Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tento rok nic moc, kudla na ozdobu, budik, tamansky hadry, ale na PRISTI rok mam slibenj kompl a pestirnu, WOW at uz ten rok ubehne
to De la Vastierre: jo to neni spatny
telefonek, kterej sem si teda nepřála, ale dobrý přeqápko, knížku, svíčky, náký stříbříčko a trochu penízků ) a užasnej obrázek boba - ručně malovanej, zasazenej do ručně dělanýho rámu - od přítele
to sem fakt mela radost, a pak že co udeláš sám te nepotěší
mno tak nic moc, jah se letos na me vybodl, heh no taky sem si nic nepral, nevedel sem presne co a kdyz sem vedel tak zas jah mi nechtel vyhovet tak sem si nic nepral a dostal sem ponozky(klasika) spoustu blbosti od sestry tabak tresnovej do sisi a taky naky ty uhliky mno dneska mam narozky takze pekne na picu, hold ja sem nejvic vosmelenej ach jo
Zdravím a přeju hezký prožítí Vánočních svátků všem na Groweru.
Já jsem letos nic neočekával, takže jsem byl nad míru spokojenej. Dostal jsem nějaký oblečení, peníze na autoškolu, peníze na hory, voňavku a ještě nějaký maličkosti. Největší překvapení a potěšení byl bong od sestry. Máma docela koukala, ale sama skoro uhodla, o co se jedná. Hned na Štědrej večer jsem ho vyzkoušel paráda...
Siemens SX1,pametovou kartu a nejmilejsi darek:kucharku Varime z konopi od tatinka.Ta potvora asi doufa,ze mu z toho hned neco ukuchtim nebo co!!!Jo,ale mela bych se zacit delit.Minule mi to nestalo za to )
!!!!!!!!!Vsem super Novy rok,at je jeste lepsi nez ten minuly!!!!!!!!!
Sme taky dostali autičko, značka Chicco, mimo volantu má i parádní palubovou desku-s klavírem a kočičkou, co skáče přes švihadlo a malý a se děsně líbí. Jináč knížky, knížky, puzzle, nějaká ta praktická kosmetika, praktický věci do domácnosti, spodní prádlo, fusekle, hadry, botky(já bych za ně ty prachy nikdy nedala), ále to je asi všude stejný
zdravím všechny growery,jasem našel pod strmečkem nejaký spodní prádlo,i ty fusakle se hodí jako každej rok,pak něco na holení a od kámošů něco na hulení.a ještě pár věciček do mého mazlíka(atokosmetiku,hlavně novej blatník a podběh),mikinku a hlavně pohodu.pak sem vyrazil na maškarni a tam kalil a hulil do 6 do rána.
tetrin: jo, předminulej rok jsem taky dostal klasickou zrcadlovku - leží mi ve skříňce a na focení používám digitál. Taky jsem si říkal, jaký že budou super fotečky a ticho po pěšině
ramon_dexter: ja mel zase praktiku, ale dneska taky fotim digitalem, pac jedna serie fotek z filmu, to byly tri stovky pryc, polovina fotek nevysla, z kazdy serie tak jedna dve co za neco staly... tak jsem ji v lete prodal a ted mam digital a spokojene fotim...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
No ja letos nic-nejsem doma-flakam se v Reichu. Ale s rodicema jsem domluvenej uz nekolik let, ze zadny darky nikdo nikomu, kazdej jen sam sobe-je to pohodlnejsi, nez furt shanet nejaky kraviny, ktery stejne neudelaj radost. No a sam jsem si nic nekoupil-je tu vsechno strasne mastny.