Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja opsobne odsuzuju prodej drog ,ale kdyz si nekdo vysadi ,sklidi,vyhuly tak proc ne???....radsi budu hulit nez kalit jak pica nekde v hospode nebyt travy tak su asi alkac kvuli ni ani nepiju jen vyjmecne a ze bycj si nani nejak navykl se rict neda kdyz mam tak hulim kdyz nemam tak enhulim a hotovo...ti curaci to nechcou povolit a pritom otom hovno veda.chtel bych vydet kolik politiku huly zely.....myslim ,ale ze jich tam par bude
Já si myslím, že hulení je samostatná kultůra.Na světě je kultůr nespočet a každá má své příznivce i odpůrce.De o to že člověk musí prvně pochopit aby byl schopen posoudit.Myslím že u nás je to spiš tak že spousta lidí přeskakuje to "pochopit".Je to asi dopad minulosti a s tím mi moc neuděláme.Musíme si počkat až se na ty správný místa dostanou "naši" lidi a pak to bude v poklidu ......
tak lidi jak je to s bespecnosti dneska zmenilo se za tu dobu neco???????? at sem pisou hlavne lidi z grower teamu kterys o tom vedej vic nez normalni lidi
legalizace je otazka času pouze v připadě jestli z toho stát dostane nějakou vatu, to je cely. Legalizovat ano, ted je otazka jak odvadet dane atd? hm myslim že to je tema na dlouhej pokec a hlavne jestli to klapne v ČR, tak určitě ne hned
tak to widim
peace
podla mna to myslel nejak takto:
ak budes brat casovy horizont (na legalizaciu v CR) napriklad do 150 rokov tak sa moze kludne stat ze CR zanikne alebo sa spoji do niakeho ineho statu (popripade spolocenstva) kde napriklad uz trava bude legalna. ak si precitas poriadne prispevok nad Sinuhetovim a pouvazujes o tom tak to urcite pochopis
pildo to uhad. Vyhra putuje k Pildovi. :-) Proste ten nade mnou zminil neco jako casovy horizont, tak jsem pripomnel, ze pokud teda opravdu mysli spoustu casu, tak klidne muze zaniknout stat a vubec. Proste jen takove slovickareni, ze by se nikdy nemelo rikat nikdy.
Jsou to parchanti. Jinak to říct nemůžu. Chtěj nás kontrolovat, manipulovat a když se někdo bude o něco zajímat, co se jim nelíbí hned si na něj posvítěj. A čim to odůvodňujou? Že je třeba chránit společnost? A kdo společnost ochrání před nimy?
Možná jsem paranoidní, ale myslím si, že ty zmrdi o mě ví skoro všechno. Nic jsem nikomu neudělal, ale přesto si nedělám iluze.
Jenže došlo vůbec někomu, že lidem tímhle berou možnost svobodné volby? Porušit zákon nebo neporušit? Do budoucna to vidim tak, že tam nikdo nebude porušovat "zákony" protože budou všichni vědět, že v okamžiku jak nějaký ten zákon poruší se to dozví někdo někde na informační centrále a banda týpků v kuklách už je na cestě.
Nic proti, ale tohle tady pomalu, ale jistě NENI demokracie. Postupně a nenápadně se z toho začíná stávat určitá forma TOTALISMU. Protože, až budou mít tuhle informační síť dokončenou, budou si s námi moc udělat co budou chtít a my se nebudeme mít jak bránit, protože budou vědět i kdy se chodíme vysrat.
Jako preventivní řešení je to sice dobré, ale je to tak správné? Podle mě by to nemělo být tak, že se bojim něco někde udělat, co by jen mohlo být zdánlivě na hranici zákona, protože se o tom někdo na 99,9% dozví. Protože mě velkej brácha sleduje. To ne.
To co by mě mělo odrazovat od spáchání trestného činu by měly být například přísné tresty, ale ne ta jistota, že pokud nebudu poslušnej otrok tak se mnou někdo zatočí. Jak by se vám líbilo, kdyby vedle vás pořád někdo stál a kontroloval vás jestli děláte všechno do puntíku to co vám nějakej debil na úřadu vlády pomocí nějakejch idiotskejch zákonů nařídil?
Už jsem toho hodně přečetl o těhlech technologiích a vždycky když o tom něco slyšim dělá se mi zle. Pokud nakonec člověk neuteče někam do Afriky do lesa tak jediný soukromí, kterýho se bude člověku dostávat bude jen ve vlastní hlavě.
To ne. Nevim jak vy, ale já bych v takovym světě nechtěl žít.
------------------------------- Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
-------------------------------
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!