Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hmmmtak to ja bych tky chtel prastit s cigama!!driv, kdyz jsem jenom hulil sem si sebe samotnyho daleko vic vazil!sere me ze kourim!cigarety sou na hovno!ale taky kdyz vynecham treba 3 dny (coz sem uz dlouho nevynechal8-))tak se me to zda bejt strasne dlouhy!presne tak jak rikas!!souhlasim!!!proste kdyz hulim, je to pohoda!!!!neskutecna pohodicka!!!!he!:-)))
1/2 O V E R c r e w
hear the colours see the noises
http://www.pulover.com
som zavisly-no coment ked sa zobudzam s myšlienkou na vodnicu Ale zrovna som si povedal že si dam pauzu--nehulil som ani na silvestra ale zato chlastal som oto viac
Sam jsem na sebe zvedavy - jsou to teprve dva dny, ale fakt jsem uz rozhodly! Sralo me to uz taky dost dlouho. Nejhorsi jsou ty tradice: rano jedna, ke kaficku, pivku a k celodeni nude. A pritom ciga jsou fakt k VELKEMU H....
Zdarec hulim asi tak 3roky, a stupnuje se to prvni rok to bylo jen tak fakt prilezitostne, druhej jsem to docela rozjel a ten co je ted hulim nehorazne celou sklizen 2kytky jsem zhulil do 2 mesicu a k tomu jeste co dali kamosi takze fakt to byl skoro kazdej den zhulenej a kdyz to doslo tak me to docela dost sralo ,ale zadnej abstak jsem nemel. Ale pocituju psychickou zavislost ze na to docela casto myslim, ale zase nemam problem treba odmitnout brko pokud me nekdo pozve.
jo ja taky kupodivu hulim a to skoro kazdej den, abstak se pochopitelne dostavuje...(zacnou mi sjizdet kapky potu z podpazdi, ikdyz me je treba brutalni kosa)-> dost neprijemny, ale člověk si zvykne... Psychicka zavislost...no tu mam jako kazdej normalni hulič...po chvilce si clovek zvykne a uz mu to ani nepride, ze treba huli jen jednou za tejden...
Tak jsem si precetl forum na tohle tema, protoze jsem si poprve v zivote dal novorocni predsevzeti a to takove, ze musim omezit huleni. Kazdy kdo prispel ma pravdu. Taky necitim zavislost a kdyz je tak hulim o 106. bohuzel(bohudik) je neustale co a tak hulim neustale. Jedine co me fakt sere a kvuli cemu to vsechno resim je ze clovek ztraci zodpovednost, coz teda pocituji na sobe a taky me sere ta zapometlivost a tak. Ale co ...bavi me to
Já teď hulím 4tým rokem, tento (minulý) rok jsem poprvý sklízel a hulilo se do vánoc snad každej den... teď když si na akci o víkendu nezahulím není to ono... prostě už pro mě akce bez jedinýho prda stávájí nudný... a to mě začíná štvát...
Hulim 4 roky (celou stredni skolu) posledni 2 roky denne a davno sem zjistil ze sem zavisly. Psychicky. Projevuje se to tak, ze nedokazu na nic jinyho myslet. Jenom jak si ubali a zahulim. Predstavuju si to cely porad dokola, predstavuju si jak taham kour do plic.. Hruza nemyslim na nic jinyho! Nesoustredim se, potim se, sracka (nejdriv sem nechapal jestli to muze byt z toho), nemam hlad ani kdyz den nejim, mluvim hodne utocne a nasere me i hovadina.. Peklo. Minuly mesic sem sam skouril 10g skunku sam. Dyz doslo tak takovy abstaky ze sem schanel na zilku vsude mozne i nemozne a hulil sem co slo hulit. Za ten tyden sem si na to tak zvyknul ze sem bez toho nemohl byt. Ale to k huleni patri, kazdy to zazil ne? O to vic si potom toho speka vychutnam.. Ale posledni dobou se nedokazu zkourit jako driv. Moc sem si zvykl delat vsechno skoureny a pak dyz se skourim zjistim ze lidi kolem sou zhuleny moc a ja si jenom uvedomuju ze sem skourenej ale nejsem skourenej. Proste se mi jenom prepne hlava do normalniho stavu (na THC). Muj nazor dik
JAH
A samozrejme nespavost. Jak sem na ni mohl zapomenout. Vetsinou se celej vykroucenej valim v postely tak 2-3 hodinky nez usnu. Takovy pocit podobny stavu na lysinach. Neco chci, ale nevim co delat.. Teda vim palit speky.. ale..
JAH
no mě po silvestru hulčo došlo a jak sem byl zvyklej na to chodit spát vyřízenej z THC tak sem ted asi dva dny nemoh vůbec spát...prostě sem si lehl a do 6 do rána sem se převaloval a pak valil do školy....trochu sem spal ale jen takovej mikrospánek...nejhorší na tom byla ta nude v noci a to že mi byla bud jen zima nebo jen teplo takže sem furt chodil otvírat a zavírat okno..
2 CutKiller_Nutta & loeX
tak pánové, to je vcelku mazec,... fakt čumim, kam až náruživost může dojít. Je docela zajímavý sledovat prtipóly kuřáků brk. na jedný straně Lidovky, který poukazujou, že kuřáci mar. jsou vklidu lidi, na druhou stranu tady pánové (nic prti- váš boj) jak vystřižený z letáku od policie ČR.
CutKiller_Nutta
Přesně tak náruživost jak sviň! To si jen namlouváš,že pořád potřebuješ hulit a že se ti o tom zdá. Už Kouříš 4 roky a měl by sis uvědomit,že nepotřebuješ hulit,ale chceš. Pokud si opravdu myslíš,že si závislý tak seš akorát paranoidní a neměl by sis to tak brát. Musíš se nad to povzníst s nedělat si z toho tolik,jinak tě to užere
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Původní příspěvek od femyli Co vsichni mate proti patnactiletejm ?? Kdejakej patnactiletej chlapik to muze mit v mozku lip srovnany nez nakej 20-ti letej .
Kdejakej 15 lete ne. Bude takovych malo a to i mezi zdejsimi uzivateli. Samozrejme, ze si to kazde 15letej mysli, ale to neznamena, ze tomu tak je.