Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo do te matkarny bych asi hodil nakou plnospektralku a do rizkarny bych taky hodil 840ku. Toto znaceni je stejne i na kompaktkach. Ale poznor na to. V obchode ti vetsinou reknou, ze kompaktky nemaji ve studene vile, ale dost casto kecaji(nevim cim to je?!).
Původní příspěvek od Killdarian No ty fota si nemusel strkat zrovna sem, ale budiz. Svitil sem tak 21w kompaktkou(samozrejme cool white,4000K,1200Lum), ale uz byla stara a prdla mi(asi odesla tlumivka..pro laiky-zářivka nemůže prdnout).
V tomhle se pletes, zarivka muze prdnout, a to i jinak, nez tim, ze spadne na zem... Me se to stalo, ale uz nevim jak :-/ Ale mela asi tri trubice (usporka asi 26w) a jedna praskla...
Kurva. Píšu tam snad něco vy smyslu, že spadla na zem?! Říkám, že se zničila tlumivka nebo predřadník. Taky mě napadlo, že je taky dost pravděpodobné, že se odvařily wolframové zapalovací elektrody.
Vys milý Dubinku radši si to tady prohledej a pročti než načneš dávat rady. Taky je důležitá orientace ve forech. To jako abys nehazel nesmyslne přízpěvky třeba do indorgalerie. Taky není zrovna nejvhodnější, psát sem to co sem píše třeba Zingar. No ale to ja jen tak. Každý někdy začínal.
To Jirka XXX: Jak říká Hijena - Lumen je jednotka světelného toku. Je to světelný tok, který vyzařuje do prostorového úhlu jednoho steradiánu bodový zdroj, jehož svítivost je ve všech směrech 1 cd. A steradián je vymezen pláštěm kužele, jehož vrchol je ve středu koule o poloměru r = 1 a který na této kouli vytíná jednotkovou plochu.
Stačí ti to takhle?
No. Dal jsem si menší pauzičku v přizpívání sem, ale dnes sem zase něco šupnu. Matinky už malinko vyrostly a tak jsem zakořenil od každé kvalitní řízeček a jedu teď matkořízky.
Samci byli odbouráni, takže už jsou to všechno 100% mamky!
Dále viz foto.