Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » Osvětlení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Autor
Téma 
ragazzo
Stálý Člen

Karma uživatele ragazzo - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

to sem tedy nečetl ale nevylučuji to sice když si přečtěš nějaký jiný diskuce tak by borci aji zaříkavali aby se kytká nic nestalo. uvidíš co ti vyroste a na samce to nevidím podle mě je brzo... inak kdyba náhodou tak můžeš ho nechat a jak začne tentovat pyl tak opiluj jednu palicu na samici a dostaneš nového kříence a semínka je to daleko a na tobě...

Znáte něco lepšího než se zhulit?já jo sakra dobře se zhulit

Zákon vyplívající ze života: Život je řada průserů po sobě nepravidelně jdoucích ...

Old Post 18-01-2005 v 17:22 PM
ragazzo je offline   Profil uživatele ragazzo   Find more posts by ragazzo   Foto galerie člena ragazzo   Click here to Send ragazzo a Private Message   Add ragazzo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

xerthon: ty ses lama co? kdyz ti je samec voprca, tak budes mit paldy samy semeno, zkus to a uvidis o co se osidis

jinak neni nic nenormalniho, kdyz vam uz na rustu vyrostou v pazdi vetvicek kvitka

Angrešty a rybízy 2007

Šťovíkůf zelený koutek (250W)

Moje outdoory

Old Post 19-01-2005 v 13:03 PM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 147

no sory,nevedel jsem,tak jsem se zeptal.Pestuji poprve

Old Post 19-01-2005 v 20:25 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ragazzo
Stálý Člen

Příspěvek č. 148

tak co chlapaci jak vám to faká??? co kdyby ste tam dali nejaky foto?at se vidi???

Zákon vyplívající ze života: Život je řada průserů po sobě nepravidelně jdoucích ...

Old Post 24-01-2005 v 17:36 PM
ragazzo je offline   Profil uživatele ragazzo   Find more posts by ragazzo   Foto galerie člena ragazzo   Click here to Send ragazzo a Private Message   Add ragazzo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 149

fota

Old Post 25-01-2005 v 11:57 AM
Host
Host

Příspěvek č. 150

osvedcilo se mi ze zacatku svitit hodne zblizka a zalivat mene(trochu potrapit zizni)ted mam svetlo asi 20 cm nad vrcholky a zalivam hodne.Kyti ted roste 1-2 cm denne.Ale mam podezreni,ze to budou samci.

Old Post 25-01-2005 v 12:11 PM
letnak
Stálý Člen

Karma uživatele letnak - 92% PěstitelskáKarma uživatele letnak - 92% PěstitelskáKarma uživatele letnak - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 151

chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte jak to je s růstovou fází pod phillips son-h 350W (sodík s integr. starterem a mlíčnou barvou) - díky

Old Post 26-01-2005 v 10:30 AM
letnak je offline   Profil uživatele letnak   Find more posts by letnak   Foto galerie člena letnak   Click here to Send letnak a Private Message   Add letnak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ragazzo
Stálý Člen

Příspěvek č. 152

no úplne stejný jak s normal sodíkem....stejne záleži spíše na délce fotoperiody.inak podobnou mám taky tak fakt v tom rozdíl nevidím

Old Post 26-01-2005 v 17:12 PM
vlček
Stálý Člen

Karma uživatele vlček - 87% PěstitelskáKarma uživatele vlček - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 153

predpokladam ze switis do osmi do rana cili od dwou odpoledne do osmi do rana to je pokud se nemylim wosumnact hodin kytka ti urcite newyqete plus este sest hodin slunecniho swetla je cyklus 24/0 ne 18/6 tagze asi takto swetlo furt neni idealni kytky potrebujou i tmu muze se stat ze se ti z kytek udelaji hermousi zkus tu lampicku i s kytkou dat treba do kartonowe krabice ta je si mysim i dost dostupna

Old Post 27-01-2005 v 06:46 AM
vlček je offline   Profil uživatele vlček   Find more posts by vlček   Foto galerie člena vlček   Click here to Send vlček a Private Message   Add vlček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 154

a jak silnou mas lampicku?

Old Post 27-01-2005 v 08:15 AM
Spot
Nový Člen

Karma uživatele Spot - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 155

Jako já osobně si myslim že bodovka se vůbec nevyplatí potřebuješ rozlehlé světlo ne je do jednoho místa.

Old Post 27-01-2005 v 20:03 PM
Spot je offline   Profil uživatele Spot   Find more posts by Spot   Foto galerie člena Spot     Add Spot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 156

tak napis jak je kytka stara,velka,popis prostor ve kterem ji mas.
Nez ta bodovka uz by asi byla lepsi usporka.
Kazdopadne pod bodovkou by ti nemelo nic vyrust a i kdyby,cim na to budes svitit v kvetu?
no jak koukam vys,tak to asi mas jen nekde za oknem,chtelo by to skrinku,cau

Old Post 28-01-2005 v 07:45 AM
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 157

sviceni 24 hodin denne z kytek hermouse neudela, parta groweru takhle sviti na rust a jeste si to pochvalujou

Angrešty a rybízy 2007

Moje outdoory

Old Post 28-01-2005 v 09:54 AM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 158

nevim,jestli to je tim ze jsem hodne zkureny,ale s toho nic neposoudim.

Old Post 28-01-2005 v 13:35 PM
Šťovík
Stálý Člen

Příspěvek č. 159

hlavne at ti nevyschnou/neuschnou

Angrešty a rybízy 2007

Moje outdoory

Old Post 28-01-2005 v 15:27 PM
Zingar
Stálý Člen

Karma uživatele Zingar - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 160

zdravicko, potrebuju poradit. Mam matkarnu- zatim jen jednu kyticku- svitim 1x18 W, je to bili neutralni, 1350lm, odvetravam a teplotu mam sotva 20 stupnu. Myslite, ze kdyz tam soupnu jeste jednu 18W, ze to bude lepsi? Akorat nevim jakou barvu bych mel zvolit k ty neutralni. jestli coolwhite nebo warmwhite?Ps.:sem zacatecnik tak predem diky za rady.

Old Post 29-01-2005 v 18:08 PM
Zingar je offline   Profil uživatele Zingar   Find more posts by Zingar   Foto galerie člena Zingar   Click here to Send Zingar a Private Message   Add Zingar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás