Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...nesouhlasit šišky co jsou nejblíže jsou fakt nejvíce prorostlé je to i jiná chuť více mě to umrtvuje a když do brka dáváš žlutý hulení tak se lidi divěj . Samotného mě to vytrestalo , po půlce brka zmizela moje schopnost udržet hlavu přímo a ustlal jsem si držkou v klavesnici ani sem nemrk a to musím upozornit na to že už skoro nechlastám alkohol a jedu si jen brka a tohle bylo druhý po ránu cca 14od .
Příští uroda bude to nej na závěr tohodle threadu ,
SUPER
Spousta užitečnejch informací ...
Karma pro Tebe .... jistá
Kytí 24/00...
Jen to zavlažování mi nějak nesedí ... mam to nastavený aby to zalejvalo 4x deně 2x po 2min, 2x po minutě. Nevypadá že by to bylo moc spíš málo ... kapilára na kytí mi dá na minutovej interval 4ml .... jak to máš nastavený Ty ???
... no mám to nějak podobně , 5x denně 2x2min, 1x1min nebo 1x2min a 3x1 ....atd různe kombinace , není na to bohužel univerzalní poměr aby se dal tak lechce definovat .... do riti co to píšu ?? No prostě je to individualní když budeš experimentovat na stejným prostoru delši dobu , pak to budeš mít ve "voku" .
opět letí pochvala za masakrózní výsledky growingu...Když takovýhodle kytí vidí kluk v mých letech tak prostě čumí a říka si "No voni sou snad kouzelníci..." Snad v tvých letech budu mít taky spoustu možností..,like this
Po kratší odmlce způsobené moji leností a nedostatkem času jsem opět zde abych udělal nějakou tečku za timhle tematem takže po třech letech a 14ti sklizních jsem došel k tomuto závěru , ehm , jdu do bubláku stručné ne . Nekdo k tomu potřeboval možná méně času ale já si to prostě musel pořadne vyzkoušet a ted vím že v hlině/posledních 6sklizní v cocosu mi nevyleze vice jak 0,5-0,6g na Watt mel jsem max 350g suchého pod 600w . Takže přecházim na bublajíci kbelík neboli bubler or DWC jak chcete . Výhody pro méně znalé hned nastínim .
Výhoda 1. menší množství kytek při stejném nebo spíše větším výnosu .
Výhoda 2. Kdo pěstil v hlíně/cocosu asi ví jak k nasrání je tahat se kazdou sklizen s pytlema hliny/cocosu , toto je eliminováno kohoutkem ve vaši kuchyni
Vyhoda 3. .............co jsem to chtel napsat ??
... no to je jedno ale bod c. 1a2 myslim stačí néé??
Abych zase porad nenadaval na hlínu/cocos tak na druhou stranu nebylo to tak naročný na udržbu a chutově jsem si opravdu šmáknul a k tomu jsem si dovolil připravit par foteček ktere jsou 3-5dni před skosením a po
...mno , tady jeste malej , doplnek "jak dopadlo stinitko"
Po dvou letech použivani tohoto stinitka jsem ho sundal a udelal par fotecek vypada to mozna hrozne ale svůj ucel to splnilo , jen bych to doporučoval použivat jen do wataze 400w pri 600w je opravdu potreba přes 160m3/h odtah volny bez filtrů atp ,
zdarec Hlavoune
jedeš ještě DWC případně jak tvé rozhodnutí odolává času. spokojenost s bublakáma? nebo snad něco jiného?
tvoje stínítko vypadá jako svého času poměrně nepovedená záležitost aquaplant či jak se ten bazmek menoval
výstižně je to prezentováno v tomhle tématu https://grower.cz/forum/showthread.p...light=coolshade
ať to roste
zněloto jako oparná nabídka, stejně dík nechci. Já sadím spíše out door na vlastním poli za baríákem, ve vlastní kukuřici. Mám ještě materiál ze sklizně před 3 roky bylo toho přes 2 kila, palic.. nějakejch 40 rostlin. Od té doby pěstuju spíš pro radost...
...pokud jsem neco sklidil z venku , coz se stalo malokdy , nemam barak a u nej pole s kukurici , bydlim v PHA , tak mi to vetsinou nevydrzelo ani pul roku , nejen ze jsem to zhulil ale i rozdal ted si davam kazdy tri mesice jinej model a taky to neni spatny