Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » NEJhorší zážitek s hulením
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

ted jsem si vzpomnel jeste na typa co pritah nejaky palo...umotali jsme a sli hrat fotbalek najednou zacal do vsech strkat mlatil kolem sebe rukama a pak sebou seknul na podlahu v knajpe,cumeli jsme na nej jako svine.pak duchapritomnej kamos ho capnul vytahli jsme ho ven a von jako ze uz je v poho tak jsme ho pustili von zase spadnul a zacal se mlatit hlavou o zem,ten kamos ho zase zved zacal na nej rvatb at se probere a dal mu asi 7 facek,necez se ten typ problam a ptal: to jsem spal???.....cumel jsem na nej jako svine

Old Post 17-03-2005 v 08:31 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stene
Nový Člen

Karma uživatele stene - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

tak my sme mali poriadnu haluz asi tak pred dvoma rokmi na chate. po par kíbloch sme isli von pred chatu. bolo asi 11 vecer riadna tma. pred chatov betonová podložka asi tak 2x3m. boli sme 6 a haluz.........podme haluzit kto posledný ostane. brutel masaker skoro jak sumo))) nakoniec zostalo par roztrhaných mikín a pár vybytích zubov))

zdar BILO,PAFO,BERTO

Old Post 19-03-2005 v 16:19 PM
stene je offline   Profil uživatele stene   Find more posts by stene   Foto galerie člena stene   Click here to Send stene a Private Message   Add stene to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 35

Zaplať panbůh,nikdy jsem nic psycho nezažil,až na pár nehezkejch haluzí a bolebřichu skoro nic,ale pár mejch kamarádu takoví štěstí bohužel němolo,jó hold hulení ma své klady i zápory,hlavní je si uvědomit,že pálenim si svoje problémy neviřešíme........

lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

motto: Když to neklouže, naplivu si.

Old Post 19-03-2005 v 16:55 PM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wOOkie
Stálý Člen

Karma uživatele wOOkie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

asi ve čtvrtek sem si hodil brutální tyčku na kámošovým halzlu. Už začalo u nás takový to jarní ganja.sucho a tak sem nastřádal zbytečky zbytků a to sme vyžehli ve třech. Jeden šel na LALparty, a já sem zůstal s kamošem na naší malé soukromé LANce. Kouřili sme v kuchyni, kde to bylo už slušně zakouřený, a já sem tam dokonce vypil asi 3,5l vody a nato 4 tousty. Menší žravka&sušák, ehm. No a pak přišlo peklo. Když sem pil, tak se mi klepala ruka aj k rýgel plným vody. Asi po 20 minutách sem se odporoučel od instalace Diabla II na záchod a tam to ze mě začalo tryskat už před dveřma na hajzl. V mé osobní bytvě padla podlaha před hajzlem, stěna a mísa těžce zasaženy

o oblečení se radši zmiňovat nebudu ....

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"

Old Post 20-03-2005 v 00:56 AM
wOOkie je offline   Profil uživatele wOOkie   Find more posts by wOOkie   Foto galerie člena wOOkie   Click here to Send wOOkie a Private Message   Add wOOkie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raab z Baarova
Nový Člen

Karma uživatele Raab z Baarova - 0% Pěstitelská

Dotaz NEJhorší zážitek s hulením Příspěvek č. 37

Jen mne zajímají i různý horší zážitky a fuckt ostrý haluze. Zajímalo by mne co vám se stalo za nejhorší věc.

Já třeba (to už jsem psal v jiném tématu) jsem přestal nejprve slyšet, vzadu v uších se mi ozýval jen takový skoro nepostřehnutelný šum rozhovoru, pak se mi před očima objevila jemná nažloutlá mřížka, následně se mi mé periferní vidění snížilo asi na dvacet stupňů a poté, co jsem všechno viděl černobíle jsem na pár minut oslepl úplně. Humus... nikomu nedoporučuju.

Teď vy, pochlubte se?

Lidi jsou svině... Co víc dodat; snad jen, nikdy nikomu nevěřte!!!!!!!!!!!!

Old Post 27-04-2005 v 20:40 PM
Raab z Baarova je offline   Profil uživatele Raab z Baarova   Find more posts by Raab z Baarova   Foto galerie člena Raab z Baarova   Click here to Send Raab z Baarova a Private Message   Add Raab z Baarova to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DIXXX
Nový Člen

Karma uživatele DIXXX - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Je to nic moc, ale taky dobra haluz jednou se ze mě stal uplně na tvrdo robot.Dělal jsem uplně pohyby jak robot a vyděl červeně a nic jsem neslišel jenom pohyby svího těla jo taky docela mazec.......

Old Post 27-04-2005 v 20:54 PM
DIXXX je offline   Profil uživatele DIXXX   Find more posts by DIXXX   Foto galerie člena DIXXX   Click here to Send DIXXX a Private Message   Add DIXXX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wocas
Stálý Člen

Karma uživatele wocas - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

zdarekkk
mé první zpuky byli v poho, první v životě byl absolutně sen tak to šlo dál a dál...dál, množství se víšilo a víšilo, až po roce a půl ve škole v prváku sem si dal s kamarádem nějakých 5 fajek, všechno bylo v poho až do té doby, než sem vrazil do třídy.....to sem se pořád ještě smál.........nahle se dveře otevřely, vešel můj třídní učitel(ježidět), sedím sedím, THC se vlevá do mozku.......BUCH během 5 minut můj smíh vystřídal výraz mrtvoly....najednou sem pocítil ty nejhorší pocity které mi neustále proudily, absolutně nepopsatelná SCHIZA, všechno se mi kroutilo, komunikace mezi pravou a levou hemisférou mozku byla někde v prdeli najednou sem neustále nevěděl kde sem, co se děje, zvuky se mi 200 krát násobili neustálé ozvěny, hučení v hlavě.....TOHLE BYCH PROSTĚ NEPŘÁL NIKOMU NA SVĚTĚ....silou vůle se mi to podařilo ustát, ale už nikdy na to nezapomenu :sund té doby se mi nepodařilo přehulit ani z 4 G skunku

Old Post 27-04-2005 v 22:00 PM
wocas je offline   Profil uživatele wocas   Find more posts by wocas   Foto galerie člena wocas   Click here to Send wocas a Private Message   Add wocas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raab z Baarova
Nový Člen

Příspěvek č. 40

Wocasu, nebyl při psaní tvého slohového útvaru pořádně zkouřenej? Tak to nezvládl ani Remarque...

Old Post 28-04-2005 v 09:52 AM
Raab z Baarova je offline   Profil uživatele Raab z Baarova   Find more posts by Raab z Baarova   Foto galerie člena Raab z Baarova   Click here to Send Raab z Baarova a Private Message   Add Raab z Baarova to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Hele chlapi myslim ze uz tady to tema je.

Old Post 28-04-2005 v 09:58 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raab z Baarova
Nový Člen

Příspěvek č. 42

Lidi omlouvám se, hned jsem tuhle místnost tvořil a nekontroloval jsem, jestli už taková eXistuje. Jestli na Groweru funguje nějaká vyšší moc, tak tohle téma zlikvidujte. Zbytečně zabírá místo a nikdo do ní nic nepíše. Mějte se, třeba mne někdy napadne něco originálnějšího.

Old Post 13-05-2005 v 19:38 PM
Raketopes
Stálý Člen

Karma uživatele Raketopes - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Potom,co jsem se wyčoud' s kámošema,jsem s jednim chourou rwal neon a dostali jsme každey yednu elektrickou po tlamě.To je pro elektrikáře apsolutní horor!!!!!kdybych k tomu "nebél ožralé",asi bych exnul.

Old Post 28-10-2005 v 23:11 PM
Raketopes je offline   Profil uživatele Raketopes   Find more posts by Raketopes   Foto galerie člena Raketopes   Click here to Send Raketopes a Private Message   Add Raketopes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
whatever
Stálý Člen

Karma uživatele whatever - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

poprve jsem mel opravdu bad-koureni asi pred ctyrmi peti lety - pocity jako ze sedite vedle svyho tela a nemuzete se dostat zpet bych nikomu nepral..

podruhe v turecku - s istambulskyma prodejcema kobercu jsme kourili caras (cubar) pry puvodem z pakistanu, jak uz nekdo zminoval - znasobeni zvuku a horsi bylo, ze jsem ztratil i obraz, najednou jakoby kolem me nekdo obtocil koberec a vzory zarily a menily se, slusne halusky.

i nedavno se mi stalo neco zvlastniho - kourime kourime, pohoda, a venku zacina byt zima tak jdu domu a od okamziku kdy odemykam dvere se mi vse meni jakoby ve film, kde hraju, barvy se znasobi, to o zvuku ani nemusim opakovat, vse huci a toci se, ve vsech kombinacich predmetu kolem vidim usmivajici se obliceje, zkratka celkem silne halucinace, ne tedy vylozene negativni.... hodne mi to pripominalo lsd

takze bych se chtel zeptat, je mozne ze by do toho huleni neco nekdo pridal? treba to treti zminovane mela kamaradka buhvi odkud a prislo mi ze tohle tedy normalni trava (ani skunky) nedela.

Old Post 31-10-2005 v 10:02 AM
whatever je offline   Profil uživatele whatever   Find more posts by whatever   Foto galerie člena whatever   Click here to Send whatever a Private Message   Add whatever to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
orbith
Stálý Člen

Karma uživatele orbith - 87% PěstitelskáKarma uživatele orbith - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Fakt silné haluze,to som možno aj zažil len si na to nepamätám
čo mi robilo problém boli tie veci v mysli ,čo som občas po hulení vykutral.

Old Post 31-10-2005 v 12:42 PM
orbith je offline   Profil uživatele orbith   Find more posts by orbith   Foto galerie člena orbith   Click here to Send orbith a Private Message   Add orbith to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LoWeR
Stálý Člen

Karma uživatele LoWeR - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Ja sem teš zažil docela Hardcore tak před 3mi lety to jsem ještě tak moc často nehulil! Koupil sem s kamošem bílou vdovu,dohulíme ujdu asi 50metru a najednou bum nic!vubec si nic nepamatuju probral sem se uplně někde jinde vše se kolem mě brutálně točilo mě bylo špatně jak nikdy a měl sem šílené tlaky v hlavě a ve hrudi!všechny ostatní jsem viděl jako v obrazovce TV prostě humus uplně sem se strácel ale díky kamošum kteří mě furt hlídali a byli semnou jsem to jaxi roschodil!musel sem si sem se ale sám s toho stavu dostat tím že sem se musel furt uklidnovat a snažit si uvědomit že to je jenom stav anemyslet na to!!!

Old Post 01-11-2005 v 16:43 PM
LoWeR je offline   Profil uživatele LoWeR   Find more posts by LoWeR   Foto galerie člena LoWeR   Click here to Send LoWeR a Private Message   Add LoWeR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
M4K4R0N
Nový Člen

Karma uživatele M4K4R0N - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Asi před 4 až 5 rokama jsme s kámošema hulili čokoládu, kouřili jsme 2 jointy asi v 6 lidech, seděli jsem v místním (už zrušeném) sk8parku na zemi a hulíme, hulíme, dohulíme - pohodička, kecáme, smějeme se, prostě klídek. Najednou jsem měl pocit že do mě kámoš, kterej seděl vedle mě, silněji strčil - spadl sem na druhou stranu a bouchl jsem se do hlavy - v tu chvíli jsem měl setrvávající pocit že do mě pořád někdo bouchá a tak sem se tou hlavou asi ještě 5 bouchl sám od sebe, co byl největší úlet, že mi to dokonce připadalo docela příjemný, se takhle bouchat do kefy. Naštestí jsem měl na hlavě ještě ruku, takže to odnesla spíš ruka. Po chvilce jsem si uvědomil, že neni nejlepší se bouchat o zem do hlavy - tak jsem přestal. S vykulenyma očima jsem se ptal kámoše proč do mě tolik strčil - on (a vlastně všichni kdo tam seděli) na mě koukali (spíš čuměli) jak na přízrak - prej do mě vůbec nestrčil a vůbec nikdo se mě nedotkl... No naštestí se mi vlastně skoro nic nestalo - až na odřenou ruku - ale do dneška nevim co si mám myslet...

Old Post 25-12-2005 v 13:27 PM
M4K4R0N je offline   Profil uživatele M4K4R0N   Find more posts by M4K4R0N   Foto galerie člena M4K4R0N   Click here to Send M4K4R0N a Private Message   Add M4K4R0N to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ges
Stálý Člen

Karma uživatele ges - 73% PěstitelskáKarma uživatele ges - 73% PěstitelskáKarma uživatele ges - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Muj nejhorší, ale mozna i nejlepší zažitek byl po dvou prdech neceho hodne silneho. Uz kdyz jsem v sobe drzel prvni prd, tak jsem citil jak nastupuje zkourenenost.Po 5ti minutach jsem si sedl do tramvaje a muj zazitek zacal, nejprve jsem slysel strasne hlasite ozveny lidi a jedouci tranvaje, potom jsem vsechno videl asi tak jako kdyz si v pocitaci predelate normalni obrazek na 16barevny rastr,ze ktereho jsem postupne videl jen cervenou a modrou barvu a ke vsemu se pridalo nesnesitelne blikani vseho okolo me. Pak si toho uz moc nepomatuju az do doby kdy jsem stal ve fronte v pekarne a strasne jsem se smal.

Old Post 26-12-2005 v 21:33 PM
ges je offline   Profil uživatele ges   Find more posts by ges   Foto galerie člena ges   Click here to Send ges a Private Message   Add ges to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás