Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Wavra: Ideal = Sodik na kvet, metalhalid na rust. Mene dobre, sodik i na rust. Nouze - zarivky. Vse ostatni asi bude horsi. Klikni si vpravo nahore na faq.
JackEE: takže já nevim, jak u Vás ale mi tu na piču používáme něco jinýho než úsporky....to víte..jinek kraj jinej mrav! Víte...!VONO DE VO TO, VO CO VAM DE! jestliže se chcete piplat s usporkama a mít z toho dobrej pocit...klidne se piplejte(piplejme ) a pokud vam jde o to mít velký výdělky za méně práce...pak si pořidte sodík :-) .... za 500kilo? to je sakra dobrá cena....
to JackEE: pozorne si precti co napsal hawk.cz pac existuji i taci lide ktere je to saskra bavi kolem teho litat jak kolem malého děcka.....kdyz tam das sodik tak jo mas po starostech ale taky po zabavě pak ti cosik vyroste ty to vyhulis a zacnes znovu....jako mě těší když se cumím jak mi roste pomáli před ocima a já sháním fšelijaké pičoviny aby se kytce dařilo.......každý sme jiní..
Znáte něco lepšího než se zhulit?já jo sakra dobře se zhulit
Zákon vyplívající ze života: Život je řada průserů po sobě nepravidelně jdoucích ...
to Wavra: co sem četl tak prej rtuťovky dávaj někeří borci na poslední fázi před sklizní, já do teho nedělám ale rtutovka vyzaruje velké množství UV zaření, myslím že pred tí rozbili ochranou vrstvu, a tudíž musíš svítit pouze několik minut deně....a ta kyti se proti UVčku branila a vic se olepila
Zákon vyplívající ze života: Život je řada průserů po sobě nepravidelně jdoucích ...
ragazzo: díky, alespoň někomu tu nejde jen o to...neco vyroste, tak to zhulim a pak znova a znova.....konečně přístup člověka, kterej je mi sympatickej K+
hawk.cz: no někdo má konícka chytat ryby,hrát fotbal,skákat padákem a mě zas baví že můžu pěstovat rostlinky...a co jak roste? pořád nedokážu pochopit prič na netu písou že existují i úsporky coolwhite a já je nemůžu nikde sehnat...
já je taky sehnat nemůžu-nikde! ale všechno mi to pochcípalo! ...dal jsem na naklíčení 50 semínek(20 do vaty,10 do hlíny,10 do ubrousků,10 jen tak do vody) anic nevyklíčilo...za dva dny se mi na všem začla dělat bílá plíseň fakt smůla-semínka nejdřív zčenala a pak plíseň . takže shánim nový semínka...do seebanky jít nechci-shánim něco zadara protože to dělám jako hobby a ne jako výdělečnou činnost!takže doufám, ženěco seženu.... ale fakt mě ten můj neúspěch nasral!
hawk.cz:ja jsem tento tyden kupoval coolwhite 30w,maji to v hornbachu,mam dost seminek,jsem zacatecnik,ale kdyz jich dam 5 naklicit 5 jich vyleze(do 48 hod.)jsou noname,kolem 30-ti jich muzu podarovat
to hawk.cz: tak to nasere!!!to mi povídej...jaký si měl ty semínka???asi noname,že?já pro začátek indooru sem získal 2semínka K2 a pár noname, K2 šla do vaty a a noname do hlíny....nakonec vylezl jen noname a genetika mi taky udělala to samé....ale jako přemýšlel sem o kupu ze seedbanky,nějakou kvalitku, jen tak pro radost
to xerthon: tím coolwhite myslíš úsporku jo???a hele... a kolik to koštovalo??snad ne majlant...jo a pokaď budeš mít trochu rozdávačnou náladu byl bych rád kdyby si mi taky trošku poslal a pokusím se to dát nějak dohromady s mýma mě stačí 5ks předem dík
ragazzo:stalo to 595,-,ja ani nevim jestli to je usporka nebo co ,moc tomu nerozumim,asi normalni zarivka 90cm 30W,ty seminka ti muzu poslat.Jinak planuju cestu do Vidne na vanocni trhy,tak se chcu podivat i do CIA,maji tam seeds od nirvany za prijatelne ceny.Kdyz tak napis na PM ohledne tech semen