Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele me tedka docela dostal Trosecnik z T. Hanksem - fakt se mi to libilo,hm...p. Wilson a srderyvne louceni ma mori, odkryvani civilizacnich nanosu...prijemne prekvapenej
jo dude ja na to cucel taky tak docela slusne spapnutej a musim rict ze to nebyl spatnej filmwk nejlepsi byl ten jeho kamos z volejmalovy ligy ten me dostal ale nepamatuju si na jmeno ...skoda
jasny ja si rikal ja si tam psal jestli to je p.Wilson jo jo mas pravdu uz si vzpominam teda jen trosku... jo z mlikovanej ohhh to musel bejt zazitek no my sme si pak asi vo pul 1 v noci dali jeste hribky je malo na probuzeni ale uz nevim co bylo v tyvce jo nocni hudba a pak sem cumel z vokna asi mej se
Už sem tady někde pomlouval film White Widow a udělám to teďkonc zas
Ten "film" mě dost zklamal, jediney pjekney záběr byla ta megapalice ale jinak mrtě bludů, no nevim, kdo to vymejšlel ale vobčas sem se fuck divil, co je možný
Neříkám vyloženě nekvalitní film, ale prostě mě moc nenadchnul...
Trosečníka sem taky zhlíd, ten se mi celkem líbil, hlavně Hanx alias opuštěný opálený zručný ztroskotanec odhodlaný nevzdat svůj boj o civilisaci
Ale hitem týdne byly bezesporu Mlhy Avalonu (1. díl) - jsem dost fanda fantasy a tendle film dost splňoval představy o příjemným filmu (bohužel vopčas zkaženým americkou drsnou hláškou, či jiným hybridem...) No, nemůžu dospat pátku (běží druhá půlka)
Taxe na to fšichni mrkněte a pak wo tom poklevetíme
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
mazany film je Strach a hnus v Las Vegas - hlavne ten zacatek. Kdyz se u toho vypalite tak ste v podobnem stavu jak ti 2 fetaci no proste super... co sem se na to dival tak sem se porad jen musel smat
Absolvent (The Graduate) - Simon & Garfunkel a Mrs.Robinson
Man On The Moon - Kaufman byl pro mě prostě borec nejvěčí. Skvělý je sehnat si ty jeho originální úlety a pak porovnávat jak to zahrál Carry - fakt dobrá práce
když vysílali toho Trosečníka tak sem byl čirou náhodou taky zrovinka na mlíčku a když sem to na něj přepnul tak si tam zrovna ňákou bruslí vyrážel zuby (au) To mě dostalo
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Tak dle zdejších rad stahuju human traffic,requiem for a dream,acid house. A včera sem konečně viděl strach a hnus v las vegas. HUUUstej film jeden z nejlepších ale uvidim jakej bude human traffic a requiem.
P.S. Koukal jste se někdo zčazenej na blair witch 1? Já nedávno a musel sem to vypnout jak tam porád brečej ty děti tak mě to příšerně schízovalo.
Zašpekulujem si?
11.5.1981 zemřela legenda: Robert Nesta Marley. Díky Bobe
už nikdy se nebudu hádat se sinuhetem
Pokud se chcete pobavit, vrele doporucuju Lilo a Stich z dilny Walta Disneyho. Smala jsem se od zacatku do konce, fakt super!
Jinak jeste nemohu nezminit zitrejsi filmovy klub na CT2: jde v nem dokumentarni film beze slov Baraka, nenechte si ujit!