Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jake "duchovni" metody jste vyzkouseli?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Jake "duchovni" metody jste vyzkouseli? Příspěvek č. 1

Takovej malej pruzkum - by duchovni nemyslim ciste jenom duchovni spish tak celkove exploracni / unblokacni / meditacni / relaxacni / terapeuticky etc...

Tak ja zacnu :

Skupinove meditace
Skupinove mantrovani
Holotropni dychani
Chozeni po zhavym uhli
Joga
Kineziologie
Rodinne konstelace
Ritualni (jako ze ne rekreacni) brani psychedelik
+ urcite neco, co jsem vyzkousel a zapomel

v budoucnosti se chystam vic proniknout do umirani

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 11-02-2005 v 09:35 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Dobrej thread hledače v zákoutích vlastní duše...

Takže já používám pro spojení s duší, s Bohem: psychedelika (houby, LSD, THC, muchomůrky), meditace (skupinová, indivinduální, řízená i volná), hypnóza, rave parties, modlitba, pránajama, pobyt v přírodě.

Poslední dobou opouštím psychedelika a více se věnuju meditaci a modlitbě. Je to čistší a "neurychlený".

Ovšem houby někdy přijdou k duhu . Když ono jich letos bylo ták hódně a tudíž jsou zásoby

Old Post 11-02-2005 v 11:15 AM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

hm, je pravda ze treba pri psytrancu se takdy propadam do trancu
jinac ad meditace a modlitby - by sis rozumel s mou drahou matinkou, ta ma podobny zazitky jako ja na psychedelikach prave pri meditacich...

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 11-02-2005 v 11:37 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nepi
Stálý Člen

Karma uživatele nepi - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

můj bratr + fotr chodí na kurzy kineziologie a fakt to pomáhá

jinak já sem si jednou dal špeka a chvíli po tom sme zkoušeli s kámíkem tohle:
sednul jsem si na bobek a zhluboka a dlouze sem se nadechval asi tak kolem 30-60s, potom sem se naposledy nadech a zvednul sem se,
jakmile sem stál zacpal sem si nos a tlačil sem všechen vzduch do hlavy

výsledek - probral sem se na zemi a vůbec sem netušil co se stalo a taky sem netušil proč mě bolí hlava

potom mi to kámík všechno řek a já sem si trochu vzpoměl

!!!pozor: nezkoušejte to sami protože se můžete dost bouchnout do palice když padáte

taky sem to všechno dělal v zimě takže je dost možný, že to bylo tim že sem dejchal studenej vzduch

Old Post 11-02-2005 v 12:32 PM
nepi je offline   Profil uživatele nepi   Find more posts by nepi   Foto galerie člena nepi   Click here to Send nepi a Private Message   Add nepi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Příspěvek č. 5

nepi ad pumpička viz here - https://grower.cz/forum/showthre...hlight=pumpicka

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 11-02-2005 v 12:35 PM
nepi
Stálý Člen

Karma uživatele nepi - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

2 Dude: o tom jsem pak pozdějc slyšel taky, ale neni to to samý

-jo a ty tam píšeš, něco o klasickým holotropu
=>kámík mi říkal, že tohle nemá vůbec nic společnýho s holotropem

Old Post 11-02-2005 v 13:03 PM
nepi je offline   Profil uživatele nepi   Find more posts by nepi   Foto galerie člena nepi   Click here to Send nepi a Private Message   Add nepi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zewl
Stálý Člen

Karma uživatele Zewl - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

ja vim ze to je off topic ale musim to rict: kamos mi vypravel o typovi co zaplatil nejakymu typovi za to aby mu otevrel cakry, prej za to dal fakt ranec, prej to probehlo tak ze dve hodiny kolem nej pofiderne krepcil a potom mu dal hroznyho kokosaka do hlavy a jenom pronesl, tak a je to, dalsi

Old Post 11-02-2005 v 13:31 PM
Zewl je offline   Profil uživatele Zewl   Find more posts by Zewl   Foto galerie člena Zewl   Click here to Send Zewl a Private Message   Add Zewl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 8

Nepi, tohle já jednou udělal (tedy bez hulení)
ve třídě asi tak v 7. třídě základní školy,
ale zrovna přišla soudružka učitelka
a jsem dostal poznámku.
A bylo mi vysvětleno,
že rychlé překrvení a následné rychlé
odkrvení mozku může způsobit
nějakou cévní mozkovou příhodu
a prej abych to už nedělal.

Old Post 11-02-2005 v 13:57 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
macany
Stálý Člen

Karma uživatele macany - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

nejlepší je meditace....a zvlášť pak skupinová.... http://www.buddhismus-diamantovacesta.cz

Jah live !!!

Old Post 11-02-2005 v 17:23 PM
macany je offline   Profil uživatele macany   Find more posts by macany   Foto galerie člena macany   Click here to Send macany a Private Message   Add macany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Katz - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

No já se taky věnuji meditaci. Věřím, že jestli vede někde cesta, tak tudy. Zatím jsem sice žádné hluboké zážitky neměl, ale vím, že je to otázka času. A čas, ten já mám...Medituji denně. Jinak jsem byl na dikschi, to je předávání semínek osvícení. Dost dobrý zážitek. Ale nejkrásnější duchovní zážitky mám na houbách. To se nedá ani popsat, to se musí zažít. Nedávno jsem byl na tak duchovním houbovém tripu s tak hlubokými mimotělními zážitky, že už mě ani tisíc materialistů v čele s Grygarem nemůžou zlomit. Není cesty zpět. Jsem duše.

Old Post 11-02-2005 v 19:38 PM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nullnull
Nový Člen

Karma uživatele nullnull - 0% Pěstitelská

hmm Příspěvek č. 11

Jo duchovno fajn, vsechno meditace, joga, kabala, hermetismus, evokace, invokace, sex magie,, a kdovi co jeste ))
Taky je fajn pricipy umele inteligence a cele ty neurovedy...
No v neposledni rade mne ted duchovne provazi CHAOS, haha, tam je sranda, kdyz vsechno ostatni se hrouti, pac secky ty metha fyzicke systemy, uuuuaaaa ((((-::

Tak zatalek
Preji hodne vhledu, ))

Old Post 11-02-2005 v 22:01 PM
nullnull je offline   Profil uživatele nullnull   Find more posts by nullnull   Foto galerie člena nullnull   Click here to Send nullnull a Private Message   Add nullnull to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flaky
Stálý Člen

Karma uživatele flaky - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

jojo, skupinova meditace je skvela a asi nejvice působící, zvláště když se mantruje :-) to je potom takovej brum, že se člověk propadá víc a víc až nakonec neví co se děje :-) Na houbach to jde taky, ale jak už tu někdo řekl je to urychleny a uměle vyvolaný, nej cesta je meditace. K otevírání čaker: mám vyzkoušený (dozvěděl jsem se to od jedné léčitelky) že na levé noze, zhruba v půlce lítka je na vnitřní straně takový energetický bod, na kterej když přiložíte doutnající vonnou tyčinku tak vám to okamžitě otevře všech 7 čaker (na tom bodě to vůbec nepálí, takže se nebojte) ale je to to takovej mazec, že se pak cítíte jak zhoubovaný, nebo prostě dost mimo.... doma to nezkoušejte, ten bod je dost malej, než byste to našli, tak byste se asi dost popálii :-)

Old Post 11-02-2005 v 23:24 PM
flaky je offline   Profil uživatele flaky   Find more posts by flaky   Foto galerie člena flaky   Click here to Send flaky a Private Message   Add flaky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flaky
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

Ještě o jednou buddhistickým lámovi, určitě jeho život všichni znáte: Ole Nidahl jako mladík dost tripova (prej asi 200 tripů) a tak dosáhl stejného nadhledu (asi jako mi tady:-)), že tenhle svět není jedinej a halvně dokonalej a tak se dal na diamantovou cestu - a hle dnes je z něj láma! Přeju hodně štěstí při meditaci!!!

Old Post 11-02-2005 v 23:29 PM
flaky je offline   Profil uživatele flaky   Find more posts by flaky   Foto galerie člena flaky   Click here to Send flaky a Private Message   Add flaky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flaky
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

ps. Konec všem Grygarům, vzhůru za životem ve vesmíru! (ten chlap by si měl zahoubovat, pak už by netvrdil, že jsme ve vesmíru sami!)

Old Post 11-02-2005 v 23:31 PM
Masai_Mara
Stálý Člen

Karma uživatele Masai_Mara - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

macany a Flaky - další chycené ovečky :-))
Učení Diamantové cesty rozhodně není OK - přinejmenšim pro svou islamofobii, kterou lama Ole nepokrytě rozšiřuje a pro své aktivity proti multikulturismu. Pokud se chce někdo naučit meditacím, doporučoval bych iné buddhistické školy.

"..konzumuj všechny rostliny světa..." - Exodus, 10:15

Old Post 12-02-2005 v 09:59 AM
Masai_Mara je offline   Profil uživatele Masai_Mara   Find more posts by Masai_Mara   Foto galerie člena Masai_Mara   Click here to Send Masai_Mara a Private Message   Add Masai_Mara to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
macany
Stálý Člen

Karma uživatele macany - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

buddhismus nemá s církví nic společnýho...

Jah live !!!

Old Post 12-02-2005 v 11:59 AM
macany je offline   Profil uživatele macany   Find more posts by macany   Foto galerie člena macany   Click here to Send macany a Private Message   Add macany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:16 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás