Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » THC a paměť
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
kive
Nový Člen

Karma uživatele kive - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1

Zajímalo by vás, jak užívání THC ovlivňuje vaši paměť ? Jste dlouhodobý uživatel kanabisových látek a toužíte po legalizaci nejen ze zdravotních důvodů? ( K rozhodnutí o legalizaci konopí je zapotřebí i lékařských výsledků.) Pokud máte zájem dozvědět se něco o sobě a vašich paměťových schopnostech, jste z Brna a chcete se zúčastnit výzkumu anonymního testování paměti dlouhodobých uživatelů THC, emailujte na
kive@atlas.cz.
( Anonymita a ochrana osobních údajů právně zaručena !)

Old Post 25-11-2001 v 12:55 PM
kive je offline   Profil uživatele kive   Find more posts by kive   Foto galerie člena kive   Click here to Send kive a Private Message   Add kive to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Nejdřív čti, pak se ptej! Příspěvek č. 2

Ahoj Kive,
nalistuj si v Kuřárně "paměť- co takhle nootropika?" Ještě jsem ti chtěl něco....jo, už to mám. S mojí pamětí je to nějak nahnutý, takže až se bude zkoumat v Praze, rád poskytnu zbytky mozku vědě.

P.S......ále, zapomeň na to!

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 27-11-2001 v 05:14 AM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yaris
Nový Člen

Karma uživatele Yaris - 0% Pěstitelská

KUrva ,co jsem to chtěl? Příspěvek č. 3

Jo áhá už vím-napsat příspěvek.S tou pamětí to je takový těžký,ale i když budeš každej den jak paprika,tak se s tvou pamětí nemusí stát vůbec nic-záleží na týpkovi,jak to dopadne...........

Old Post 27-11-2001 v 08:10 AM
Yaris je offline   Profil uživatele Yaris   Find more posts by Yaris   Foto galerie člena Yaris   Click here to Send Yaris a Private Message   Add Yaris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Limba,CsC
Stálý Člen

Karma uživatele Limba,CsC - 24% Pěstitelská

Obecné upřesni, prosím !! Příspěvek č. 4

Prosím, prosím, a kdo to je , ten dlouhodobý uživatel kanabisových látek ???
Nezapomeň na včasnou odpověď !!!

[Edited by Limba,CsC on 27-11-2001 at 09:34 PM]

....snažím se!!!

Old Post 27-11-2001 v 20:32 PM
Limba,CsC je offline   Profil uživatele Limba,CsC   Find more posts by Limba,CsC   Foto galerie člena Limba,CsC   Click here to Send Limba,CsC a Private Message   Add Limba,CsC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

THC a paměť; můj mail Příspěvek č. 5

poslal sem KIVEmu maila, a pak mě napadlo, že bych tu moh můj názor a zkušenost uveřejnit i zde, tak to tu máte:

"ahoj, zajímá tě jak je to s hulením a pamětí:

tak něco k tomu (můj osobní názor!)
hulim asi tak 7 let, celou dobu až na výjimky, si myslim, že hulim málo, tak 2× za týden, např. ve středu a v pátek, samozřejmě to není pravidlo ale většinou to tak je,
nějaké změny s pamětí sem nezaznamenal, ale!!

letos se mi podařilo po delší několika leté pěstitelské pauze vypěstovat slušnou úrodu a tak nějak se stalo že poslední měsíc jsem kouřil, na mě, nezvykle častěji cca tak 5× týdně, někdy i víc,
a hned to tu je!!! sám na sobě sem pozoroval, že moje krátkodobá paměť se zhoršila, třeba sem měl v jednom dni zajít za několika lidma, zařídit několik věcí, něco nakoupit atd

večer sem zjistil, že sem mi několik věcí co jsem měl udělat (někdy i dost důležitých) prostě vykouřilo z zhlavy (zapomněl), pak sem si připadal dost blbě a štvalo mě to
a nepříjemné bylo, že se mi to stávalo docela často, a před tím sem nikdy moc nezapomínal, nevim jak kdo ale já sem se necítil ve svý kůži

tak sem to na posledních 14dní zase omezil na zahulení tak dvakrát do týdne, a hle po tak krátkém čase se paměť (krátkodobá) zase dostala do normálu, na nic nezapomenu atd.

tak že závěr: určitě hulení ovlivňuje krátkodobou paměť (jestli dlouhodobou to nevim) a záleží na každým člověku jak chce dopadnout, buď hulit denně a nepamatovat si nic, a vypadat jako blbec(takový kámoše taky mám), protože chtě nechtě, si toho okolí, kamarádi, dřív nebo později všimnou, a nebo si najít tu svou mez a hulit občas nebo pravidelně ale málo
samozřejmě to bude asi u každého jedince jiné (myslím tím to zhoršování paměti, někdomu stačí 3 jointy za týden a někomu nevadí joint denně, znám oba druhy lidí)

PS: jestli chceš tenhle mail někde uveřejnit nebo použít k nějaké práci, klidně použij, zdarec Oton."

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 27-11-2001 v 21:01 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Quiver
Nový Člen

Karma uživatele Quiver - 0% Pěstitelská

No jo ach ta paměť Příspěvek č. 6

Taky se mi stává, že když hulim častějc, tak víc zapomínám, ale zase se mi dobře cokoli učí.

Old Post 27-11-2001 v 21:15 PM
Quiver je offline   Profil uživatele Quiver   Find more posts by Quiver   Foto galerie člena Quiver   Click here to Send Quiver a Private Message   Add Quiver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kive
Nový Člen

Karma uživatele kive - 0% Pěstitelská

Obecné Upřesnění Příspěvek č. 7

Moc vám děkuji za dosavadní příspěvky a za upřimnost. Jenomže já potřebuji data, která mi zmapují stav vaší paměti - jedná se o test a kratoučký rozhovor. Zabere to minimum času a je vše úplně zadara. Výsledky testu se porovnávají s nehuliči a závěry tohoto výzkumu budou zaneseny do archivu k podkladům, které obsahují informace z jiných výzkumů ( vliv THC na srdce, dýchání a astma atp. ) a mohly by napomoci při rozhodování o legalizaci.
Nejde mi však o potrhlé puberťáky, kteří se na diskotékách vychloubají jak hulí a pak z nich vyleze, že zahulili jedenkrát-dvakrát za život, případně jen při sklizni, ke které se nějakou náhodou dostali.
Potřebuji spíš lidi, kteří trávou žijí, je jejich životním stylem a názorem, mohou z ní i pravidelně vařit.
Tímto chci upřesnit svůj minulý příspěvek : dlouhodobý je těžké časově vymezit. Je však potřeba, aby se zjistil nějaký efekt/vliv na paměť, o kterém se jen mluví, ale nikdo ho ještě nezmapoval. Na toto testování se hodí dlouhodobí pravidelní huliči ev. jedlíci , případně i ti, co nehulí / konzumují tak dlouho, ale hulí často ( asi 4x do týdne nebo silné dávky ). Není čeho se obávat a jestli jste pro každou špatnost tak emailujte.

Old Post 28-11-2001 v 16:53 PM
kive je offline   Profil uživatele kive   Find more posts by kive   Foto galerie člena kive   Click here to Send kive a Private Message   Add kive to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cpt. Pierre
Stálý Člen

Karma uživatele Cpt. Pierre - 72% PěstitelskáKarma uživatele Cpt. Pierre - 72% Pěstitelská

Pohodička Kompenzace častým soustředěním Příspěvek č. 8

Hulení má jistě na paměť negativní vliv ale dá se to vychytat. Ja s hulením docela prospívám na VŠ s tím že to o zkouškovým omezím na minimum-2krát týdně se zmastím jak ...normálně hulím denně-ale myslím si že když si mozek trénujete třeba četbou nebo studiem (čehokoli např. pěstování) tak se vám to dokonale vykompenzuje a ztráty jsou minimální....Když se často soustředíte na určitou činnost, zneutralizuje vám to ten stav stav mysli po hulení kdy se dá dobře suostředit na zautomatizované činnosti nikoli kreativní...Ale ty kreativní nás zase zhulený víc bavěj takže je to těžký...U mě prostě kompenzace funguje a nezapomínám tolik jako když se na ní úplně vyseru.

Why drink and drive when you can smoke and fly?

Cpt. Pierre

Old Post 30-11-2001 v 12:57 PM
Cpt. Pierre je offline   Profil uživatele Cpt. Pierre   Find more posts by Cpt. Pierre   Foto galerie člena Cpt. Pierre   Click here to Send Cpt. Pierre a Private Message   Add Cpt. Pierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás