Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jake "duchovni" metody jste vyzkouseli?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
dzastel
Stálý Člen

Karma uživatele dzastel - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

ale diamantova cesta neni jen budhismus me to prijde jako nejakej maskovanej druh sekty. sice o tom moc nevim ale usuzuju tak z rozhovoru s lidma co to delaj,mozna kecam picoviny ale fakt me tyhle lidi silne pripominaj treba Svedky Jehovovy

a taky me maca docela zarazi ze podpis mas Jah live a proragujes Oleho

PUNX NOT DEATH AND WON'T NEVER DIE OUT & LONG LIVE TO 23

diskojehnus

RoUND oN3
D2UNGL3 O5
SKL3NiQ 05

Naposledy upravil dzastel 12-02-2005 v 12:13 PM

Old Post 12-02-2005 v 12:08 PM
dzastel je offline   Profil uživatele dzastel   Find more posts by dzastel   Foto galerie člena dzastel   Click here to Send dzastel a Private Message   Add dzastel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Nevím jestli to taky patří do duchovních metod, ale všem doporučuju se naučit lucidní snění (lucid dreaming) Pro ty co nevědí o co jde, jo to v podstatě to že si během snu uvědomíte že sníte. Tělo spí, ale mysl se vzbudí. Spousty lidí tvrdí že to není možný, ale dá se to naučit během pár tejdnů. Jaký to má výhody? No při snu si veškerou "realitu" vytváří mozek podvědomě, ale když se probudíte tak si jí můžete tvořit sami!!! REM fáze trvá někdy až pár hodin, a to je doba kdy se v podstatě stanete bohem. Na cokoliv pomyslíte se stane. Kdyby někdo chtěl tak sem hodím linky...

PS ve snu nedoporučuju hulit :-°) Nevím proč, ale dycky když to zkusím tak si ten sen nepamatuju...

Pro zájemce:
http://welcome.to/msg
http://www.erowid.org/spirit/dreaming/dreaming.shtml
A hafo se toho dá vygooglit

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Naposledy upravil lordWilliam 12-02-2005 v 17:32 PM

Old Post 12-02-2005 v 12:12 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dzastel
Stálý Člen

Karma uživatele dzastel - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

neco podobnyho se mi stava nevedome. ja moc v noci nespim a pak sem celkem utahanej. takze kdyz uz je tak 8-9 rano tak me to nakonec skoli ale nez usnu tak o necem premejslim a to se pak casto deje v tech snech. taky je dobry ze si ty sny skoro cely pamatuju...mohl bys me budto sem anebo spis do PM poslat nejaky ti linkz prosim?

PUNX NOT DEATH AND WON'T NEVER DIE OUT & LONG LIVE TO 23

diskojehnus

RoUND oN3
D2UNGL3 O5
SKL3NiQ 05

Old Post 12-02-2005 v 12:15 PM
dzastel je offline   Profil uživatele dzastel   Find more posts by dzastel   Foto galerie člena dzastel   Click here to Send dzastel a Private Message   Add dzastel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 20

9000i: Sam mam Reiki I. a II. a to co tu tvrdis o posilani energie je hloupost..
Posilat energii muze i zasvecenec do druheho stupne, takze ne jen mistr... zasvecenim do dvojky ziskas od mistra 3 symboly, z nichz jeden je urcen na posilani energie na dalku....dalsi jsou silovy a emocionalni..
A to ze prijemce Reiki na dalku s tim musi souhlasit je dalsi hloupost...nezalezi na tom, jestli je pro a nebo proti...v kazdem pripade ty tu energii posles a na to nepotrebujes svoleni....jak bude ona energie vyuzita, zalezi jen na prijemci a jeho podvedomi...kdyz ji prijme, fajn...kdyz ne, energie se znasobena vrati odesilateli...kazdy ma svobodne rozhodnuti prijmout ci neprijmout pomoc v podobe Reiki...
Jo...jeste jedna vec...Reiki neni ziskavani kosmicke energie...ty jsi v podstate jen kanalem...ty energii neziskavas, pouze ji usmernujes a umoznujes ji proudit skrze tvou korunni az srdecni cakru pres dlanove cakry smerem k prijemci..
papa

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Old Post 13-02-2005 v 13:19 PM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flaky
Stálý Člen

Karma uživatele flaky - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

howk, ale no tak Masai_Maro! Ne každý kdo něco ví a píše o Olem Nidahovi, je buddhista diamantové cesty..., alespoň já teda ne. Jen je takový známí přes požívání tripů....a jinak mě jeho nelibé fobie vůbec nezajímají...trošku mě také zaujal, jeho životní příběh a výsledky, toť vše. Jinak se rád držím sám sebe, a ne nějakých pravidel, které vymyslí určitá skupina a tvrdí že jsou ta nejlepší... víš jak to myslím. Je spousta cest k bohu a každý má trošku jinou. Nejlipšího Gurua můžeš najít jak na východě, tak i v islámu, nebo třeba v Americké továrně na cocacolu....soudím podle lidí a ne podle skupin, ke kterým patří.... howk

Old Post 13-02-2005 v 19:06 PM
flaky je offline   Profil uživatele flaky   Find more posts by flaky   Foto galerie člena flaky   Click here to Send flaky a Private Message   Add flaky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 22

9000i: Vsak v pohode... Byl jsem zasvecen jinym mistrem...jasny...jenze zalezi na tom, jestli ten dotycny mistr dokaze normalne uvazovat nebo ne..
dost mistru je v jakemsi zajeti nejakych psanych norem o tom, co a jak by se melo provadet , aniz by o tom normalne uvazovali.... zkus se nad tim zamyslet... na co potrebujes svoleni?? Dejme tomu, ze sis teda dovolil a ze posilas tomu clovickovi energii....jenze ouha...jeho podvedomi tvoji pomoc nechce prijmout a tak ta energie stejne nedorazi na misto urceni, i kdyz adresat svolil... tezko nekdo poruci svemu podvedomi, aby prijalo energii.... bud ji prijme a nebo neprijme, nehlede na to, jestli das svoleni nebo ne.... Ze by se nemelo posilat energii bez svoleni? Ze by se nemelo delat tohle a tamto? Ze by sis nemel okusovat nehty? blééééé Vsechno tohle jsou jen kecy... Reiki je inteligentni energie, kterou nelze uskodit... nepotrebujes svoleni, nepotrebujes nic... staci jen umysl a energie proudi... nekdy teda proudi i samovolne, to kdyz se k tobe treba priblizi clovek, ktery ma obrovsky ener. deficit...proste se pres tebe nevedomky napoji a sosa a sosa vesmirnou stavicku..

Rozdilu mezi mistry je ohromna spousta a vybrat dobreho mistra neni jednoduche... dalsi z velkych rozdilnosti je v predani siloveho symbolu...budto dostanes symbol samotny a nebo i s jeho zrcadlovou variantou... nekdo rika tohle, nekdo zas tamto a tobe z toho jde akorat hlava kolem....nejdulezitejsi je umysl, se kterym s Reiki pracujes...pak uz nezalezi na tom, jak ktery symbol malovat nebo tak...tve vyssi ja vzdy vi, jak to zamyslis a podle toho to i udela...nehlede na tve chyby, kterych se treba dopustis pri reikovani...
papa

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow

Old Post 13-02-2005 v 20:34 PM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Locki23
Alchemist inside soul

Karma uživatele Locki23 - 91% PěstitelskáKarma uživatele Locki23 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

K Ole Nydhalovi - znam ho osobne, mel jsem cas si s nim nekolikrat popovidat dost dlouho, lecos jsem s nim zazil(vcetne nekterych velice hlubokych duchovnich stavu). Presto, ze se ze me nestal praktik diamantove cesty, povazuju ho za jednoho z nejmoudrejsich lidi, ktere jsem potkal. Pokud je mu vytykana islamofobie, pak vetsinou lidmi, kteri to vsechno znaji jen ramcove a jsou to vesmes plky. Faktem je, ze ostre kritizuje postaveni zeny v islamskych zemich, porusovani lidskych prav tamtez atd. Coz si myslim neni az tak islamofobie, jako proste konstatovani skutecnosti, ze islam je dnes ve vetsine zemi kde prevazuje zdrojem veci, ktere jsou neslucitelne nejen s nasimi evropskymi zakony, zvyky a obecne lidskymi pravy, ale o to vic i s buddhismem zalozenem na soucitu a rovnem vztahu ke vsem citicim bytostem...

Jinak osobne doporucuju J. Vacka a jeho system jogy. Nejake podrobnosti jsou na http://www.satguru.cz , ale spis bych doporucoval jeho knihy. Neni to cesta na odiv, ale jde primo k podstate veci a nezdrzuje se sice leckdy velmi poutavymi, ale presto balastnimi a podruznymi hratkami s pocity.

...je jen jedna kytka, ktera se dava chlapum...

Old Post 14-02-2005 v 12:32 PM
Locki23 je offline   Profil uživatele Locki23   Find more posts by Locki23   Foto galerie člena Locki23   Click here to Send Locki23 a Private Message   Add Locki23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Locki23: jj - znám a četl jsem od něj několik věcí.. na společný meditaci s ním jsem nebyl, takže o svou osobní zkušenost s ním se nemohu podělit... ale je to dobrý...

Na můj život měl zatím největší vliv Eduard Tomáš - úžasnej člověk a mystik... Těch jmen by bylo určitě víc... Myslím, že důležitý je hlavně hledat... opatrně a s pokorou...

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 14-02-2005 v 13:39 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Oba dva Tomášovi jsou úžasný...
Občas chodím na společné meditace a setkání s Mílou Tomášem. Je to jejich syn a ty dvě hodinky sezení s ním mě vždy posunou kus dopředu. Aspoň to tak pociťuju

Pro zájemce o fenomén české mystiky jménem Tomášovi: www.avatar.cz

Old Post 14-02-2005 v 15:07 PM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 26

9000i: Uz ti rozumim...tim svolenim jsi myslel to, aby o tom Reikovani dotycny vedel, aby se treba nevydesil nebo tak...?? Tak to jo....to, co tu popisujes, je uz dost extrem... jsi asi dost citlivy na takoveto energie... to spousta lidi bohuzel neni...o dost prichazeji...

Old Post 14-02-2005 v 19:23 PM
flaky
Stálý Člen

Karma uživatele flaky - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

K reiki: Ano blokace jsou z podvědomí, ovšem skutečně citlivý člověk, cítí i tyto blokace a nikdy by jistě nereikoval člověka na kterém cítí, že ho plně nepřijmul, nebo by se nejdřív pokusil rozpustit zábrany a teprve pak mu tu energii vplálit!!!! Stop Drogs! Use only Energi!
Ps. slyšel někdo o českém mystikovi a jéginovi Květoslavu Minaříkovi? To byl kádr! Přečtěte jeho životopis: Kéčara

Old Post 14-02-2005 v 22:55 PM
flaky je offline   Profil uživatele flaky   Find more posts by flaky   Foto galerie člena flaky   Click here to Send flaky a Private Message   Add flaky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
da_tatrman
Stálý Člen

Karma uživatele da_tatrman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

cau, chtel bych se zeptat jestli tady nekdo z vas podstoupil Dikshu - predání semínek osvícení - zajmalo by jak to probiha, nekdo se tu o tom zminil ale nemuzu to najit

diky

Old Post 15-02-2005 v 19:26 PM
da_tatrman je offline   Profil uživatele da_tatrman   Find more posts by da_tatrman   Foto galerie člena da_tatrman   Click here to Send da_tatrman a Private Message   Add da_tatrman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Katz - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Já jsem byl na dikshi třikrát. Dikshu předává nějaký osvícený človíček, který ji sám dostal od avatara např. z Indie (v mém případě to byl Kalki). Je to takový rituál, kdy se nejdříve společně medituje, pak se ten osvícený člověk napojí na avatara a to je moment, kdy postupně jeden po druhém přistupujeme k onomu člověku a ten takovým zvláštním rituálem, kdy se nás dotýká na hlavě a různě kouzlí okolo těla toto semínko osvícení předává. Pro někoho to může být pěkná pecka do hlavy (byl jsem svědkem, jak museli dva lidi vynášet), ale jinak se diksha může projevit kdykoliv od toho momentu. V mém případě ještě týž večer jsem už lítal v oblacích. Po dikshi jsme se nacházel v takovém zvláštním duchovním stavu, kdy jsem byl vysoko nad věcí, nic a nikdo mě nemohl nijak ohrozit. Pravda je, že časem tyto stavy vyblednou, ale semínko je zasazeno. Více zjistíš, když se mrkneš na nějaké stánky např. o Kalkim.

Old Post 15-02-2005 v 20:36 PM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:46 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás