Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
myslim, že když neprodáváš (to hlavně) a nezhuluješ půl města a všude se nechlubíš, že máš výkonou skříň, tak se to buď k bengům ani nedonese, nebo se na to vyserou, přece jen aby souhlasil prokurvátor :-) s domovní prohlídkou, na to už musí bejt nějaký jasný podněty
a hlavně o tom všude nemluvit, i když si myslim, že stoprocentně utajit to nejde, přece jenom se mezi nejbližšími kámoši pochlubíš a taky občas někdo zajde
jen doufám, že ti moji kámoši to všude nemelou :-) a ještě s adresou kde bydlim
no a co mi vlastně můžou za cca 6 kytek ve skříni ??? (neprodávám, nevnucuju, nerozdávám) to by snad nebylo ani na soud, nebo jo, a když už tak podmínka???
"...Chápejme, prosím, tohle rozhodnutí jako návod pro všechny slušné lidi: Do dvanácti rostlin je nejvyšší legitimní trest dvě stě padesát korun pokuty za kytku..."
No dobře....ale počítá se řízek yako kytka...to by se pak mohlo i považovat za kytku dyš yenom uštípnu větvičku.....yak to musí beyt velký aby to byla kytka....co dyš mám řízky co eště nezakořenily.....budou měřit yestli už may kořínky.....yaká ye menší dýlka než malá u koříkků....nebo co ye eště řízek a co yenom ůštipek????
Jako kytka se přece nebere uštípnutá wětífka pokud leží na stole. Když už je ale v rockwoolu nebo v květináči a je zakořeněná, pak už se to přeci jako kytka bere. O tom se ale dozvíš pravdu až u soudu ...
Bye.. GM
Člověk by neměl strkat nos do chyb jiných lidí,
do toho co udělali nebo neudělali.
Spíše by měl přemítat, co on sám udělal nebo neudělal..
...GreenMary...
Mimochodem... ehm... teď mě napadlo..
Netopeyre, nejsi ty otec Saxany? Žblebete plex!.. nebo radši Hexempo federex!!
Šup.. a je s tebe řízek!!
Ani nevim, jak mě to napadlo.....
Člověk by neměl strkat nos do chyb jiných lidí,
do toho co udělali nebo neudělali.
Spíše by měl přemítat, co on sám udělal nebo neudělal..
...GreenMary...
Když jsem tady tak čet vo pořtu těch kytek, tak jsem si vzpoměl o jednom článečku z knížky Shattered Lives(zničený životy):
Chlapík šel po ulici se svym známym (stalo se v Oklahomě, US, 1992), když je zatkli policajti. Prohledali dům jeho známýho a našli u něj pět kytek a nějakou zpracovanou marihuanu. I přesto, že chlapík byl v tom bytě častym návštěvníkem (nebydlel tam), dostal se k soudu, a protože odmítl přiznat svou vinu (no wonder), dostal 75 let za kultivaci marihuany a dalších 75 let za držení, Dohromady 150 let. Dále byl souzen za držení střelné zbraně a parafernálie (v podstatě "drogovýho příslušenství, což může být třeba šlukna, nebo papírky nebo třeba lžíce...).
Když se v roce 1995 odvolal, jeho trest byl snížen na 90 let.
Rozhodne by som suhlasil s Juliou... ak mas doma skrinu a schadzas sa len s vylucne komunitou hulicou (extremy, typu ze by ta udali vlastny rodicia tu rozvadzat nebudem), tak realny dovod navstevy policie neexistuje. Ak to predavas, alebo si znamy ako dobrodinec, ze das ganju kazdemu koho stretnes (aj nocnej hliadke ked si dobre zhuleny) tak sa mas coho obavat... ale inak nieje dovod. Najlepsie je schadzat sa vylucne s uzkou komunitou ludi (ak si taku komunitu vies najst). Nehullte vzdy len u teba doma a este k tomu ine ako dym z ganje von oknom nevetras... lebo susedia mozu byt niekedy fakt kurvy. Takze ak si cisty, mas doma cisto...
Ale mam absolutne rovnaky nazor ako Julie.... ber v uvahu vsetko co vravi, urcite to nema v hlave vybrate...
a asi este toto:
- nehul doma...
- vychytaj si fakt dobre vetranie...
- nikomu nic nevrav (ved aj naco... kazdeho zvacsa zaujima vysledny efekt ako samotne pestovanie)...
- bud za dobre s rodicmi... (teda ak nemas to stastie a nemas 'bejvak' pre seba)
- a spravaj sa nenapadne a neutralne... (chapes, zakial je to mimo zakon, tak sme vsetci mimo zakon)
... ak to dodrzis, tak by to malo byt v pohode...
Dalsia 100% pravda... Hullto... mas to u mna kamo (kto nic nevie, nic nepovie)!! Len a len v pripade totalneho utajenia mas totalne pokojny spanok. Ale pravdaze zvacsa mas skrinu v obyvaku, alebo vo vlastnej izbe a navstevy ti obas zavitaju.... tak ak mas dom, tak do vsetko daj do pivnice.
Ale taktiez Oton... prokurator neda povolenie k prehliadke na zaklade toho ze ta niekto niekde videl pripalovat jointa...
Walhalla2000... kurva,niekto ma predsa len stastie zo zakonmi... ja som to sledoval rok dozadu a to bolo este len rozdebatovane... uz sa to aj schvalilo??? Teda ten tvoj link som zatial necital, ale rozhodne tu upravu zakona poznam uz rok... a uz je odklepnute aj tych 28g?!?!
vesele pestovanie...
GreenMary... tak pekne pozdravujem, uz sme davno... pekny nick, ako mas?!?! ...no myslim, ze sa mozes dost naucit aj z chyb cudzich... to mi nik nezobere.
Dude... ohladom US je hadam vsetko jasne, tam predsa neexistuju normalny ludia a preto sa tam aj ganji dari najhorsie (samozrejme nevravim o pestovani)....
zatial... Hallogenn