Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja bych ti doporucil bud hd sog nebo normalni sog
wyhody obou systemu:
nedubes se muset srat s wyplitanim wetwicek do ocek pletiwa nebudes potrebowat zadnou rustowou fazi cili wse bude podstatne rychlajsi a delka periody sklizne bude zalezet jen na delce qetu te ci one odrudy jo este sem zapomel ze muzes porad jen prihazowat dalsi kytky a nemusis menit fotoperiodu
rozdily mezi sog a hd sog:
::tagze sog (sea of green) technika pestowani pri ktere se klony ihned po zakoreneni (ty wole to je hnusny slowo) prepnou qetiny qet a ti odpada rustowa faze pestowani a je jich neco kolem 4 na ctwerecni stopu spis bych rekl wic ale negde sem to cetl tak asi tak
::hd sog (high density sog jen weci hustota kytek) tagze newyhody wuci sogu potreba wice klonu a weci nebezpeci plisne ted wyhody: weci wynosy a to docela o dost
to ake budu modely este neviem, to nieje az take dolezite-e.
asi najskor hydro. rastlinky hydro maju asi najradsej.
sog, nema nahodou nevihodu taku ze tym ked ja nenecham ju trochu vyrast tak nema ani poriane stonky a tak aj menej hlav/palic. a este mam problem s dodavkou klonov.hehe, totiz nemam matkarnu
mne sa zatial zda byt najlepsi napad od HEPIho. silne svetlo je zbitocne davat do takej malej skrinky. pri malej vatazi je v-scrog vynosny, starat sa o par modelov ma bude urcite viac bavit ako sog.
dik vsetkym za vase nazory vlacek, hepi a femyli
to je pravda ze bubler robi iba zbitocny hluk ale ked je lepsi ako hlina, tak neviem preco nie.
najprv ma napadlo ze by som pichol 70w a dal v-scrog. vosiel by mi bubler, nizka spotreba el. ,vinos by sa dal 1w/1g. len skoda ze tu nieje dost serialov o 70w/v-csrog, okrem carlosa a g-mana.kazdy pestuje pod 250-600w.hehe.
Na vysku 70 cm neni bubler moc dobry napad. Musel by jsi mit hoodne nizkou nadobu a max 70W, pod 150W by se ti to mohlo vytahnout, zvlaste kdyz je to tvuj 1st indoor, to kazdy necha pred prepnutim moc vytahnout aby toho nemel malo. a pak by se ti vrchy kytek palili od lampy. Muj nazor je 70W (pripadne 150W jestli si vychytas odvod tepla), h/scrog a hlina nebo v/scrog a bubler. S tim moc neriskujes, nazbiras zkusenosti a dalsi sklizen uz budes vedet kde mas jeste rezervy. Good luck
ja sem ted mel prave taky prostor o stejnejch rozmerech, konkretne repro-bednu a taky sem tam jel scrog ale horizontal, priste dam asi V-cko. toho mista je tam ale fakt hodne malo. jinak sklizen se celkem povedla
hanyz: zda sa ze na taku malu plochu je vyhodnejsi Vertikal ako Horizontal. Ked si vezmes do uvahy plochu pletiva, nepotrebujes vysoku skolu aby si prisiel na to ze Vert. ma asi o 300% viac plochy!!!svetlo osvetluje rovnomerne tak ako hore tak aj spodnu cast.
Hepi:kolko si toho mal v g?
podla vas keby som mal 100w priemer valca 30cm. spali mi to?
to sice neni ale muzes si s temi lidmi vymenit zkusenosti
ja bych tu 150-ku ale stejne zkusil a kdyby se to spalilo, tak priste aspon budes vedet ze mas dat neco slabsiho
ale stejne si myslim ze to bude v pohode
preju hodne stesti a skvelou sklizen