Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Vstáváááátttt
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
sunset
Stálý Člen

Karma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

possession = cesky ekvivalent je DRZENI

sunset

usmivejte se, bude vam lip

Old Post 17-12-2001 v 14:29 PM
sunset je offline   Profil uživatele sunset   Find more posts by sunset   Foto galerie člena sunset   Click here to Send sunset a Private Message   Add sunset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tim
Stálý Člen

Karma uživatele Tim - 21% PěstitelskáKarma uživatele Tim - 21% Pěstitelská

Palec nahoru sunset Příspěvek č. 18

Diky ze jsi me opravil, je videt ze alespon nekdo ty moje vyplody z hlavy cet.

It is 4:20!!!
Time for smoke.
HighLife

Old Post 18-12-2001 v 04:00 AM
Tim je offline   Profil uživatele Tim   Find more posts by Tim   Foto galerie člena Tim   Click here to Send Tim a Private Message   Add Tim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majklovec
Stálý Člen

Karma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Napadlo mě srovnání jednotlivých drog: alkohol, nikotin, THC.

Myslím, že to by mohla být cesta - ukázat lidem relativní "neškodnost" oproti ostatním legálním drogám.
Nutností by samozřejmně byla objektivita - aby to nesklouzlo k propagaci drog.

[Edited by majklovec on 22-12-2001 at 01:59 PM]

.: kalkulačka spotřeby :. .:kalkulačka výkonu :. .: Maroc # Afghan :.
............: šlukovka ze žárovky :...........

Old Post 22-12-2001 v 12:15 PM
majklovec je offline   Profil uživatele majklovec   Find more posts by majklovec   Foto galerie člena majklovec   Click here to Send majklovec a Private Message   Add majklovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Milý Majklovče, Příspěvek č. 20

myslel jsem si, že jsi větší borec. Místo toho vidím, že umíš jenom věci relativizovat. Jdi někam a nech si své ukázky své nikoho nezraňující morálky pro sebe, Pochopil jsi vůlbec, o čem je v tom threadu řeč?
Chceš citaci sám sebe? ...relativní "neškodností "a hned za ní "nutná objektivita." Buď jsem blbej, nebo ti špatně rozumím, nebo meleš nesmysly. teď mě napadá, taky bych mohl být momentálně víc zkouřený než ty, ale to neomlouvá žádného z nás!

[Edited by hh-top on 22-12-2001 at 07:33 PM]

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 22-12-2001 v 18:25 PM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koblihostrom
Tree Grower

Karma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% Pěstitelská

letáky hmmmm Příspěvek č. 21

lidi jestli se teda do toho půjde,velmi rád se připojím.Jen je to třeba řádně,a hlavně pro tu starší generaci srozumitelněji napsat,ddevil fuckt s tím Amerikařením,bych tak trochu ubral,ale jinak skvělýk4u.Takže až někdo sesmolí nějakej vklidu leták,/já to určitě nebudu,na takový věci mi mozkovna občas vynechává/ihned tisknu a roznáším kde se dá

Stromový kytičky,voňavý paličky

Old Post 23-12-2001 v 18:03 PM
Koblihostrom je offline   Profil uživatele Koblihostrom   Find more posts by Koblihostrom   Foto galerie člena Koblihostrom   Click here to Send Koblihostrom a Private Message   Add Koblihostrom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
budvar
Stálý Člen

Karma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% Pěstitelská

Palec nahoru souhlas s Koblihostromem Příspěvek č. 22

Jakmile se objeví nějakej dobře napsanej leták,beru kolo a roznášim do schránek

Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.

Old Post 23-12-2001 v 18:54 PM
budvar je offline   Profil uživatele budvar   Find more posts by budvar   Foto galerie člena budvar   Click here to Send budvar a Private Message   Add budvar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Peterix
Nový Člen

Karma uživatele Peterix - 0% Pěstitelská

Palec nahoru OK! Příspěvek č. 23

Jo jo neco takovyho to chtelo uz davno

->
<Absolute Happiness>

Old Post 23-12-2001 v 21:22 PM
Peterix je offline   Profil uživatele Peterix   Find more posts by Peterix   Foto galerie člena Peterix   Click here to Send Peterix a Private Message   Add Peterix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddevil
Stálý Člen

Karma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 24

zdarec, to all.
Ten muj prispevek s tim letakem, uznavam, ze te Ameriky je tam moc, ale nikde jsem nepsal, ze ten letak je presne to, co potrebujem. Jen jsem tak nejak chtel ukazat, jakou formou bych si ,,JÁ OSOBNĚ,, predstavoval, aby vypadal. Pokud mate nekdo nejake vyhrady, byl bych radsi, kdybyste napsali konkretni pripominky nebo radsi namety.

Tos ja,,,,,, pekne vanoce fschem.

Kdyz nejde o zivot, de o hovno
DDevil

Old Post 24-12-2001 v 12:51 PM
ddevil je offline   Profil uživatele ddevil   Find more posts by ddevil   Foto galerie člena ddevil   Click here to Send ddevil a Private Message   Add ddevil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oscar111
Čestný Člen
1983 - 2002

Karma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

TO DDEVIL: Moooc hezké,,, jen bych tomu neříkal leták, ale jakási studie, kterou můžeš nabídnout k přečtení známým a nezasvěceným,, (třeba rodičům, atp.)
Mě se to hodně líbí, takže za přenos a přepis K4U !

Oscar
Enjoy joint

Old Post 24-12-2001 v 16:02 PM
Oscar111 je offline   Profil uživatele Oscar111   Find more posts by Oscar111   Foto galerie člena Oscar111   Click here to Send Oscar111 a Private Message   Add Oscar111 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Oscar111! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majklovec
Stálý Člen

Karma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 26

Napadl mě leták mířený někam úplně jinam a to totiž k lidem, co už hulej. Možná, že to zní jako nošení dříví do lesa. Ale v případě, že by se tato akce podařila, všimnou si toho média a problém znovu vyplave na povrch. Vedlejším účinkem této akce bude zvýšení počtu členů Groweru a snížení počtu vykradených políček.

Cílová skupina: lidi co hulej

Cíl: dekriminalizace (nechci být stíhán za to, že jsem kuřákem marihuany).

Prostředek: medializace

K obsahu toho letáku mě napadlo:

Co umíme tady na Groweru?

.
.
.

Pěstovat konopí.

Dokonce Grower má ve svém sloganu napsáno: "Bojujeme za legalizaci tím, že učíme lidi pěstovat konopí."

Takže co takhle sepsat takový malý tahák jak si konopí vypěstovat?

Představoval bych si A4 potištěnou z jedné strany (to skrzeva jednodušší tisk, možná přeloženou v 1/2 nebo na třetiny), zabývající se pěstováním indoor (nejen).
Prostě takový malý průvodce.

Materiálu tu máme dost, např. moc pěkně udělaný papajův thread (https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1754)

Samozřejmně je nutné napsat celý text tak, aby nikoho nemohlo napadnout, že to je propagace drog (a že to tak jde, toho budiž důkazem Doležalův článek v REFLEXu přesně o tomtéž).

Možná se to někomu nebude zdát, fajn, poraďte. Jak to udělat líp?

.: kalkulačka spotřeby :. .:kalkulačka výkonu :. .: Maroc # Afghan :.
............: šlukovka ze žárovky :...........

Old Post 02-01-2002 v 16:52 PM
majklovec je offline   Profil uživatele majklovec   Find more posts by majklovec   Foto galerie člena majklovec   Click here to Send majklovec a Private Message   Add majklovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
campo
Stálý Člen

Karma uživatele campo - 22% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 27

Casem to bude uplne jinak, my budem taky jiny a koureni taky jiny, ale stejne to bude bezva

campo

Old Post 04-01-2002 v 02:13 AM
campo je offline   Profil uživatele campo   Find more posts by campo   Foto galerie člena campo   Click here to Send campo a Private Message   Add campo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tom
Stálý Člen

Karma uživatele Tom - 0% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 28

Noo, ono je to naozaj krasna predstava, pridem do kramku, kupim si sisulu, na zastavke ju zhulim a idem do skoly, problem je v tom, ze polka napadov je naozaj zaujimava, ale pravdepodobne ich realizacia by bola protizakonna-je zakazane PESTOVANIE cannabisu-tym padom nemozes urobit navod na pestovanie, ktore je protizakonne-navadzas tym na trestny cin. Staci inak krasna veta"Lidi pěstujte"(dufam ze som ten makcen dal na spravne miesto)by sa dala napadnut a urcite sa najde nejaky curak, co to urobi. Skuste sa poradit s nejakymi priatelmi studujucimi pravo(podla moznosti ceske)a robte to v medziach toho vaseho supis zakona, lebo urcite nikto "nebude brat na vedomie poziadavky niekoho, kto porusuje zakon". Teda, nejak mi to dnes pise... Radsej idem spat, zajtra si to precitam.

Old Post 04-01-2002 v 21:06 PM
Tom je offline   Profil uživatele Tom   Find more posts by Tom   Foto galerie člena Tom   Click here to Send Tom a Private Message   Add Tom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oscar111
Čestný Člen
1983 - 2002

Karma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% PěstitelskáKarma uživatele Oscar111 - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Tak,, kdyby už to bylo navádění, tak anonymní
A taky,, i kdyby byla u nás ganja legální, určitě bys ji nemoh vpoho hulit někde na zastávce (i když dneska není a stejně ji tam někdo sem tam zahulí ), ale dejme tomu, že by některé nynější "podniky" dostaly certifikaci obdoby coffeeshopu, kde by sis mohl ganju koupit a v klidu zahulit. Lidi by !! měli na výběr !! jestli půjdou tam a nebo do normální hospody. Tím by fízli odstranili huliče z veřejných míst (i když správný hulič by na veřejnosti hulit neměl, že,,,) a měli by je na bezpečných místech, kde by nemohli "pohoršovat",, protože člověk, kterej je antihulič by tam nevkročil,,,že,,
Ufff to jsem se pěkně rozepsal,, to bude tou E-párty

Oscar
Enjoy joint

Old Post 05-01-2002 v 03:03 AM
Oscar111 je offline   Profil uživatele Oscar111   Find more posts by Oscar111   Foto galerie člena Oscar111   Click here to Send Oscar111 a Private Message   Add Oscar111 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Oscar111! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
freeandunruly
Nový Člen

Karma uživatele freeandunruly - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

ten návod je jednoduše sqělelej nápad ALE jak to chcete podat, aby to nebyla propagace drog?
Asi by bylo zbytečný psát jak je hulení proti tabáku a alkoholu super, že je lepší, když tahle společnost tě bude brát za obyčejnýho závisláka(což je samo o sobě blbost) a nebudou tě brát vážně. Tam kde nezmůže nic jednotlivec zmůže víc masa a inteligenční elita.
Co takhle udělat z"tajemný"trávy látku, o který je plná informovanost bez různých kachen a hloupostí - lidé budou vědět co jim to dá a vezme(že ano:-)) a možná přestanou hulit puberťáci, protože je to zakázaný a začnou hulit zodpovědný lidi, kteří budou vědět, že jsou v bezpečí.
Pokud jsem se dotkl nějakýho puberťáka sorry, nelituju toho.l

free and unruly

Old Post 05-01-2002 v 12:42 PM
freeandunruly je offline   Profil uživatele freeandunruly   Find more posts by freeandunruly   Foto galerie člena freeandunruly   Click here to Send freeandunruly a Private Message   Add freeandunruly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Jo, jasně taky se mi třeba moc nelíbí když vidim puberťáky, jak hrozně machrujou (jaký sqělýho skunka měli,a obyčejnýho českýho outdooru by se nedotkli), ale kurva dyť je to vývoj, taky sem byl puberťák a taky sem byl děsně drsnej, když sem vyprávěl, jak sem se strašně vopil po rumu až sem se celej poblil...

Co tim chci říct, je že i když se mi to třeba nelíbí, tak s tim asi nic neudělam a možná z takovejch typů vyrostou pohodáři, lepší než kdyby chlastali. Bohužel to zase dělá ganje špatnou reklamu...

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 05-01-2002 v 13:55 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oscar111
Čestný Člen
1983 - 2002

Příspěvek č. 32

Já si myslím, že hulení může dost napravovat,, od závislosi na alkoholu po prášky,, ( u tvrdýh dorg nevím) ale na těhle svinstvech jsem už hodněkrát ulít (hl. prášky) a vždycky mě z toho dostal kouř. Teďka jsem přestal chlastat a jedinou "drogu" co chci příjmat je ganja, cigára (mno a sem tam E, LSD )
Prostě z toho každej vyroste a zjistí, že jedině hulení mu dá klid v duši,,,

Oscar
Enjoy joint

Old Post 05-01-2002 v 14:52 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:10 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás