Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Myslíte si o sobě, že jste závislí ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 22 23 24 25 26 »
Autor
Téma 
Jirka P.
grower racer

Karma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 369

zrovna v nedeli(pred 4mi dny) mi doslo hulo(hulil sem 4 tydny kazdy den) . . . a kupodivu vpohode - vetsinou kdyz mi dojde tak mam chut si zahulit ale ted ne . . . asi si dam pauzu do vanoc . . . a pak se zhulim a svalim pod stromecek

Old Post 25-11-2004 v 21:29 PM
Jirka P. je offline   Profil uživatele Jirka P.   Find more posts by Jirka P.   Foto galerie člena Jirka P.   Click here to Send Jirka P. a Private Message   Add Jirka P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckymeg
Stálý Člen

Karma uživatele luckymeg - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 370

Jako myslim ze tam nejakej ten "abstak" je... u me je to spish jako... znudenost, schiza, horshi nalada, melancholie, nechutna zranice kterou nezastawish...

ale tohle wshechno za ten pozitek z brczka stoji >:]

Old Post 25-11-2004 v 23:17 PM
luckymeg je offline   Profil uživatele luckymeg   Find more posts by luckymeg   Foto galerie člena luckymeg   Click here to Send luckymeg a Private Message   Add luckymeg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bessel
Nový Člen

Karma uživatele Bessel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 371

hele taky jste se začali víc procházet než dřív?já když sem nehulil tak by mě ven nikdo nedostal, pokud nebylo aspoň stravitelný počasí a teď furt...neustále chodim na procházky...

Old Post 28-11-2004 v 07:26 AM
Bessel je offline   Profil uživatele Bessel   Find more posts by Bessel   Foto galerie člena Bessel   Click here to Send Bessel a Private Message   Add Bessel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bessel
Nový Člen

Karma uživatele Bessel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 372

sem tam tak nějak zapoměl dostat dotaz jestli je to hulenim

Old Post 28-11-2004 v 07:27 AM
Bessel je offline   Profil uživatele Bessel   Find more posts by Bessel   Foto galerie člena Bessel   Click here to Send Bessel a Private Message   Add Bessel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 373

Tohle je pekny shit tenhle abstak moc dobre ho znam..nic prijemneho hulim 4roky a z toho 2 nepretzite...pred mesicem a pul sem se diky svoji holcine polepsil...za to jí fakt moc dekuju,protoze to sem hulil fakt porad..treba i 10krat za den!!neprehanim..nejdelsi pauza bylo pro me pul dne proste mazec a jake sem pri tom zacal pocitovat stavy kdyz sem tu ganju nemeljeden muj kamos je na tom tak furt a to je velke psycho fakt uplne urputny...ale ja uz nastesti takovy nejsem..zahulim si fakt obcas a staci

Old Post 28-11-2004 v 11:24 AM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
richie
Nový Člen

Karma uživatele richie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 374

takze vazeni moje zkusenost: hulil sem 10let, poslednich 6let denne, posledni 4roky tak kazde 3hodiny slukovku = minimalne gram skunku denne, mesicni spotreba cca 10 000Kc.

Asi tak pred 3 tydny nazpet sem si rano nezahulil nez sem sel do prace a hle. Zpotily se mi ruce. Chvili zima, chvili teplo. Muze to bejt chripka? Doma po zahuleni to mizi. Popravde receno sve zavislosti sem si vedom delsi dobu. Prestavam hulit. Uz nechci aby mne marihuana ovladala!!

Po par hodinach mne poleva horko, z dlani tece pot proudem. Horko strida zima. Prepada mne silna uzkost. Srdce busi. tlak zvysenej.Ve svalech to obcas skubne. Zkousim neco jist. de to okamzite ven. Mam sracku. Chvilku lezim, ale chyta mne krec do nohy. Uzkost se stupnuje. Mam vycitky svedomi. Proc sem hulil tak moc a tak casto a tak silnej matros!!!???Zjistuju, ze brecim. Chodim z jednoho rohu pokoje na druhy. Nemuzu delat vubec nic!Modlim se k Bohu. Nemuzu usnou. K ranuk sem limbnul sem na dve hodky.

Probudil sem se totalne zpocenej. Tlak vysokej, tep hodne zrychlenej. Citim hlad, ale vsechno de ven. Vykoupal sem se. Zacvicil jogu. Trochu to ustupuje.

Vecer prichazi dalsi vlna. Serfuju na netu a hledam studie o abstacich po trave a hle popisovane symtomy sedi. Pisou, ze po nekolika dne mizi. to midava nadeji.

Den je klid, a ja si vychutnavam stav klidu bez marihuany, co sem jiz dlouho nezazil. Chut si zahulit prekvapive neni. Pomalu se vraci chut k jidlu. Sracka ustupuje

Abstak se vraci ve vlnach tak obden. po tydnu abstinence prichazi posledni vlna.

Tedka je to den 17 co nehulim a po abstacich ani pamatky akorat to spani je porad spatny, ale to se snad casem da do pohody. Prekvapive ani neninejak extremniachut si zahulit .delam stejny veci, co sem delal zhulenej.Docela se mi ta strizlivos libi.

Nechci nikoho strasit, vim, ze sem asi extrem, ale presto to rdsi s tim hulenim neprehanejte, at se nedostanete do podobnejch sracek. Porad ma rad marihuanu, ale nenavidim moje steretypni denni huleni. davam si na par tydnu - mozna mesicu pauzu, pak se budu snazit hulit jen rekreacne, svatecne, ritualne. Nechci uz spadnout do denniho huleni a uz vubec nchci zazit ty abstaky.

jenom podotykam, ze sem zadny tvrdy drogy nesmazil ani nechlastal ani nekouril nikotin, proste tohle bylo diky memu dlouholetemu "zneuzivani marihuany"

Old Post 07-12-2004 v 22:15 PM
richie je offline   Profil uživatele richie   Find more posts by richie   Foto galerie člena richie   Click here to Send richie a Private Message   Add richie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spsemi
Stálý Člen

Karma uživatele Spsemi - 91% PěstitelskáKarma uživatele Spsemi - 91% PěstitelskáKarma uživatele Spsemi - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 375

Taq

som mal problemz so spankom. Bolo to len po dvojtyzdennej vydatnej kure, no proste sa mi zle zaspavalo.
Teraz sa mi zle zaspava pravidelne, n intraku mame hnusne vankuse - pozostatok komoushov, asi.

Hello Grower
Have a nice day

Old Post 07-12-2004 v 23:09 PM
Spsemi je offline   Profil uživatele Spsemi   Find more posts by Spsemi   Foto galerie člena Spsemi   Click here to Send Spsemi a Private Message   Add Spsemi to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Spsemi! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 376

zadnej abstak nemam jen chut a ta je nekdy tak silna ze mam z toho abstak.Ale abstak NEMAM

Old Post 08-12-2004 v 10:03 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 377

presne tak, ja byl zvyklej hulit kazdej den a kdyz me doslo cudo, taxem z toho byl celkem v prdeli...prvni den se to nejak dalo...druhej den uz sem mel fakt chut si zahulit, taxem vosefoval kamose...ale takhle dokola to proste porad neslo, taxem si rek proste, ze na to seru, proste nebudu hulit no...tedka sem tam nekoho potkam a dam si brko a bohate mi to staci...jasny je, ze to nutkani zahulit si mam furt, ale kdyz uz nic nema tak co...za dva mesice sem vyhulil pět pětiltrovek...(cca ze sedmi kytek) coz by prej nekomu vystacilo do dalsi sklizne (samozrejme sem na to nebyl sam)

23

Naposledy upravil indicky-konopi 08-12-2004 v 12:33 PM

Old Post 08-12-2004 v 12:26 PM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
el magico
Nový Člen

Karma uživatele el magico - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 378

2richie:
ty woe to se az neche verit...utracet za brka 10000 mesicne tak to je shit,to si za tech10let nezacal pestit?

Old Post 08-12-2004 v 18:31 PM
el magico je offline   Profil uživatele el magico   Find more posts by el magico   Foto galerie člena el magico   Click here to Send el magico a Private Message   Add el magico to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kaya
Nový Člen

Karma uživatele Kaya - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 379

yep, tri kyticky pro pavlika!

Old Post 08-12-2004 v 20:58 PM
Kaya je offline   Profil uživatele Kaya   Find more posts by Kaya   Foto galerie člena Kaya   Click here to Send Kaya a Private Message   Add Kaya to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
richie
Nový Člen

Příspěvek č. 380

to el magico: tech 10000mesicne, to byla zalezitost tak posledniho roku, co sem na to mel diky docela dobre placene praci, ale i pred tim to bylo dost

moje prvni zhulenost byla z travy, co sem si vypestoval u kamose na zahrade, prvnich pet let sem pestoval na ruznych mistech venku, jenze ty mista ( a moc jich tady ,kde ziju, neni) zacaly bejt cim dal tim provarenejsi, dvakrat sem prisel o kytky, o ktery sem se cele leto staral, naposledy, kdyz sem hledal misto pro pole, pokazdy sem narazil na typka, co si pripravoval svoje pole, prestal sem pestovat

zacal sem si kupovat skunk a po par letech to byl uz dost zacarovanej kruh, proste sem nebyl schopnej delat nic jinyho, nez hulit, ani sem nenasel silu vyrobit si domaci pestirnu

kdyz na to tak vzpominam, tak pestovani venku bylo uzasny, clovek s tema kytkama zil, staral se o ne, a oni se mi pak odvdecili zhulenosti, ktera mi presne sedla

jit, nakoupit u dealera, zmastit se.. to uz je neco jinyho

sakra, jak rad bych zase pestoval outdoor, ale kde??

Old Post 08-12-2004 v 22:30 PM
richie je offline   Profil uživatele richie   Find more posts by richie   Foto galerie člena richie   Click here to Send richie a Private Message   Add richie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KROTWA
Stálý Člen

Karma uživatele KROTWA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 381

Jestli je absťák to ,že když nejsou prdy lezeš málem po zdi a nevíš co dělat tak to se mě stává.Musím zaklepat zatím co hulit je.Ale když se zadaří a zapomenu si něco dovést (hulo mám schovaní u babičky ve stodole) tak to potem nevím coby.Nebaví mě věci co mě normálně baví furt propaluju dýmku ,něco vyrábým a vykouřím o hafo víc špinek ,ale to je spíš taková 2-3 denní krizovka. A pak je to ok. A odčeho mám kamoshe (;-°)

Old Post 09-12-2004 v 06:05 AM
KROTWA je offline   Profil uživatele KROTWA   Find more posts by KROTWA   Foto galerie člena KROTWA   Click here to Send KROTWA a Private Message   Add KROTWA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
richie
Nový Člen

Příspěvek č. 382

2Blake: jak se mi to stalo se popsal vyse, stacije furt huli a hulit
(v jedne soucasne studii, 10% lidi co hulili kazdej den, delsi doibu a hodne, melo 4-5 dni abstinencni priznaky, uzkost, poceni, nespavost, sracka, podrazdenost) no a ja sem z tech 10%

jinak, nejsem v pici, stacilo tyden abstinovat a takova ta akutni zavislost, kdy je cloveku blbe, kdyz to nema, byla pryc (chapete? po 10letech denniho huleni! dalo by se rict, ze je to opravdu jen lehka zavislost!!

ted je den 19, co sem nemel travu a je to v hodne velky pohode, i spanek je uz v pohode, proste to chtelo vydrzet a zbavit se toho stereotypniho navyku

clovece, myslel sem si, ze i po odabstinovanio budu mit porad pekelnou chut si zahulit, a to nemam, v tomhle je trava milosrdna

nechci byt spatnym prorokem, ale vzhledem k tomu ze se v poslednihc letech kouri trava (skunk) s vysokym obsahem THC, bude takovejch exotu jako ja pribyvat

ale jak rikam, ty stavy po vysazeni jsou dost neprijemny (pokud byl clovek zavislej, jako ja) ale da se to vydrzet a rychle to odezni

cejtim se fajn a tesim se na Vanoce, jak si svatecne zahulim

Old Post 09-12-2004 v 06:47 AM
KROTWA
Stálý Člen

Karma uživatele KROTWA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 383

to ričí:to je hlavně to vůli když chceš tak přestat.A alespoň budeš mít pod stromčekem pěknej stávek(jestli si hulil deset roků 24/7)

Old Post 09-12-2004 v 07:17 AM
KROTWA je offline   Profil uživatele KROTWA   Find more posts by KROTWA   Foto galerie člena KROTWA   Click here to Send KROTWA a Private Message   Add KROTWA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ivo
Nový Člen

Karma uživatele Ivo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 384

Ja som hulil cele prazdniny(2mesiace)kazdy den asi trikrat a teraz sa mi nasi zacali vyhrazat,ze ma daju na testy tak som prestal.Uz asi nehulim 4tyzdne ale asi po 2tyzdnoch ma zacala bolievat hlava a trvalo to 7dni.Dost neprijemne.

Old Post 16-12-2004 v 18:56 PM
Ivo je offline   Profil uživatele Ivo   Find more posts by Ivo   Foto galerie člena Ivo   Click here to Send Ivo a Private Message   Add Ivo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:58 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 22 23 24 25 26 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás