Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » NEJhorší zážitek s hulením
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Hašišák
Stálý Člen

Karma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% Pěstitelská

Nejhorší zhulení v životě Příspěvek č. 1

Hulíte i při nevhodných příležitostech?Mám kamaráda, který strašně rád hulil.Než se mu stala taká nemilá věc.Měl nemocnou babičku a byl na řadě s jejím hlídáním(nebyla na tom duševně i tělesně dobře).Tak ju hlídal celý den a ona ho naprosto psychicky deptala svými nesmyslnými požadavky.Už z toho byl vcelku dead tak si řek, že si dá prdíka, aby se uklidnil.Jak tak šel hulit tak na něj začala něco řvát skrz dveře tak se strašně vytočil a poslal ji dost hrubím způsobem do prdele.A tak šel zahulit.Dobře se odpálil a chtěl jít za ní ju obhlídnout.Došel do pokoje a z hrůzou zjistil, že babi mezitim umřela!Ležela tam promodralá a vytuhlá.Nejhorší bylo když doktor potom prohlásil, že kdyby dostala včas pomoc tak mohla přežít.Asi si v celku nedokážu představit to strašný psycho co asi prožíval!
Jo od té doby nehulí a byl půl roku na psychyně.
Zažily ste někdo podobnou story, kde bylo krajně nevhodné být zhulený?

Old Post 16-02-2005 v 16:12 PM
Hašišák je offline   Profil uživatele Hašišák   Find more posts by Hašišák   Foto galerie člena Hašišák   Click here to Send Hašišák a Private Message   Add Hašišák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

no nic podobnýho, ale na mě dou červený voči mrtě vidět a kapky nesnáším takže ted na jednom plese sem byl totálně našrot a ty lidi na mě fakt hrozně čuměli...všichni ok jenom já s kámošem na sračky...taky nic moc vhodnýho to nebylo..

Old Post 16-02-2005 v 16:30 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hašišák
Stálý Člen

Karma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Tak trochu veseleji: Dělal jsem kdysi autoškolu u svého souseda a byla sobota ráno když mi napsal, že bysme mohli jít pozdně odpoledne jezdit.Napsal sem že ok a von, že mi napíše kdy.Chvílu po obědě se u mě stavil kámoš že má nějaké záštipečky z pole.Říkám si ok dám si prdíka nebo dva šak mám volné odpoledne jezdit pudu až večír.Tak sem začadil, kámoš mě opustil a vtom sem dostal sms "za 10 minut jedem".
Byl sem jak čuně.Oh shit, no už se nedalo nic robit a tak sem si prožil 4h totálního psycha za volantem(jel sem potřetí!)neb súsed co zhlídl moje jídní schopnosti prohlásil, že sem se nějak zhoršil a dáme si prodlouženou lekci...Hrůza a total psychárna....Brrrr

Old Post 16-02-2005 v 16:38 PM
Hašišák je offline   Profil uživatele Hašišák   Find more posts by Hašišák   Foto galerie člena Hašišák   Click here to Send Hašišák a Private Message   Add Hašišák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

hm, ste mi pripomeli, jak kdyz sem byl ve statech, tak uplne ke konci nez sem mel odlitat (14 dnu) mi odvezli house-sister do nemocnice, ze ma nejakou ucpanou cevu - v podstate rutinni operace, pak se to nejak zhorsilo - vsichni vecer odjeli do nemocnice a ja hlidal jeji dceru (4years) (house-sestre bylo pres tricet), lehce sem se zhulil a snazil se dcerku nejak zabavit aby na to nemyslela a furt seem ji tvrdil, ze to bude OK - kdyz mi zavolali, ze h-sestra prave umrela - to bylo maso...a nic malej nedat najevo:psyco hc....

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 16-02-2005 v 16:50 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mac272
Nový Člen

Karma uživatele mac272 - 0% Pěstitelská

Zodpovednost za druhe Příspěvek č. 5

Jednou jsme se poradne nastrelili na kolejich s partickou spoluzaku napric studijni skupinou ;-) asi 30 lidi a vsechno bylo v pohode az do chvile kdy kamoska ktera trpela klaustrofobii (vedeli sme to ale nejak se na to zapomnelo) najednou zbledla nacez zacala stridave propadat hysterickym zachvatum zoufalstvi a prosila at zavolame zachranku ze urcite umre ze ji prestava tlouct srdce nemuze dychat atd.. proste projevila se u ni latentni psychoza podobne jako se to muze stat po uziti LSD navic zacala fakt umdlevat a dech byl nepravidelnej a plochej, nevypadalo to moc dobre. Samozrejme nikdo nechtel mit pruser tak se zachranka nevolala a kamos sni pak chodil nekolik hodin po chodbe dokud to nerozchodila. Pak uz jsem hulil pouze s overenou partou pratel !!!

Old Post 17-02-2005 v 09:52 AM
mac272 je offline   Profil uživatele mac272   Find more posts by mac272   Foto galerie člena mac272   Click here to Send mac272 a Private Message   Add mac272 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raft
Stálý Člen

Karma uživatele raft - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 6

Bylo to v lete ...nadehernej den , vsechno rozkvetly zeleny a rozhaveny, taktez tedy i mi dva.Teda ja s kamikem ...bylo tak 12h a mi ze zajdem do nasi oblicvene ,,hospudky u maleho jezu'' Sedeli jsme taqm asi do tri nez povolilo nejvetsi slunce.Pak se rozhodujem , se jako pujdem vykopuat jsem se vosplouh a ubalil jsem takovyho pjeknyho kankovyho macka.
Nemohli jsem se ale domluvit kde ho vykourime na konec se slo na jez no proste takova LETNI IDYLKA. Vzali jsem si si ssebou i pivacky a opravdu si uzivali sel jsem si pro dalsi a kdz se vracim vidim kamose jak se uprostred jezu pomalu topi s nejakm typkem-ten uz byl pekne modrej.... jak sme ho vytahovali tak jme malem zblunkli taky...mno vytahli jsme ho nadejch se a celekm pohoda...

Nevim teda jsetli je to muj nejhorsi zazitek kdyz jsem byl zhulenej a ten sok stal teda za to

omlovám se za ty háčky a čárky nebaví mě je hledat

Old Post 17-02-2005 v 12:00 PM
raft je offline   Profil uživatele raft   Find more posts by raft   Foto galerie člena raft   Click here to Send raft a Private Message   Add raft to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
raft
Stálý Člen

Karma uživatele raft - 0% Pěstitelská

Organika Příspěvek č. 7

jooo

S tu babickou je mi toho typka fakt lito...vzdycky kdz nekoho blizkyho vyhlasim(ne zer bych to delal obden ,ale delam to...)tak si rikam :co kdyby te skapnul. mno a jemu se to stalu snad jse s tim srounal huž.

Old Post 17-02-2005 v 12:04 PM
raft je offline   Profil uživatele raft   Find more posts by raft   Foto galerie člena raft   Click here to Send raft a Private Message   Add raft to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ladin
Nový Člen

Karma uživatele Ladin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

j

Old Post 17-02-2005 v 20:53 PM
Ladin je offline   Profil uživatele Ladin   Find more posts by Ladin   Foto galerie člena Ladin   Click here to Send Ladin a Private Message   Add Ladin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ladin
Nový Člen

Příspěvek č. 9

ja jsem se jednou hodne prehulil a pak jsem sedel na zidli a pokazde se mi zacaly zavirat oci....a jak se mi zavrely tak se mi zacla motat bedna ale jak...to byl masakr...pak me vysvobodil spanek a pak nejdnou krup....a hlava mi ve spanku spadla a trhnutim sem se probudil a znova prozil cele znova...zase spatne a zase prask a vzhuru porad dokola...nekolik hodin...byl jsem moc v hajzlu a tak me nenapadlo jit si lehout a jen se tam sedel a moc se trapil.....

a jeste jednou: mel jsem doma problemy: rodice prisly na travu a jeste na jine veci a proste byli v hajzlu z toho pochopitelne moc.
A ja se jednou zkouril a sel domu.....a oni tam na me cekali s slavnostni veceri a s tim ze mam narozeniny az za dva dny, ale ze chcou bejt se mnou a tak...to uz neudelali hoooodne roku....
a tak jsem tam sedel a jen se dojebaval a uvedomoval jsem jajej jsem chuj,..... ze oni me maji radi tak a prijdu spalenej na narozeniny a tak proste jsem se citil jako nejvetsi kokot....fakt shit nepadlo za celou dobu ani JEDNO slovo...jen ticho fakt jsem nevedel.......

a jeste jsem palil na pitve ale to bylo v poho

Old Post 17-02-2005 v 21:00 PM
Ladin je offline   Profil uživatele Ladin   Find more posts by Ladin   Foto galerie člena Ladin   Click here to Send Ladin a Private Message   Add Ladin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zewl
Stálý Člen

Karma uživatele Zewl - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

neni to zas takovy hc ale me to stacilo..babinka mela kvuli dedovi co ma parkinsona kytku ve skleniku..ja kdyz sem tam byl na navsteve tak sem si proste neodpustil to ze bych si nevzal..tak sem si utrhl takovou solidni palicku takovyho hermace co uz skoro dozraval srpen-zari a dal sem ho do krabky..za par dnu sem se vratil zpatky domu a na monitoru se to nechal den uschnout..ubalil sem si brko jako ze kostnu jaka je babinka pestitelka a kdyz sem dohulil tak sem chytil snad nejvetsi nerv co sem kdy zazil..proste sem se bezduvodne nasral a naferovku mi hrabalo..nevim jestli babinka moc hnoji ty rajcata co byly vedle ale bylo to docela hc

Old Post 17-02-2005 v 22:14 PM
Zewl je offline   Profil uživatele Zewl   Find more posts by Zewl   Foto galerie člena Zewl   Click here to Send Zewl a Private Message   Add Zewl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xtraa
Stálý Člen

Karma uživatele xtraa - 38% PěstitelskáKarma uživatele xtraa - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

No asi nejhorší bylo, když mě jednou stará nasrala jaxvině, taxem jí poslal kamsi a odjel sem s kámošem na akci, ubalili sme čerstvou ourodu, zahulili a za chvilku volal starý táta, že spapala prášky a užívá si v nemocnici na přístrojích a že to asi nerozdejchá, takže ukrutný psycho a ultrarychlá cesta domů. Ale když si člověk dá v hospě špeka a naběhne tam smečka nácků, tak je to taky docela zajímavý..

Old Post 18-02-2005 v 09:22 AM
xtraa je offline   Profil uživatele xtraa   Find more posts by xtraa   Foto galerie člena xtraa   Click here to Send xtraa a Private Message   Add xtraa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Saky
Nový Člen

Karma uživatele Saky - 89% PěstitelskáKarma uživatele Saky - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Dosť nepríjemná bolo pre mna jedna situácia,keď som doma ťahal už asi 3tie vodné , a chytil ma taký FLESH ,že som odpadol .Ako som postupne naberal vedomie zistil som ,že som že klačím na nohách a celé telo mi totálne mikalo dopredu a dozadu a pritom som si rozjebal hlavu o balkónové dvere.okamžite krv-bola na celej dlážke.Tak som sa doplazil do kúpelne a pozrel do zrkadla-obočie som mal rozťaté cca 3 cm a úplne mi odstávalo,až tak že mi zatváralo oko!Uvedomil som si že som v pekných sračkách ale musím si to ísť dať ošetriť.Jak som tak ležal na stole a

Old Post 18-02-2005 v 15:55 PM
Saky je offline   Profil uživatele Saky   Find more posts by Saky   Foto galerie člena Saky   Click here to Send Saky a Private Message   Add Saky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Saky
Nový Člen

Karma uživatele Saky - 89% PěstitelskáKarma uživatele Saky - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

dOKONčENIE:
sestrička mi holila obočie, sa mi pozrela do oči(napadrť krvavé) a len:,,ty musíš byť dobre v šoku.
Grass nieje stimulant ani opiát takže tú bolesť jak mi to zašívali som orecítil hodne.!!Nie jek naalko,že necítiš ani keď si zlomíš ruku
Vyšlo to na 5 stehov +gáza cez obočie a hlavu mi obmotali fášom takže som chodil jak pirátsky kokot....inak pohoda

Stejne si myslím že žiadna fyzická bolesť sa nevyrovná psychyckej traume,kt. je taká jak BAD TRIP-fuj

Old Post 18-02-2005 v 16:04 PM
Saky je offline   Profil uživatele Saky   Find more posts by Saky   Foto galerie člena Saky   Click here to Send Saky a Private Message   Add Saky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ladin
Nový Člen

Příspěvek č. 14

jo to uz jsem videl ze borec si dal prda, oprel se o vylohu, narovnal se a pak jebnul na zada..
nebo jedna borka sebou praskla o linku a jak vstala tak jen: Ja jsem spadla?

Old Post 19-02-2005 v 19:36 PM
w@ter
Nový Člen

Karma uživatele w@ter - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

kamos hulil teraz v decembri. klasika vodaro. dal si praska, ruky do vrecak a po klaciacky tlacil do hlavy. :] ako sa tak postavil MRRRRD papuliak a ruky stale vo vreckach... sanka zlomena na 2 miestach - ako si ju zlomil narusila mu docasne zvukovody takze 4 hodiny nic nepocul. 6 spodnych zubov na zemi. vrchne ostali pokope len preto ze nosi strojcek na zuby (retiazka) a cupi. z papule sa mu vali krv na zem a kamos mu hovori "PETO ? TY TO UZ ASI FAJCIT NEBUDES TAK TU MAS STOVKU JA SI TO VEZMEM" :] xlap dal asi okolo 20 000 za nove zuby. to bol ale drahy vyhul ze :]

Old Post 20-02-2005 v 00:15 AM
w@ter je offline   Profil uživatele w@ter   Find more posts by w@ter   Foto galerie člena w@ter     Add w@ter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bhang
Stálý Člen

Karma uživatele bhang - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Ja měl hodně nepříjemnej zážitek po hulení, když sme kalili na jedný chatě. Někdy po půlnoci, když sem byl už dost dost nalitej, tak sem si řek, že ubalim nějakej vykopanej model, co ležel celou zimu pod zemí. No, se štěstím sem to ubalil..to už sem na to sotva viděl..potom sme to vyhulili a já se šel poblít... Nesedlo mi to..no nic, stává se.
PS: Díky mykee, žes mi tenkrát donesla papírovej kapesník..

Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.

Old Post 03-03-2005 v 18:27 PM
bhang je offline   Profil uživatele bhang   Find more posts by bhang   Foto galerie člena bhang   Click here to Send bhang a Private Message   Add bhang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:15 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás