Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Autor
Téma 
BRAINDEAD
Stálý Člen

Karma uživatele BRAINDEAD - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

ale ja si do pici nechci porad davat bacha kvuli ignoranci vetsinovy spolecnosti-Ja chci DEKRIMINALIZACI pestovani pro osobni potrebu!

BFC&FLATLAND REPRESENT

Old Post 25-01-2005 v 12:55 PM
BRAINDEAD je offline   Profil uživatele BRAINDEAD   Find more posts by BRAINDEAD   Foto galerie člena BRAINDEAD   Click here to Send BRAINDEAD a Private Message   Add BRAINDEAD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
birdik
Stálý Člen

Karma uživatele birdik - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

husty forum , taky mam kamose ve skole co chodi se mnou do tridy ale to je strasna vetra tak uplne priserna ale von je zase v pohode protoze on taky pestujes takze on ma huleni dicky kazdou nedeli si priveze z chaty par gramu a hulim a pak mu to dojde a zacne se vtirat ke mne ja mu to neberu dicky ho pozvu je to kamos a navic on me taky zhuluje tak ja s nim taky dam brcko a pohoda vischni peace!!!!

Old Post 07-02-2005 v 10:00 AM
birdik je offline   Profil uživatele birdik   Find more posts by birdik   Foto galerie člena birdik   Click here to Send birdik a Private Message   Add birdik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele birdik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
saphari
Nový Člen

Karma uživatele saphari - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

Jo je to pravda,takovýhle upíři sou fakt bohužel všude a vždycky.Vždycky mě srali,ale teď praktikuju novou techniku,vyberu 1-2 lidi a dem někam stranou,kde žádní upíři nejsou a tam se zhulime.Zvlášť když je málo brka.Jít s 2 pálkama do party 8 lidí,jak to většinou znám je blbost,ale ve 2 se krásně zhulíme aje to pohoda,žádní upíři.Peace

Old Post 09-02-2005 v 13:20 PM
saphari je offline   Profil uživatele saphari   Find more posts by saphari   Foto galerie člena saphari   Click here to Send saphari a Private Message   Add saphari to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
X_eXc_X
Stálý Člen

Karma uživatele X_eXc_X - 91% PěstitelskáKarma uživatele X_eXc_X - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

Ty jo, ja ted taky uz ctvrt roku nic nemam a dalsi ctvrt rok nic mit nebudu Ale zase kamosovi jsem dva roky daval, protoze nemel kde pestit a ja jo, tak snad to vydrzi kdyz je to ted chvili naopak. A abych si uklidnil svedomi, tak dovezu bednu plnou jidla

Uz zase roste!

Old Post 09-02-2005 v 14:26 PM
X_eXc_X je offline   Profil uživatele X_eXc_X   Find more posts by X_eXc_X   Foto galerie člena X_eXc_X   Click here to Send X_eXc_X a Private Message   Add X_eXc_X to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snakeeater
Stálý Člen

Karma uživatele snakeeater - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

kdyz to tak vezmu, tak jsem taky prisravac, protoze somruju brko, ale zase je pravda, ze kdyz mam, tak vzdycky dam!!!

Travička zelená, to je moje potěšení, travička zelená....

Old Post 10-02-2005 v 16:02 PM
snakeeater je offline   Profil uživatele snakeeater   Find more posts by snakeeater   Foto galerie člena snakeeater   Click here to Send snakeeater a Private Message   Add snakeeater to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aidampower
Stálý Člen

Karma uživatele Aidampower - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

Prisravac je cas od casu kazdej- nebo aspon skorokazdej.Priznejme si to sem tam proste u sebe nic nemame(at uz kvuli pameti,sklizecum nebo uplne necemu jinymu) a kdyz mate ty spravny kamarady tak jim to snad ani nevadi kdyz vi v jake ste situaci.A v hulicskem kodexu by snad taky melo bejt -nevošmelíš.Když už se mě někdo zeptá jestli náhodou nemám na prdíka a já mám u sebeplnou krabičku hulení tak mu nebudu tvrdit že nemám nic abych potom vycházel ven s obršpekem.To by byla trošku ubohost.

Old Post 11-02-2005 v 07:59 AM
Aidampower je offline   Profil uživatele Aidampower   Find more posts by Aidampower   Foto galerie člena Aidampower   Click here to Send Aidampower a Private Message   Add Aidampower to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Storm
Stálý Člen

Karma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 119

Nevadí mi lidi, který se občas pozvou na brko a když maj, tak pozvou mě.Stává se mi ale čím dál víc, že za mnou chodí lidi, který sice znam, ale jen tak, že vim kam je zařadit a ptají se, jestli nemam na brko, že můžem jít zahulit.Když jich neni třeba 8 a mě se chce hulit(když zrovna nejsem zkourenej jaxviň), tak řeknu jo, v poho, až to smotnu, zajdu pro tebe.Pohoda.Jsem z menšího města(do 10000) a koná se nějaka větší akce(konzert...), tak tam těhlech lidí potkávam mraky.První věta je pozdrav a druhá 'máš na brko?'Díky mojí toleranci vůči THC, tak jich pár zhulim, ale pak už mě to sere.Každou chvilku za mnou někdo přijde, jestli du hulit, nebo ať mu aspoň dam na brko.Když bylo po sklizni, tak to bylo ok, rozdával jsem, ale teď už je málo a lidí je víc.Když jim řeknu'nemam', tak oni 'nekecej, určitě jo, ty máš dycky, dam si jenom dva prdy, ubal malý'.....'můžu vzít tohohle kámoše?, ten by si taky dal...a támletoho?Toho určitě znáš'.Nejsem z těch kdo by posílaly tyhle lidi do prdele, ale sere mi to.
Další věc je, že když sedim v klídku, třeba jenom s jednim nebo dvouma kámošema u stolu, ani sme třeba eště nehulili.....tak mi připadá, jako bych měl na čele ceduli: ''Hulení ZDE''.Je fakt, že zrovna vevypadam jako bankovní úředník , ale během doby co tam sedim, tak za mnou přijde několik lidí co neznam, jestli nemam na brko, že by si zahulili, když jim řeknu že ne, tak že koupí a takhle pořád do kola.Kdybych netrpěl nedostatkem, tak vytahnu na brko, dam jim to a je klid, ale tak to bohužel neni.
Dál mi serou lidi s kterejma se moc nebavim, ale znam je.Když mě vidí, jak jdu s kámošem před hospodu.Mimochodem za dobu co balim špeka ze mě nemůžou spustit oči.Když se zvednem, tak většinou se zvedne další člověk, co za námi pospíchá, jestli s námi může na prďáka(myšleno, že si 1x potahne), když ho vidí kámoši, tak taky že si potahnou a na špeka pro 2 je najednou 5 lidí.Tyhle situace řešim tak, že předem řeknu kámošovi(když vidim, že se socky chystaj), že vyhulim necelou půlku, pak mu to podam, on ať si taky pořádně pohulí a zbytek pošle.Když bych potáh, jako kdybych hulil jen s kámošem, tak už by se mi brko stejně nevrátilo, protože socky by viděli, že už to druhý kolo neoběhne, tak tahají co to de.Nejhorší je, že to dělají pořád stejný lidi a pořád.Když se jich zeptáš, jestli taky nemaj na brko, tak ti řeknou že ne a třeba vim že pěstovali a když se jich na to zeptam, tak to v zimě hulit nechtěj a že to nechávaj na léto...grrr...tak proč kurva hulej v zimě.Když na brko někde seženou, sedíš u jinýho stolu, tak tě ani nepozvou a já nemam povahu na to, abych se zval sám jako oni.
A co mě sere nejvíc, tak je jeden člověk(naštěstí znam jen jednoho), kterej pokaždý když mě potká, tak řekne buď:Čus, nemáš na brko?Nebo:zdáár nemáš tady sebou něco na brko, já bych si tak zahulil... nebo...to mě vytáčí nejvíc...za to bych kopal do hlavy.... 'čus, dem na špeka?já na to 'tak jo, co máš dobrýho' on:'já nic, ty něco máš ne?'Když se ho zeptam proč nepěstuje, tak mi řekne že to nemá cenu, že chce stejně přestat hulit a nebaví ho to.Když se mu snažim vysvětlit, že když si to vypěstuje sám a bude to hulit, tak z toho bude mít větší radost a nebude to brát jenom jako konzumní věc kterou koupí a zhulí, ale bude k tomu mít vztah, tak si myslí, že sem debil.
Nejsem lakomec, ale serou mě ty kterejm nic neříká huličská etika.

FUCK DA SOCK!

OUTDOOR2006-Nigeria Nightmare, Shaman, Durban poison, Sadhu, Swazi skunk, Neville haze x Jack Herrer,Willie Nelson, Passion 1....
Home - made hašiš za 1hodinu pomocí plynu do zapalovače

Old Post 18-02-2005 v 02:06 AM
Storm je offline   Profil uživatele Storm   Find more posts by Storm   Foto galerie člena Storm   Click here to Send Storm a Private Message   Add Storm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 120

Storm: konečně člověk, co pochopil mojí situaci. Přesně o takových lidech jsem tenhle thread zakládal

Old Post 18-02-2005 v 07:50 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
molik
Stálý Člen

Karma uživatele molik - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

Storme, dem na speka?

Old Post 18-02-2005 v 13:33 PM
molik je offline   Profil uživatele molik   Find more posts by molik   Foto galerie člena molik   Click here to Send molik a Private Message   Add molik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nidecker
Stálý Člen

Karma uživatele nidecker - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

Tohle mam jednou provzdy vyreseny - kdyz mam, delim se jen s kamosema kdyz nemam pozve me nekdo z kamaradu nebo proste nehulim. Mam nejakou hrdost a somrovat huleni od nekoho koho neznam a kdo nezna me? Tak to fakt ne . Socky a podobny typy nemam rad, zejmena Tesco gang plzensky urcite vi o co se jedna...

Old Post 18-02-2005 v 13:53 PM
nidecker je offline   Profil uživatele nidecker   Find more posts by nidecker   Foto galerie člena nidecker   Click here to Send nidecker a Private Message   Add nidecker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
delph
Stálý Člen

Karma uživatele delph - 13% Pěstitelská

2Storm: Příspěvek č. 123

ani nevis jak moc te chapu. Ma rada zni bud zlej, bud kurva, bud drzgresle, fuckuj takovy lidi. Ja vim ze je tezky a blby rikat ze NE. Ale v zajmu sam sebe se to nauc. Ses moc hodnej(to je dobre)ja byl taky takovej a pekne sem na to dojel. Clovek kterej pochopi ze ted hulit nejdes a bere to vpoho je kamos a ma cenu se s nim bavit, ostatni sou devky co je nezajimas TY ale marijana=na ne ser, tezce je fuckuj. Mozna si par lidi znepratelis. Z vlastni zkusenosti vim ze nejtezsi je ten zacatek, prenest pres ego ze si nekdo rekne ze ses zmrd a pak uz je Ti to jedno. Proste kdyz jdu na brko s kamosem tak uz automaticky dnes rikam ze at kazdyho co prijde at taky fuckuje. Kdybych chtel nekoho pozvat udelam to. O nekolik mesicu pozdeji vsichni zjistili(az na par cestnych vyjimek a opravdovych kamosu, oni vedi) ze nema cenu u me somrovat. Mam ale nedam

svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho

When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.

Old Post 18-02-2005 v 13:55 PM
delph je offline   Profil uživatele delph   Find more posts by delph   Foto galerie člena delph   Click here to Send delph a Private Message   Add delph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
saphari
Nový Člen

Příspěvek č. 124

storm: moje řeč

Got Blunt? . . . Got weed?

Old Post 19-02-2005 v 20:23 PM
saphari je offline   Profil uživatele saphari   Find more posts by saphari   Foto galerie člena saphari   Click here to Send saphari a Private Message   Add saphari to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moriaty
Stálý Člen

Karma uživatele Moriaty - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

Zaplať pámbů, že takový starosti nemám.Lidi v mým okolí automaticky dávaj do placu a já to samý. hm, výhoda komunity.

Old Post 19-02-2005 v 20:30 PM
Moriaty je offline   Profil uživatele Moriaty   Find more posts by Moriaty   Foto galerie člena Moriaty   Click here to Send Moriaty a Private Message   Add Moriaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
saphari
Nový Člen

Příspěvek č. 126

moriaty:to je hodně v pohodě,bohužel takovýhle to není skoro nikdy nikde :-(

Got Blunt? . . . Got weed?

Old Post 20-02-2005 v 12:48 PM
Moriaty
Stálý Člen

Karma uživatele Moriaty - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

Jo zrovna mi pani vyprávěla, jak dřepěli s hana s hanou v knajpě a přisral se vopruz, co má psa jak velkej chlap, aby bylo jasný, že je in a že je známej vopruz, trpělivě čekal až kočky pomažou na špeka. Nic. Tak nakonec sám vytasil vzorek v němž oko odbornice rozpoznalo tuny tabaku. Řeč stála nebylo wo čem. Nakonec sedli vedle ke stolu ňáký típci, co dycky maj, tak se vodvalil a holky mohly smotnout a pokračovat v načatym vječírku....

Old Post 20-02-2005 v 15:50 PM
Moriaty je offline   Profil uživatele Moriaty   Find more posts by Moriaty   Foto galerie člena Moriaty   Click here to Send Moriaty a Private Message   Add Moriaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pinky
Stálý Člen

Karma uživatele Pinky - 63% PěstitelskáKarma uživatele Pinky - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 128

Jako vesničan nemam se sockama problémy žádný.Tady nehulí nikdo,jenom občas uklohnim třeba bramboráky,to si místní daj.Docela se mi tu podařilo zvrátit názor na travku ve prospěch legalizace.Jinak když jedu za kámošema,se kterejma sem dřív pařil,tak dam rád a sem rád že chutná,ovšem nepohybuju se už mezi studentama kde je to sockování asi nejhorší.Mam dva kámoše co maj hospodu,někdy uděláme akcičku,prostě pro veřejnost zavřeno,dotáhne se muzika,přijdou jen známý,pohodička.taky se samozřejmě dostaví lidi co nic nemaj,ale zato se mi líbí když jim chutná,a sou to lidi,který znam,a který by mě taky pozvali kdyby měli a hlavně,nejsou to žádný hajzlové udavačský.Vždyť ne každej má třeba čas,a prostory na to aby pěstil.Sám sem prošel dobou že co sem nekoupil,nebo nedostal to sem si nedal.A z těch dob vim,s kym hulit,a koho bych odkop jako prašivýho psa.

Old Post 20-02-2005 v 16:01 PM
Pinky je offline   Profil uživatele Pinky   Find more posts by Pinky   Foto galerie člena Pinky   Click here to Send Pinky a Private Message   Add Pinky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:25 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás