Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dočetl sem se tady že moc nedoporučujete pěstovat v zimě za oknem. Bydlím na Vysočině a už je Březen, tak sem si myslel že by sem mohl pomalu začít. Plánuju to tak že by sem zasadil pár semínek do květináče a až by trošku vyrostli tak by sem je rozsadil pojednom. Až by sem rozeznal co je samec a co je samice tak by sem samce vytrhal a až by slezl sníh a bylo by víc teplo tak by sem je dal ven na přímí sluneční světlo. Udělal by sem dobře? Předminulej rok sem to zkoušel sázet poprví a to mě nějako nevyšlo a loni to už bylo docela v pohodě, ale moc sem toho neměl. A letos by sem to chtěl rozjet už trošku ve větším tak by sem právě chtěl začít už dřív. Poradíte mě něco prosím?
no nechci tady házet rozumy ale pokud to dáš za okno v takovým počasí, potáhne se ti to kotel za slunkem a budeš mít patra daleko od sebe a stonek jak špejlek... vlastní skušenost...
Za okno v zimě néééé. Nevim jak teď ale co sem dával kytky růst na konci ledna tak:
1. moc nerostly
2. patra hodně od sebe
3. po měcíci růstu hned jak byly schopný tak vykvetly
4. z 5 kytek 5 samců (nechápu)
tagže resumé: Pěstovat v zimě za oknem (v Severních Čechách abych byl přesnější) nelze
Kwjetoň
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.