Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » -sylvania 600w, hydro, cellmax, buble, orange-
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
jacquelin
Stálý Člen

Karma uživatele jacquelin - 90% PěstitelskáKarma uživatele jacquelin - 90% Pěstitelská

Hydroponie orange Příspěvek č. 49

tak a dál.
52 den na květu
7 den jen voda, chtěla jsem deset dní, ale nakonec to raději nechám 10-14 a budu to hlídat, příští týden kácím a suším a kouřím a mezitím fotím a směr grower tlačím

Old Post 05-04-2005 v 18:46 PM
jacquelin je offline   Profil uživatele jacquelin   Find more posts by jacquelin   Foto galerie člena jacquelin   Click here to Send jacquelin a Private Message   Add jacquelin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jacquelin
Stálý Člen

Karma uživatele jacquelin - 90% PěstitelskáKarma uživatele jacquelin - 90% Pěstitelská

Hydroponie hokus pokus Příspěvek č. 50

na závěr bonusovej materiál
to je sranda cha chá cha cháááá , netušila jsem, že začnu s kytičkama tak brzo myslela jsem, že to nechám až na důchod a ještě jeden
nedivte se, kouřím poslední loňský venek, ale vnitřek už bude

Old Post 05-04-2005 v 19:02 PM
jacquelin je offline   Profil uživatele jacquelin   Find more posts by jacquelin   Foto galerie člena jacquelin   Click here to Send jacquelin a Private Message   Add jacquelin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

nádhera! měl jsem podobný začátky, růst mi trval přes 3 měsíce a sklízel jsem teprve nedávno. Udělal jsem podobný boty jako ty a nakonec jsem ze čtyř klonů sklidil čtyři šťavnatý trpaslíky (to víš jen 250W, ale stačí). První jsem je dal do bubláku s květníkama těsně nad hladinou a odjel na pět dnů na školení a vrátil se k mrzáčkům s uhnilejma kořenama. Resuscitoval jsem je do hlíny a podruhý jsem jim při přesazování přilepšil kobylincem, že z toho během pár dnů zežloutly. Ale nakonec se povedlo, všechno se časem zase zazelenalo a teď to výtečně chutná, tak přeju ať to taky dobře skončí a slouží

tou vyšší teplotou bys měla teoreticky vlhkost srazit, čím vyšší teplota, tím víc vody vzduch dokáže pojmout, tzn. že aby měl vzduch při vyšší teplotě stejnou vlhkost musí se odpařit víc vody, vždyť proto se tomu říká relativní vlhkost vzduchu ale zase pozor ať to nepřeženeš

jo jak bys to zvládala kdyby se od začátku chytlo všech dvanáct?

Angrešty a rybízy 2007

Šťovíkůf zelený koutek (250W)

Moje outdoory

Naposledy upravil Šťovík 10-04-2005 v 01:25 AM

Old Post 10-04-2005 v 01:18 AM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jacquelin
Stálý Člen

kdyby se chytlo všechno? :o) Příspěvek č. 52

na začátku (když jsem všechno začínala) bych se divila co je to za otázky, teď musím odpovědět, ještě že se chytla jenom 1/3, protože jinak by to byla asi docela sranda. Pro představu třeba teď když jdu na zahrádku a chci dávat nové náplně, stříhat, převazovat, kochat atd. , tak je to minimálně na 3h , ale když už to má člověk vychytaný a jede to, tak je to fakt radost
Každopádně další systém bude NFT viz. foto ( můj archív většinou z groweru nebo overgr). Celou dobu co jedu tuto dávku, tak to pomalu připravuji a vše (el. lišty, bečka 90l, světla, ventilace, vzduchování, hnojivo cellmax......) je téměř připraveno až na novej flek
Kytek bude určitě víc jak 12. Doufám a věřím, že jsem nabrala dosatek informací (díky https://grower.cz/ ) a zkušeností na to abych to zmákla. Až to bude aktuální, tak sem zase budu šupat veškeré info a foto
A teď ostatní info
V úterý budu sklízet jeden model (orange). Dnes je 12-tý den jen na vodě. Ostatní 3ks (buble) půjdou na kudlu příští týden cca v neděli.
Teplota den 25-28, noc 14-16, vlhkost pořád 70-75 ( nehašené vápno mně nefunguje, silikogel je pro mně šílenost, nezkouším Zatím je to naštěstí bez problémů tak to budu řešit až další várku, bude to jinde tak to nebude třeba tak vlhká a studená místnost a ventilace to zmákne )

Naposledy upravil jacquelin 10-04-2005 v 14:22 PM

Old Post 10-04-2005 v 13:31 PM
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

silikagel je v takovymhle objemu blbost, spíš to chce víc větrat, je-li to možný

Angrešty a rybízy 2007

Šťovíkůf zelený koutek (250W)

Moje outdoory

Old Post 10-04-2005 v 14:43 PM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jacquelin
Stálý Člen

Hydroponie orange Příspěvek č. 54

tak a je to tady
1. včera (12.4.) jsem konečně po 59. dnech světla 12/12m, jinak celkově, po cca 3.5 měsícech sklidila první kytici
tohle jsou fota bezprostředně po sklizni
teď je kytka pověšená hlavou dolů, zbavená kořenů, listů a začíná se sušit
2. co je toza mikrofón ?
3. v celé kráse
4. varování ministerstva zdravotnictví
5. odvázáno a zbaveno, z větší části, listů
6. made in jacquelin
7. trocha stínového divadla
8. mňam mňam mňam

P.S. poděkování mému bratrovi za pomoc při foto

Naposledy upravil jacquelin 13-04-2005 v 16:24 PM

Old Post 13-04-2005 v 16:18 PM
jacquelin
Stálý Člen

buble 1 Příspěvek č. 55

můj první indoor je u konce. teda ještě to vykouřit , ale to už nebude snad tak složitý , jako to bylo vypěstovat tato pěstírna byla moje první a pro zatím poslední (není kde)

Old Post 16-04-2005 v 17:20 PM
jacquelin
Stálý Člen

zbytek Příspěvek č. 56

tady jsou holky ještě pěkně v řadě a pak šup ke kadeřníkovi

Old Post 16-04-2005 v 17:25 PM
jacquelin
Stálý Člen

buble 1 Příspěvek č. 57

1. vršek
2.-3. v celé kráse

Old Post 16-04-2005 v 17:36 PM
jacquelin
Stálý Člen

buble 2 Příspěvek č. 58

tady je v celé kráse makro, makro a vršek

Old Post 16-04-2005 v 18:02 PM
jacquelin
Stálý Člen

buble 3 Příspěvek č. 59

vrch a tak dále. další fotky budou až to uschne

Old Post 16-04-2005 v 18:11 PM
jacquelin
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

všem děkuji zas pochvalu. další fota budou až to všechno uschne.

Old Post 17-04-2005 v 09:52 AM
monio
Stálý Člen

Karma uživatele monio - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Cau, prosím tě . Mohla bys tady jeste napsat kde jsi koupila ten cellmax a kolik tě stál. Nemyslím celkově ale kolik stojí balení na květ, na růst, enzymy atd..
Jinak to máš moc hezkeé.
Pokud se mi to podaří tak ti pošlu karmu
Jo ještě bych se chtěl zeptat odkud jsi sehnala ty nádoby na to NFT, které popisuješ výš a za kolik?

Old Post 19-04-2005 v 13:52 PM
monio je offline   Profil uživatele monio   Find more posts by monio   Foto galerie člena monio   Click here to Send monio a Private Message   Add monio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
expert
Stálý Člen

Karma uživatele expert - 95% PěstitelskáKarma uživatele expert - 95% PěstitelskáKarma uživatele expert - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

ahojda, mooooc pěkná práce. Jelikož se chystám také na NFT (a žlaby chci dělat z elektrikářských lišt) tak by mě zajímalo jaké použiješ (rozměry) a za kolik si je sehnala?
zatím se měj

Old Post 19-04-2005 v 17:48 PM
expert je offline   Profil uživatele expert   Find more posts by expert   Foto galerie člena expert   Click here to Send expert a Private Message   Add expert to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jacquelin
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

cellmax
X,Y růst 2ks 360
X,Y květ 2ks 360
list sprej 1ks 290
super enzym 1ks 670
pk stimulátor 1ks 330
ph růst/květ 2ks 480
adresa brno
lišty jsou z velkoobchodu elektro. rozměr 7/14/300 á 280Kč/m
P.S. orange bad-60g čistý paldy, fota až všechno dohromady

Old Post 25-04-2005 v 20:33 PM
expert
Stálý Člen

Karma uživatele expert - 95% PěstitelskáKarma uživatele expert - 95% PěstitelskáKarma uživatele expert - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

jj za tu cenu jsem je také našel - zdá se mi to příliš velká investice. To je však na individuálním úsudku každého znás. Proto asi půjdu do lišt o velikosti 130/40 cena 80,-- za metr. Namísto původně zamýšlených tří lišt dám čtyři. Mám pouze obavy jestli 40 mm bude dostatečná výška pro kořeny a zároven aby tam bylo i místo pro vzduch. Ještě bych rád věděl jak tam uložiš rostliny a v čem je budeš mít. Já mám v plánu vyřezat kruhové otvory a do nich položi malé květináčky na hydro, do toho řízek zakořeněný v malé rw kostce a kolem to obsypat asi centimetrovým říčním štěrkem. Jde mi především o zajištění stability kytky (aby se nevybulila). Květináček se bude dotýkat dna lišty.
čekám na tvé poznatky _ zatím

Old Post 27-04-2005 v 12:23 PM
expert je offline   Profil uživatele expert   Find more posts by expert   Foto galerie člena expert   Click here to Send expert a Private Message   Add expert to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:33 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás