Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Co mi udělají policajti, když mě chytnou zhuleného???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 › »
Autor
Téma 
Pokémon
Stálý Člen

Karma uživatele Pokémon - 9% Pěstitelská

Obecné Co mi udělají policajti, když mě chytnou zhuleného??? Příspěvek č. 1

Zdar lidi.
Pořád řeším problém, s kterým mi nikdo neumí pomoct a každý tvrdí něco jiného - co mi udělají policajti, když poznají, že sem zhulený, ale nic u sebe nemám a nic jsem neprovedl?????

Old Post 21-12-2004 v 18:58 PM
Pokémon je offline   Profil uživatele Pokémon   Find more posts by Pokémon   Foto galerie člena Pokémon   Click here to Send Pokémon a Private Message   Add Pokémon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
1.ondras
Stálý Člen

Karma uživatele 1.ondras - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Nechápu proč to řešíš????
Tak to poznaj a co????
Z čeho máš strach????

Old Post 22-12-2004 v 17:26 PM
1.ondras je offline   Profil uživatele 1.ondras   Find more posts by 1.ondras   Foto galerie člena 1.ondras   Click here to Send 1.ondras a Private Message   Add 1.ondras to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dj dury
Stálý Člen

Karma uživatele dj dury - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

presne tak zbytecne neplasit...

OSTRAVA JEDE...

Old Post 22-12-2004 v 18:36 PM
dj dury je offline   Profil uživatele dj dury   Find more posts by dj dury   Foto galerie člena dj dury   Click here to Send dj dury a Private Message   Add dj dury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
schumi
Nový Člen

Karma uživatele schumi - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 4

Poky melo by to být v klidu, pokud se neprokecnes. Stejne to na tobe neni moc poznat. Pisu to zhuleny, tak se nediv jak co pisu

Old Post 22-12-2004 v 20:19 PM
schumi je offline   Profil uživatele schumi   Find more posts by schumi   Foto galerie člena schumi   Click here to Send schumi a Private Message   Add schumi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 5

policajti tě třeba pozdraví, ale nic jinýho. Zhulenost ti prokázat nemůžou a na testy tě taky tahat nemůžou - pokud nemají nějakej pádnej důvod

Old Post 23-12-2004 v 13:00 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokémon
Stálý Člen

Karma uživatele Pokémon - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Dík za uklidnění......

Old Post 23-12-2004 v 18:10 PM
Pokémon je offline   Profil uživatele Pokémon   Find more posts by Pokémon   Foto galerie člena Pokémon   Click here to Send Pokémon a Private Message   Add Pokémon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 7

V stredu, posledný deň v škole, som mal riadny stres vo vlaku. Keďže posledný deň školy, tak to bolo potrebné oslaviť No ale tak si pekne cestujem vo vlaku, a zrazu vidim že cez vagón prechádza policia. Čo mi veľmi nevadilo, fízlov mám na svojej hadici. Ale dosť som sa zľakol ich kolegu ktorého som vo vlaku ešte nikdy nevidel- policajný pes. Ja úplne biely od strachu, policajti prechádzajú okolo mňa aj zo psom, a ten jebnutý pes zastaví pri mne a začne vštko skúmať. ja som bol v úpných sračkách od strachu. Našťastie sa fízli ponáhlali a psa začali ťahať aby išiel preč. Postupne si začínam uvedomovať, že stačilo málo a mohol som mať riadne poyebane vianoce.mier.

Old Post 25-12-2004 v 11:55 AM
Host
Host

Příspěvek č. 8

2pacTHC: jo, na slovesnku to máte fakticky tvrdý - u nás sice občas vidim benga na nádraží, ale aby tam tahali psíky, na to jich maj málo. A na osobní prohlídku nemaj právo

Old Post 25-12-2004 v 15:06 PM
hena
Stálý Člen

Karma uživatele hena - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

to 2pacTHC, nemusis mit strach, tidle psi nejsou vycviceni na hledani drog. Znamej je cajt a rikal za je nasazujou jen dyz vedej, pac ten cokl nevydrzi cmuchat dlouho, prej ho to strasne vsiluje. BTW todle se mi uz taky stalo, pica pes si jeste stekl a cajt ho zjebal jak svini a ve me by se vtu chvilu krve nedorezal. Cuzz

Old Post 26-12-2004 v 13:37 PM
hena je offline   Profil uživatele hena   Find more posts by hena   Foto galerie člena hena   Click here to Send hena a Private Message   Add hena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Avron
Stálý Člen

Karma uživatele Avron - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

testy 200 na mariuanau,500 na pervitin atd,800 na heroin a crack a tak dalej...približne ceny kamoš chodi na testy tak viem...

Keď nemyslíš na dobré ani zlé aká je tvoje pôvodná tvár.

Old Post 29-12-2004 v 10:11 AM
Avron je offline   Profil uživatele Avron   Find more posts by Avron   Foto galerie člena Avron   Click here to Send Avron a Private Message   Add Avron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hena
Stálý Člen

Karma uživatele hena - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

2 avron : a gde se to da splasit??? dik

Old Post 29-12-2004 v 11:55 AM
hena je offline   Profil uživatele hena   Find more posts by hena   Foto galerie člena hena   Click here to Send hena a Private Message   Add hena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

dub-t: cože? crack uvolňuje cannabidoly jako tráva? aby je uvolňoval, tak by je musel obsahovat, takže crack obsahuje stejné látky jako konopí? to mi přijde jako pěkná blbost. prosímtě odkud to máš?

♦ Hulení v práci ♦ Povolání kuřáků marihuany ♦ Hulení a žravka ♦ Výměna semínek ♦ Axiální ventilátory ♦ Advanced Hydroponics Aqua System ♦ Postavte si EC metr ♦ Postavte si pH metr ♦ Piosova kalkulačka spotřeby ♦ Piosův outdoor 2004 ♦

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 07-01-2005 v 07:38 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maslox
Stálý Člen

Karma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

nedavno zastavili kamose nekde na Vysehrade s tim ze je to bezna silnicni kontrola, normalne mu dali fouknout a zjistili ze je zhulenej. vim ze dokud neni krevni rozbor tak to neni verohodne ale ...
raci jim dal 500 a jell.. zajimalo by me zda si takoveto veci ukladaji do databaze??? takovyhle zaznam bych ani moc mit nemusel....

foosball

Old Post 07-01-2005 v 08:10 AM
maslox je offline   Profil uživatele maslox   Find more posts by maslox   Foto galerie člena maslox   Click here to Send maslox a Private Message   Add maslox to your buddy list     Navštiv homepage uživatele maslox! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

citace:
Původní příspěvek od maslox
nedavno zastavili kamose nekde na Vysehrade s tim ze je to bezna silnicni kontrola, normalne mu dali fouknout a zjistili ze je zhulenej. vim ze dokud neni krevni rozbor tak to neni verohodne ale ...
raci jim dal 500 a jell.. zajimalo by me zda si takoveto veci ukladaji do databaze??? takovyhle zaznam bych ani moc mit nemusel....

to sa mi zda byt blbost, nedavno som cital ze v Australii budu mat do pol roka(alebo tak nejak) policjti pristroj, ktory by dokazal urcit, ci dotycna osoba za volantom pozila niaku z najcastejsie pouzivanych drog.nezda sa mi ze by sme na slovensku a v cechach mali uz pristroj, ktory este nemaju v australii. bolo to myslim v Zemi na markize ale nie som isty.

inak ked si uz zhuleny tak ti moze dat tak maximalne po papuli s pelendrekom (vacsinou ked sa ta nieco pytaju a robis si z nich prdel, ako jeden moj kamos). samozrejme ani na to nema pravo.

Old Post 07-01-2005 v 17:12 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maslox
Stálý Člen

Karma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

2pildo fakt je to pravda, sice nevim jak to merili ale na to se ho dneska zeptam a dam vedet...

foosball

Old Post 07-01-2005 v 19:39 PM
maslox je offline   Profil uživatele maslox   Find more posts by maslox   Foto galerie člena maslox   Click here to Send maslox a Private Message   Add maslox to your buddy list     Navštiv homepage uživatele maslox! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

mozno to na nom videli. alebo ze by som videl daku reprizu a bola to starsia relacia?

Old Post 08-01-2005 v 15:25 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 › » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás