Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » usporky 60W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
TheKeptn
Námořník

Karma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

čau .. nevsiml sem si žádne vzduchotechniky.. béz te ti toho moc nic nevyroste .. pak dále sklo po lapmu a ten ODTAH (viz výše) + vetrák na míchání vzduchu.. a klidně bych vyhodil tu velkou kytku a sehnal si řízek.. a lampu dál níže...

250W - BUSH\250W - ScroG\250W - 2xBubbler+2xHlina

\150W - LST\150W/250W - Bubbler \Balkonek 2003\ Balkonek 2004

Vyhlídky v Praze i jinde
Opylení
Výroba HOMEMADE Cooltube

Old Post 17-03-2005 v 09:44 AM
TheKeptn je offline   Profil uživatele TheKeptn   Find more posts by TheKeptn   Foto galerie člena TheKeptn   Click here to Send TheKeptn a Private Message   Add TheKeptn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
extracoolboy
Nový Člen

Karma uživatele extracoolboy - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Konecne sodikove svetlo
Jen tak dal, drzim ti palce

Old Post 17-03-2005 v 12:33 PM
extracoolboy je offline   Profil uživatele extracoolboy   Find more posts by extracoolboy   Foto galerie člena extracoolboy   Click here to Send extracoolboy a Private Message   Add extracoolboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
formy01
Stálý Člen

Karma uživatele formy01 - 88% PěstitelskáKarma uživatele formy01 - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

nazdarek mam takovej problem na ty novy kvetince se spodni dva listy zloutnou jsou tak na 1/3 zluty cim to je?? hazim foto a nevim co s tim je jenom si myslim ze to je tim ze to je je prelyti je to pravda???

Old Post 17-03-2005 v 19:11 PM
formy01 je offline   Profil uživatele formy01   Find more posts by formy01   Foto galerie člena formy01   Click here to Send formy01 a Private Message   Add formy01 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 52

formy:jak casto do toho neco lijes a co tam lijes a na co tam mas ten alobal?

Old Post 17-03-2005 v 19:59 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
formy01
Stálý Člen

Karma uživatele formy01 - 88% PěstitelskáKarma uživatele formy01 - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

ten alobal uz jsem sundal jen tak jsem ho tam dal na zkousku .... no zalivam to 1 denne obycejnou vodou zatim to nehnojim mam to chvili nechat?bez zalivani???

Old Post 17-03-2005 v 20:19 PM
formy01 je offline   Profil uživatele formy01   Find more posts by formy01   Foto galerie člena formy01   Click here to Send formy01 a Private Message   Add formy01 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 54

nech hlinu mirne proschnout(dokud se hlina mirne neoddeli od steny kvetinace)a nezalivej kazdy den,zkus treba 1x za 3 dny.
Vodu k zalivce nech na den odstat a pokud muzes uprav ji(sniz)ph.

Old Post 17-03-2005 v 20:31 PM
TheKeptn
Námořník

Karma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

hej chlape ty mě vůbec neposloucháš... nesoustřed se zbytečné na to že ti žloutnou lístečky ,ale snaž se tvým květinkám vytvořit co nejlepší podminky (teplota,vlkost,výměna vzduchu) jak to máš udělat sem již psal..případné dotazy do PM... peace
P.S. a to že ti to neroste neni urcite PH ,ale podmínkama ,jak by ti bylo kdyby te nekdo zavrel do skrine a nemel bys prisun vzduchu.. no asi blbe .. tak peace again..

250W - BUSH\250W - ScroG\250W - 2xBubbler+2xHlina

\150W - LST\150W/250W - Bubbler \Balkonek 2003\ Balkonek 2004

Vyhlídky v Praze i jinde
Opylení
Výroba HOMEMADE Cooltube

Old Post 17-03-2005 v 23:35 PM
TheKeptn je offline   Profil uživatele TheKeptn   Find more posts by TheKeptn   Foto galerie člena TheKeptn   Click here to Send TheKeptn a Private Message   Add TheKeptn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
formy01
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

no hosi nejak se mi zda ze to neroste nejak pomalu a zasadil jsem novy 3 no a ty se straslive tahnou maj asi 3.5cm a tepr jen ty 4 zakladni listky cim to je?svetl je asi 10 cm daleko a bliz ho nechci davat jinak by se mi to spalilo

Old Post 23-03-2005 v 14:51 PM
Host
Host

Příspěvek č. 57

taha se ti to za svetlem.Dej to klidne 1 cm nad kytku,usporkou nic nespalis

Old Post 23-03-2005 v 16:12 PM
formy01
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

ZDAR TAK JSEM TAM DAL VETRAK A SKLO POD TU 70 a hned se zacala pekne tahnout jak jsem to mohl dat bliz ke svetlu tak uvidime co se z toho vyklube

Old Post 25-03-2005 v 12:49 PM
formy01
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

tak pokousim po 2 uz mi rostou ctyri jen co budu moct poslu foto ted nemuzu vsechno jsou to nejaky husty SKUNKY

Old Post 11-04-2005 v 12:37 PM
rasta.p
Stálý Člen

Karma uživatele rasta.p - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Zdarec kámo... Vypadá to fakt zajímavě hlavně jak se pod tou 60w vytáhla... No a jinak jsem zvědavej jak to dopadne.. Jináč držím palce :-).. Peace

Old Post 12-04-2005 v 12:49 PM
rasta.p je offline   Profil uživatele rasta.p   Find more posts by rasta.p   Foto galerie člena rasta.p   Click here to Send rasta.p a Private Message   Add rasta.p to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
formy01
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

no tak jsem tu zas a hazim nove foto uvidime jak to pujde dalsi foto bude dyl....

Old Post 12-04-2005 v 20:27 PM
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Ten kabel k sodiku mas nejak moc dlouhy, mel by byt max 1m. Navic by ten vodic co vede ze starteru mel byt s vysokonapetovym stinenim, ikdyz tady na G ho hodne lidi nema. Normy nejsou od toho aby nekoho buzerovaly, ale aby zajistily bezpecnost.

Old Post 13-04-2005 v 19:11 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
formy01
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

Nazdarek tak jsem tady dlouho nebyl ale hazim nove foto jak jsem pokrocil uz je asi ve 3 tydnu kvetu tak se teprv uvidi docela to pekne kvete ....kdyby nejaky rady tak poradte dikas .....zatim zdarec

Old Post 03-06-2005 v 15:19 PM
formy01
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

jo a jeste bych se nekoho zeptal co myslite se zastrihavanim listu???mam je nechat a nebo je mam trochu zkratit prej je to nekdy dobry ale nevim na co ???? diky

Old Post 03-06-2005 v 15:23 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:10 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás