Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zálží na tom, jaká je na tý půdě teplota. Můžeš to zkusit s prázdnou skříňkou jaká tam bude teplota. Jestli to nepude, tak bych se na to radši vysral. Protože dělat nějaký vytápění nemá vůbec cenu.
2Crat
A co to zkusit s teploměrem místo skříně, zbytečná práce nee!
2Matrix
Kámo, tak tohle jsem řešil taky! Pře zimu tam musíš mít 100% aktivní topení, jinak budou kytky dostávat teplotní šoky a vyroste ti kulový. uzavřít přítah taky nic neřeší, ale dobře naprogramovaný časovače světla/větrání/topení pořešej vše!! Ale když si počkáš do března, tak si můžeš v klidu projet celej cyklus a neutratíš mrtě peněz za elektriku!
Diky za rady,každopádně to musim nějak vyřešit,protože nemam jinou možnost,kdyby jste někdo na něco eště přišli tak budu rád,ale asi budu muset nejspíš přitápět
No, možno je už pozdě alebo si našiel odpoveď inde (niekde to tu určite je):
1- zaizolovať a zmerať teplotu počas najkritickejších fáz (v noci)
2- podľa výsledných hodnuot urobiť dieru v strope (alebo niekde hore)na odťah, zatiaľ možno bez venťoša - treba opät zemrať, najlepšie už so zapojenou lampou
3- na základe toho budeš vedieť, či máš svietiť v noci alebo cez deň (rozdielne teploty - v noci vykúriš lampou možno aj bez odťahu a cez deň, keď bude zrejme vonku kapku teplejšie to možno vydrží nezliezť pod 10°C), a či tam máš dávať ten odťahový ventilátor (ak áno, muožeš sa ešte vyihrať s otáčkami - podľa potreby)
4- ak kúriť, tak asi len "v noci", aj to by podľa mňa stačil dajaký výhrevný cca 50W kábel abočo..
Zdůrazňuji: záleží na konkrétních podmínkách a osobních zkušenostech, takže to chce se na věc podívat z více hledisek Osobně mi víc imponuje box v chladnějších podmínkách, páč mám za to, že je pak jeden z nejtěžších oříšků (chlazení) mnohem snadněji řešitelný.. Ale mohu se mejlit, neníliž pravda
Nažďár!