ve kterých jsou spíše průměrní, ale zato že jsou vynikající milenci a ještě lepší řidiči!

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 04-01-2002 v 19:37 PM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piskot
Stálý Člen

Karma uživatele Piskot - 25% PěstitelskáKarma uživatele Piskot - 25% Pěstitelská

to all Příspěvek č. 59

....no me to neda abych se neozval na prispevek od houbajzze.Jelikoz uz se mi nechce se rozepisovat tak jsem si dovolil malou upravu.....

Puvodni prispevek od houbajzze:
PS ja mam hondu crx a zhulenej jezdim hodne casto .... a udrzet ty koniky pod kapotou neni snadny ale jak rekl nekdo prede mnou nekdo to proste umi (ma k tomu patricne vlohy + hodne najetych kilometru) a nekdo to holt neumi ale pokud jezdi casto muze byt dobry ridic ale ty vlohy tam sou dycqy znan) ))

a mimochodem jezdim rad a rychle a obcas si to prislapnuti plynu na krizovatce nebo nekde jinde neodpustim

kdo chce videt to prislapnuti plynu nebo moji karku tak

Ted trochu upraveno po mem:
PS ja mam Toyotu Camry 2.2l a zhulenej rozhodne nejezdim hodne casto .... a udrzet ty koniky pod kapotou je celkem v pohode (a to jich mam 130.. ) ale jak rekl nekdo predemnou nekdo to proste umi (ma k tomu patricne vlohy+dobrej model skunku+ hodne najetych kilometru) a nekdo to holt vyhulenej neumi ale pokud jezdi casto muze byt dobry ridic i kdyz je zrovinka na kasi ale ty vlohy tam sou dycqy znan) ))

a mimochodem jezdim rad a s rozumem a obcas si to prislapnuti plynu na krizovatce nebo nekde jinde radsi i odpustim

kdo chce videt to prislapnuti plynu nebo moji karku tak ma smulu protoze nebudu machrovat.

Preju spoustu stastnych kilometru !!!

Piškot @ like @ high

Old Post 05-01-2002 v 13:11 PM
Piskot je offline   Profil uživatele Piskot   Find more posts by Piskot   Foto galerie člena Piskot   Click here to Send Piskot a Private Message   Add Piskot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ianick
Stálý Člen

Karma uživatele ianick - 8% Pěstitelská

Díky Piškote, Příspěvek č. 60

a dodávám: já mám Opel Vectra a současně přání, aby všichni, jenž si myslí, že na to mají jezdit jako kingové i zhulení, měli skutečně pravdu...

ianick

Old Post 05-01-2002 v 18:49 PM
ianick je offline   Profil uživatele ianick   Find more posts by ianick   Foto galerie člena ianick   Click here to Send ianick a Private Message   Add ianick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WiB
Stálý Člen

Karma uživatele WiB - 63% Pěstitelská

chlast x hulení Příspěvek č. 61

Asi před rokem jsem chtěl přespat jinde než doma a to mi nevyšlo,tak jsem sedl na motorku a jel asi tak 30km/h rychlostí dom.Hrůza,netrefil jsem levotočivou zatáčku a najel na její LEVEJ okraj,ustál jsem to. Od té doby jsem nechlastal před řízením. Naopak je to s hulením(jointík možná dva víc NE) to se mi pak řídí buď stejně anebo ještě líp. Nepraktikuju to často,ale nic proti tomu nemám!

Attack government which have broken 'The basic human laws' sign!
High grow, higher harvest, highest High! ->

Old Post 16-01-2002 v 20:30 PM
WiB je offline   Profil uživatele WiB   Find more posts by WiB   Foto galerie člena WiB   Click here to Send WiB a Private Message   Add WiB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Limba,CsC
Stálý Člen

Karma uživatele Limba,CsC - 24% Pěstitelská

Pohodička Potlesk pro Piškota !! Příspěvek č. 62

(to je zajímavý-jak jsem četl o původu tvý přezdívky, vybavilo se mi, že jsem takovejch jako ty schroupal v období ranného mládí tuny.... , teď ti nějak nemohu přijít na chuť...)
Ale jinak potlesk, poslední příspěvek má jiskru !!! K+

Jo a strach máme, neboť jsme to zkusili, ve 2 v noci nás bafli, my jsme u sebe měli jen občanku, auto bylo půjčený, nedokázali jsme jim ihned udat SPZ, nešel nám otevřít motor (aby mohli odkontrolovat-dle čísla motoru, zda jsme vůz nezcizili) a v kufru jsme měli 1. cenu z tomboly - velký kus dančí zveře...!!!
Jednou nám to tedy stačilo...

....snažím se!!!

Old Post 16-01-2002 v 21:51 PM
Limba,CsC je offline   Profil uživatele Limba,CsC   Find more posts by Limba,CsC   Foto galerie člena Limba,CsC   Click here to Send Limba,CsC a Private Message   Add Limba,CsC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WiB
Stálý Člen

Karma uživatele WiB - 63% Pěstitelská

Palec nahoru 2 Limba,CsC Příspěvek č. 63

Tak to moh bejt pěknej průser,nechtěl bych tam s váma bejt při tom. Ale jak vidím,tak se Ti snad nic nestalo a už je všechno ok,ne?

Old Post 17-01-2002 v 21:04 PM
WiB je offline   Profil uživatele WiB   Find more posts by WiB   Foto galerie člena WiB   Click here to Send WiB a Private Message   Add WiB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Limba,CsC
Stálý Člen

Karma uživatele Limba,CsC - 24% Pěstitelská

Pohodička Pohoda Příspěvek č. 64

Tak slušný, korektní a trpělivý policajty jsem ještě neviděl. Počkali, až se mi ten motor podaří otevřít, zkontrolovali číslo přes vysílačku, vrátili mi můj jedinej dokument a poděkovali !!!
(Já jim v duchu taky!!!)

....snažím se!!!

Old Post 23-01-2002 v 20:48 PM
Limba,CsC je offline   Profil uživatele Limba,CsC   Find more posts by Limba,CsC   Foto galerie člena Limba,CsC   Click here to Send Limba,CsC a Private Message   Add Limba,CsC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás