Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » Osvětlení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
JackEE
Stálý Člen

Karma uživatele JackEE - 87% PěstitelskáKarma uživatele JackEE - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Zapomeň na úsporky jsou maximalně na piČu, rači si na Jance.CZ porid 70w SHC za 5šž vsechno

Old Post 11-12-2004 v 13:00 PM
JackEE je offline   Profil uživatele JackEE   Find more posts by JackEE   Foto galerie člena JackEE   Click here to Send JackEE a Private Message   Add JackEE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JackEE
Stálý Člen

Karma uživatele JackEE - 87% PěstitelskáKarma uživatele JackEE - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Zapomeň na úsporky jsou maximalně na piČu, rači si na Jance.CZ porid 70w SHC za 436CZK vsechno

Old Post 11-12-2004 v 13:01 PM
JackEE je offline   Profil uživatele JackEE   Find more posts by JackEE   Foto galerie člena JackEE   Click here to Send JackEE a Private Message   Add JackEE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wavra
Stálý Člen

Karma uživatele Wavra - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

slyšel jsem že rtutové výbojky jsou na chuja je to pravda?

Live for Peace

Old Post 11-12-2004 v 13:23 PM
Wavra je offline   Profil uživatele Wavra   Find more posts by Wavra   Foto galerie člena Wavra   Click here to Send Wavra a Private Message   Add Wavra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

Wavra: Ideal = Sodik na kvet, metalhalid na rust. Mene dobre, sodik i na rust. Nouze - zarivky. Vse ostatni asi bude horsi. Klikni si vpravo nahore na faq.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 11-12-2004 v 13:26 PM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wavra
Stálý Člen

Karma uživatele Wavra - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

tam jsem to právě přečet a když mám celý komplet a ktomu rtutovou výbojku tak můžu do toho dát sodíkovou výbojku co?

Live for Peace

Old Post 11-12-2004 v 13:33 PM
Wavra je offline   Profil uživatele Wavra   Find more posts by Wavra   Foto galerie člena Wavra   Click here to Send Wavra a Private Message   Add Wavra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawk.cz
Stálý Člen

Karma uživatele hawk.cz - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

JackEE: takže já nevim, jak u Vás ale mi tu na piču používáme něco jinýho než úsporky....to víte..jinek kraj jinej mrav! Víte...!VONO DE VO TO, VO CO VAM DE! jestliže se chcete piplat s usporkama a mít z toho dobrej pocit...klidne se piplejte(piplejme ) a pokud vam jde o to mít velký výdělky za méně práce...pak si pořidte sodík :-) .... za 500kilo? to je sakra dobrá cena....

GREEN PEACE

Old Post 11-12-2004 v 18:22 PM
hawk.cz je offline   Profil uživatele hawk.cz   Find more posts by hawk.cz   Foto galerie člena hawk.cz   Click here to Send hawk.cz a Private Message   Add hawk.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawk.cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 87

Jinak JANCE.CZ NEEXISTUJE....alespoň podle mého prohlížeče i podle googlu

GREEN PEACE

Old Post 11-12-2004 v 18:27 PM
hawk.cz je offline   Profil uživatele hawk.cz   Find more posts by hawk.cz   Foto galerie člena hawk.cz   Click here to Send hawk.cz a Private Message   Add hawk.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ragazzo
Stálý Člen

Karma uživatele ragazzo - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

to JackEE: pozorne si precti co napsal hawk.cz pac existuji i taci lide ktere je to saskra bavi kolem teho litat jak kolem malého děcka.....kdyz tam das sodik tak jo mas po starostech ale taky po zabavě pak ti cosik vyroste ty to vyhulis a zacnes znovu....jako mě těší když se cumím jak mi roste pomáli před ocima a já sháním fšelijaké pičoviny aby se kytce dařilo.......každý sme jiní..

Znáte něco lepšího než se zhulit?já jo sakra dobře se zhulit

Zákon vyplívající ze života: Život je řada průserů po sobě nepravidelně jdoucích ...

Old Post 14-12-2004 v 15:40 PM
ragazzo je offline   Profil uživatele ragazzo   Find more posts by ragazzo   Foto galerie člena ragazzo   Click here to Send ragazzo a Private Message   Add ragazzo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ragazzo
Stálý Člen

Příspěvek č. 89

to Wavra: co sem četl tak prej rtuťovky dávaj někeří borci na poslední fázi před sklizní, já do teho nedělám ale rtutovka vyzaruje velké množství UV zaření, myslím že pred tí rozbili ochranou vrstvu, a tudíž musíš svítit pouze několik minut deně....a ta kyti se proti UVčku branila a vic se olepila

Zákon vyplívající ze života: Život je řada průserů po sobě nepravidelně jdoucích ...

Old Post 14-12-2004 v 15:46 PM
ragazzo je offline   Profil uživatele ragazzo   Find more posts by ragazzo   Foto galerie člena ragazzo   Click here to Send ragazzo a Private Message   Add ragazzo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawk.cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 90

ragazzo: díky, alespoň někomu tu nejde jen o to...neco vyroste, tak to zhulim a pak znova a znova.....konečně přístup člověka, kterej je mi sympatickej K+

GREEN PEACE

Old Post 15-12-2004 v 08:25 AM
ragazzo
Stálý Člen

Příspěvek č. 91

hawk.cz: no někdo má konícka chytat ryby,hrát fotbal,skákat padákem a mě zas baví že můžu pěstovat rostlinky...a co jak roste? pořád nedokážu pochopit prič na netu písou že existují i úsporky coolwhite a já je nemůžu nikde sehnat...

Old Post 18-12-2004 v 14:21 PM
hawk.cz
Stálý Člen

Příspěvek č. 92

já je taky sehnat nemůžu-nikde! ale všechno mi to pochcípalo! ...dal jsem na naklíčení 50 semínek(20 do vaty,10 do hlíny,10 do ubrousků,10 jen tak do vody) anic nevyklíčilo...za dva dny se mi na všem začla dělat bílá plíseň fakt smůla-semínka nejdřív zčenala a pak plíseň . takže shánim nový semínka...do seebanky jít nechci-shánim něco zadara protože to dělám jako hobby a ne jako výdělečnou činnost!takže doufám, ženěco seženu.... ale fakt mě ten můj neúspěch nasral!

GREEN PEACE

Old Post 18-12-2004 v 16:18 PM
Host
Host

Příspěvek č. 93

hawk.cz:ja jsem tento tyden kupoval coolwhite 30w,maji to v hornbachu,mam dost seminek,jsem zacatecnik,ale kdyz jich dam 5 naklicit 5 jich vyleze(do 48 hod.)jsou noname,kolem 30-ti jich muzu podarovat

Old Post 18-12-2004 v 17:34 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ragazzo
Stálý Člen

Příspěvek č. 94

to hawk.cz: tak to nasere!!!to mi povídej...jaký si měl ty semínka???asi noname,že?já pro začátek indooru sem získal 2semínka K2 a pár noname, K2 šla do vaty a a noname do hlíny....nakonec vylezl jen noname a genetika mi taky udělala to samé....ale jako přemýšlel sem o kupu ze seedbanky,nějakou kvalitku, jen tak pro radost

Old Post 19-12-2004 v 08:52 AM
ragazzo
Stálý Člen

Příspěvek č. 95

a hle to byl jubilejní stý příspěvek :-)) haha...

to xerthon: tím coolwhite myslíš úsporku jo???a hele... a kolik to koštovalo??snad ne majlant...jo a pokaď budeš mít trochu rozdávačnou náladu byl bych rád kdyby si mi taky trošku poslal a pokusím se to dát nějak dohromady s mýma mě stačí 5ks předem dík

Old Post 19-12-2004 v 08:57 AM
Host
Host

Příspěvek č. 96

ragazzo:stalo to 595,-,ja ani nevim jestli to je usporka nebo co ,moc tomu nerozumim,asi normalni zarivka 90cm 30W,ty seminka ti muzu poslat.Jinak planuju cestu do Vidne na vanocni trhy,tak se chcu podivat i do CIA,maji tam seeds od nirvany za prijatelne ceny.Kdyz tak napis na PM ohledne tech semen

Old Post 19-12-2004 v 09:34 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:39 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás