Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak to my jsme jednou meli takovou mensi akci v praci po praci, prisli i kamosi co u nas nedelaj a byla to fakt pohodicka, hudba, brcka atd. najednou se jeden kamos zvednul, ze jde na zachod. vstal a sel ke dverim, kterejma ale neprosel, protze trefil hlavou futro a lehnul na zem a nehejbal se. vsichni sme vyskocili a dost vydeseny sme ho bezeli sbirat. odvlekli sme ho na zidli a pak prislo teprve to pravy maso - zezelenal a potom zacal sedivet, nedejchal a mel zapadnutej jazyk a celisti v kreci zkousnuty. pacili sme mu je vareckou, ale neslo to, fakt schiza, no a asi po minute (ktera nam prisla jako hodina) se proste sam od sebe normalne probral. dali sme ho spat a kontrolovali az do rana na stridacku po peti minutach. nic horsiho sem nezazil, protoze my sme byli taky pekne na kasi.
rano povidal ze mu bylo moc fajn a slysel nas z dalky a sebe videl jak sedi na zidli ze shora, ze stropu - ze by astralni cestovani ?!
loom365: to nebylo astralni cestovani to byli mimotelni zazitky...to mivaj lidi kteri treba prozijou klinickou smrt a dostanou se velmi blizko smrti to mu muzes pogratulovat
Jsme jednou s kámošem večer jezdili nějak autem a hululi špeky, byla už po půlnoci a že pojedeme na takovej vysokej posed a vylezeme tam, tak tam jedeme ale najednou začal neuvěřitelnej vítr a déšť, na autě nějak blbě chodili stěrače tak jsem se na to vykašlali....
Druhej den jsem četl v novinách že se na tom posedu někdo v noci oběsil a ráno ho nějakej myslivec našel. Fuj, doteď mám z toho husí kůži, protože kdybych ho tam v noci zhulenej našel tak bych z toho měl asi fakt nějaký následky....
Jsme si s kamosem zaplatili banje z Bechynskyho mostu-nez na nas prisla rada, dali jsme si jedno male-byl jsem tak normalne na kasi a jak jsem tam pak nastoupil na ten odraz, tak jsem jsem se mrknul dolu a udelalo se mi zle-a ten typek co me k tomu kurtoval me najdnou strcil dolu-dodnes se divim ze mi srdce nevyskocilo z hrudi.
Byl takhle normalni patek a my hulili jednoho speka za druhym a na samem zaveru vecera jsem se jeste dorazil sklenenkou. Potom si tak sedim u baru a citim ze je mi zle, nemuzu dychat a toci se mi v hlave. Seskocim ze zidle ze pujdu ven a v tu chvili 100x horsi tak jsem popadl bundu, podivam se ke dverim a ty v tu chvili byly 3x dal nez normalne. Tak si rikam marne, musim na vzduch a vysel jsem. Prvnich par kroku vklidu, ale pak se mi zacla tocit hlava jeste vic, zaclo se mi zatmivat pred ocima a najednou zjistuji ze nic necitim ani nevidim jen slysim kamose jak rika: Hanyz, jsi v pohode? Pak uz jenom velka rana do hlavy a citim ze me nekdo vynasi ven. Rekli mi ze pry jsem s ocima v sloup prisel ke dverim, tam jsem doslova skocil na kolena a prastil hlavou o dvere. Od te doby mi rikaji Hanyz Skacel
Hustý, tak to už radši nehulte močky, mě se teda nic takového nestalo. Když nepočítam jedno výstavní zblití, rozseklou hlavu vo patník a pár mimotělních halotropů, plechovej zvuk je taky fajn. Nic neobvyklého. Kolikrát se to stane a pak už nezbyde než si to ochočit a dávat si lepčí level. Ne vždy je to možné, to je jasný. Ale nejlepčí byl mléčnej stav asi ze dvou deci. 8 hodin nájezdového rachotu to jsem opravdu myslel dost negativně, po 2-3 hoďkách jsem se znovu narodil a od té doby jsem si to neuvěřitelně dával. Hotovej bobřík vnitřní psycho odvahy. Doporučuju skérko do mléka.
ty kravo.. Hanyz.. fakt narez
muj nejhorsi zazitek bylo kdyz sem se spalila jednim kvalitnim prazskym skunkem.. jeud metrem a prislo mi, ze to metro jelo silene rychle a nemelo zadnou sanci aby to zastavilo.. jelo rychlejc a rychlejc a ja se hrozne bala. Kolem krku sem mela salu a zacinala sem se dusit.. do toho jeste ty zavrate z rychle jizdy... bylo to sileny. Musela sem na vzduch kde sem se asi hodinu vzpamatovavala
Tenhle pribeh neni az tak sokujici jako komickej...Jednou sme s kamosem hulili pred cajovnou pred ¨jednou lavickou a von si potah,a jak to drzel zak najednou nahodil takovej nepritomnej pohled a skacel se na tu lavicku a z ni pak na hlavu na zem...Ja na nej jenom zhulenej cumel a vubec ho nestihal.Pak jenom vstal a vubec si to nepamatoval.BLáZEN...
mne sa stalo asi pred 4rokmi toto-hulim sam na povale vodarko,pohoda a ked som si dal posledneho prda tlačil som do hlavy a vstal.Odpadol som na ktovie ako dlho a ked som sa pomaly začal preberať moje telo a všetko naokolo strašne brnelo no a ked som sa dostal akotak ku zmyslom zistil som že rukav bundy na ktorom som mal hlavu je hodne zakrvaveny no a vtom momente PANYKA že čo preboha sa mi stalo.Uplne dezorientovany som utekal do kupelne pred zrkadlo že čo mam s mojim xichtom-zistil som že mi tiekla krv z nosa-predpokladam že zo silneho nekontrolovaneho padu držkou na beton a taktiež rana na brade a v spodnej gambe som mal do mesa otlačok po hornej čelusti.Po rekonštrukciji pripadu som dospel k takymto vysledkom-s praskom v plucach som vstal,nasledne odpadol-totalne volnym padom som padol priamo na bradu a papulu(čo sposobilo otlačok hornej čeluste v spodnej gambe((,a ktomu som si rozbil aj nos.Nasledky-doje*any deň,rana v hube a rozbity nos.Odvtedy si davam bacha a podobne radovanky sa neopakovali
ked som ja zacinal hulit som sedel pri ohnicku bolo fajn dali sme speka mal som mimotelovy stavy proste som tam len tak sedel a cumel do ohna a v tom som sa na seba dival s boku no proste za vec a vedel som to ovladat. proste do tela s tela tam a spet ako som len chcel ale iba na vzdialenost cca 1m proste FAKT VeC
s houbami si mal fukt bad trip som nasiel par peknych kuskov po hromade tak som ich hned zozrel bol uz vecer sa stmievalo a som siel domov tak som si lahol v najazde tripov bolo cool ale za hodku prote fukt trip WolE som zaspaval a ked som mal odkvecnut tak ma miklo a som bol zase hore toto sa mi opakovalo 3 hod proste totalne psycho totalne vycerpanie totalny bad trip som myslel ze zosaliem som sa stale miesil v posteli ale som zaspal az o 02:00 rano som bol zniceny ako pezz
hmm mě se toto stalo minulý týden. šli jsme po fotbale do hospy, dali jsme brčko a dem. 3 kámoši šli přede mnou a najednou slyšim takovou horu masa jak řve. Se kouknu na kámoše nic nevidim , najednou se kluci rozestoupily a přímo na mě běžel americkej pittbull bez vobojku, bez náhubku.... V tu chvíli sem nevěděl co dělat jenom sem na něj koukal jak na mě běží, skáče na mě zakousává se mi do prsou a pak jak ho majitel strhává dolů a řeže ho... Zeptal se jestli sme v pohodě. říkáme že jo, zajdem do hospy a najednou sem si to uvědomil co se vlastně stalo a celej večer sem byl úplně mimo. Furt sem přemejšlel o otázce života a smrti jak malej most mezi nima vlastně je...
Nekousej do ruky, která tě chce pohladit.
...poletíme na Jamajku, chci mít Holandsko po levý straně... ( Homer Simpson, 30 minut v Tokiu )
To se mi stalo jednou v pátek, jedu z ubytovny spálenej domu busem-je to 2,5 hodiny cesty.Neměl jsem místenku takže na stojáka. Najednou hrozný horko byl jsem ůplně mokrej i se mi špatně dychalo,zamotala se mi šiška a za chvilku jenom záře do očí a asi 10 min. jsem nic neviděl. Myslel jsem že umřu. To je pak člověk štastnej že to přežil. Už se mi to nikdy nestalo a doufam že ani nestane. Pís
ja mel taky peknou prihodu tak 3 roky zpatky.moc jsem v ty dobe nehulil.byli jsme s kamosema v hospe a docela dost jsme se nachlastali.v tom stavu jsme si rekli ze zajdem na nejakou dyzu zasmat se gelousum.no a kdyz tam prichazime potkam bratranka s nejakym typem a ze maj kurivo jestli zakourime tak jsme sli na odlehli misto umotala blunta.dokourili,typek ubalil dalsiho.kolem prochazeli kamos kterej se zastavil a taky smotnul,takze jsem dali 3 jointy tak za 15 minut.najednou koukam nikde nikdo.sel jsem pomalu ulici dolu zacalo se mi delat hrizne soufl a cerno pred ocima.a jeste se mi chtelo srat.zalez sem nekam do krovi,tam jsem to pustil....vylez sem a prask mrsknul sem sebou na silnici,tam sem zustal lezet a usnul....zbudilo me auto jak na me sviti a troubi,lezel uprostred silnice...tak jsem se zved a sel na dyzu...tam na me vsichni cumeli jako svine nesel jsem kamose ty kdyz me videli nabehli z vodou v pulliru celej sem ho vyzah chvili pohoda a jak sem drzel ten pullitr nablil sem to zpatky....vubec si nepamatuju jak a kdy jsem se dotal domu....nevyplaci se kombinovat
Muhahaha, to je hlína, to je hlína.
Ale abych přispěl, taky něco napíšu. Nestalo se to mně, ale kámošovi (Zdravím Yáru).
Seděli sme v parku a dali pár bluntů, celkem pohodička. Najednu Yára zezelenal, zmodral a pak zbělel, vytřeštěný oči. Paxe zvednul a mumlal "Musim se napít, musim se napít." Sice sme na něj volali, že máme pití, ale on odešel pryč. Šel k lavičce, na kterou sme viděli a snažil se na ní sednout, což se mu moc nedařilo, protože tápal rukama asi metr od ní. Paxi na ní sednul a chvíli čuměl do země, následně se zvednul a šel k takový dětský prolejzačce, která vypadá jako velká hlava. Tý se chytil, chvíli s ní cloumal, paxe rukama odrazil a seknul sebou na zem. Chvíli tam ležel, paxe zvednul a my už měli trochu strach, protože šel k ulici. Radši sme za ním šli a on seděl na schodech a vydejchával se. Celkem haluz