Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » ...koho dojíte, milánkové.....???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 17

hhhhhm ale já něchtěl nikoho nadzvednout......!
Jen jsem chtěl aby lidi byly trošku opatrnější...!

Když to tak pozoruji, tak někteří jsou schopni vám dám veřejně i svoji adresu - aniž by použily PM, ale někteří jsou dost opatrní, asi věděj proč.

možná kdyby Linba Csc. lépe specifikoval název tohoto fora, či jinak upozornil co tím zamýšlí - snad bych to pochopil i já.......

[Edited by Lackyfree on 27-11-2001 at 06:04 PM]

GROW.....GROW...... HIGH TIME.... HIGH LIVE......
PS: pokud to co jsem napsal, nedává smysl nebo je to nesrozumitelné..... tak jsem zhulenej já...(!) nebo vy....(!!!)

Old Post 27-11-2001 v 17:01 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Limba,CsC
Stálý Člen

Karma uživatele Limba,CsC - 24% Pěstitelská

Pohodička Vepři ??? Příspěvek č. 18

2 hh-top:
Důrazně se ohrazuji proti tvému nařčení, že já a Luckyfree jsme byli vepři !!!

....snažím se!!!

Old Post 27-11-2001 v 20:17 PM
Limba,CsC je offline   Profil uživatele Limba,CsC   Find more posts by Limba,CsC   Foto galerie člena Limba,CsC   Click here to Send Limba,CsC a Private Message   Add Limba,CsC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 19

to Limba Csc: musím se zastat hh-topa, ve při jsem sice nebyli (vepři už vůbec nééé), ale jinak to tak vypadalo...... možná jen malá slovní přestřelka - ale to bylo jen tím že jsem si nerozuměli. Alejinak si myslím že jsme spolu za dobře.....

VEPŘI...? Snad VE PŘI.... já myslel že jsem jelítko, hhhm meší změna..... sem zvědav co budu za týden, třeba povýšim - jinak tohle tu nechám jen chvíly a pak to edituji.... mějte se fajn

[Edited by Lackyfree on 28-11-2001 at 04:38 PM]

GROW.....GROW...... HIGH TIME.... HIGH LIVE......
PS: pokud to co jsem napsal, nedává smysl nebo je to nesrozumitelné..... tak jsem zhulenej já...(!) nebo vy....(!!!)

Old Post 28-11-2001 v 15:31 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Tak já se vám tedy oběma sorry, Příspěvek č. 20

a slibuji před svými nastoupenými druhy, že už to někdy zase udělám.

Kdo nehulí s námi...

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 29-11-2001 v 04:41 AM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás