Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zazitky z MHD
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
cerwiq
Stálý Člen

Karma uživatele cerwiq - 0% PěstitelskáKarma uživatele cerwiq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

to ja jenom enkdy kdyz jedem zmasteny s kamosema vzdycky cumime v metru na jednoho cloveka, a vono ho to strasne sere :-) a my porad cumime :-) to je fakt husty

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 03-12-2004 v 18:28 PM
cerwiq je offline   Profil uživatele cerwiq   Find more posts by cerwiq   Foto galerie člena cerwiq   Click here to Send cerwiq a Private Message   Add cerwiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zabijak
Nový Člen

Karma uživatele zabijak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

jo, to se mi taky stalo. byl u me kamos, dali jsme brcko a chteli jit na pivko. jdem po meste a najednou checkujem plagose na uzasnakovi, tak jsme na to sli. mrda jak svin, jen si z toho filmu skoro nic nepamatuju )

Old Post 03-12-2004 v 18:36 PM
zabijak je offline   Profil uživatele zabijak   Find more posts by zabijak   Foto galerie člena zabijak   Click here to Send zabijak a Private Message   Add zabijak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

lulu: tady nejde o nějaký machrování v tramvaji (MHD) - tohle odráží stav naší společnosti. Všichni hrajou jenom za sebe a nějaký ohledy na ostatní, koho to zajímá, ty jsou mi ukradený. Tě nenapadlo, že se v tramvajích nekouří kvůli ohledu na nekuřáky?
A pálit špeky v tramvaji(MHD)? Proč to děláš? Cítíš se tvrdší, nebo větší frajer. Je to přesně naopak, jak už tady někdo psal - lidi si o nás udělají spíš špatněj obrázek.

Old Post 03-12-2004 v 18:38 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerwiq
Stálý Člen

Karma uživatele cerwiq - 0% PěstitelskáKarma uživatele cerwiq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

nikdy ybch to v mhd nedelal, tj sou tam stary lidi, matky s detma atd. to je pekne sobecky...

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 03-12-2004 v 18:41 PM
cerwiq je offline   Profil uživatele cerwiq   Find more posts by cerwiq   Foto galerie člena cerwiq   Click here to Send cerwiq a Private Message   Add cerwiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

No dobre tak prominte jestli sem vas tim nas.al...celkem mi ta ganja leze na mozek a pak delam takove veci...vim ze se to spouste lidi nelibi a budu se nad tim muset fest zamyslet..a asi se i polepsim protoze mate asi fakt pravdu....jo a nekteri z vas nemusite mi hned nadavat ani kdyz me neznate tohle fakt nenavidim...

Old Post 03-12-2004 v 18:51 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loweNature
Stálý Člen

Karma uživatele loweNature - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

ja som hulil ras vo vlaku s neznamim typkom ked som sa vracal zo skušok na školu -no ajtak ma nevzali

Old Post 03-12-2004 v 19:42 PM
loweNature je offline   Profil uživatele loweNature   Find more posts by loweNature   Foto galerie člena loweNature   Click here to Send loweNature a Private Message   Add loweNature to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

no ja jednou nezachapal, jedu si v saline, posloucham radiohead, malo lidi, pohoda, najednou se salina zacne nejak divne naklanet a zvedat a strasnej zvuk... kdyz nas pak vyhodili, tak sem videl ze salina vykolejila a prostredek byl tak tricet cisel nad zemi uplne vmacklej v sobe... pak se v diskmanovi vybily baterky a bylo to na hovno.
nebo je nejvetsi sada kdyz nastoupi nejakej bezdomovec nebo nekdo kdo se nemeje a zacne strasne smrdet... zajimavy hlavne kvuli tomu divat se na lidi jak je to sere, ale nikdo s tim nic nenadela..
nebo zazitek - nejdriv paranoia, pak dost dobra zabava. nejaci koreni naliti tak kolem triceti jeli v saline a par jich bylo v klidu, ale jeden furt neco kecal do druhyho, chteli se mlatit, no proste naliti hlucni blbci kolem triceti.. az pak nejaka starsi zena cosi rekla, a on se s ni zacal bavit a pak to skoncilo tim ze ji div nebrecel na rameni, ze ho zadna zenska nechce a jak to vsechno stoji za hovno...

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 03-12-2004 v 23:13 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Robie
Stálý Člen

Karma uživatele Robie - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

mhd je halda největší když si sednem dva na zadní sedačky a před náma si sednou další dva na tu čtyřku proti nám.....a za chvíli si tam sednou naky lidi a my na ty kámoše děláme nehorázný ksichty a fakt je nářez pozorovat, jak se snaží nevybuchnout před těma lidma aby si nemysleli, že se smějou jim hahaha

Old Post 04-12-2004 v 01:13 AM
Robie je offline   Profil uživatele Robie   Find more posts by Robie   Foto galerie člena Robie   Click here to Send Robie a Private Message   Add Robie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Jednou nastoupila babka ktera si zacala rozbalovat chleba se syreckama..blee taky smrad jaky pohltil tu tramvajku sem jeste nezral..nejdrsnejsi byly ty grimasy lidi pobliz..pak to nejaky typek nevydrzel vytrhl babce chleba a vyhodil ho z okna..ovsem sklidil za to vdek vetsiny cestujicich

Old Post 04-12-2004 v 06:40 AM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Robie
Stálý Člen

Karma uživatele Robie - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

to sem taky jednou jel busem a sed si vedle mně dědek, kterej smrděl jak 300%ní koncentrát oleje ze sardinek, no fakt otřes

Old Post 04-12-2004 v 09:58 AM
Robie je offline   Profil uživatele Robie   Find more posts by Robie   Foto galerie člena Robie   Click here to Send Robie a Private Message   Add Robie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

v jednom buse: babka vytahne jogurt zira na neho nekolik zastavek a pak ho schova. druha se stihla behem jedne zastavku prezout do bot co si donesla. a posledni byl koren co se na me furt cumel a pak najednou vstal a vysrelil z busu jak kdyby horelo.... a ja zhulenej sem si myslel ze za to muzu ja... celkem psychobus ale aspon sem se nenudil....

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 04-12-2004 v 11:17 AM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

zabijak-- jj presne kdyz se divam na ty lidi, tak jim uplne vidim do zivota a vetsinou je me z nich blbe

Old Post 04-12-2004 v 13:13 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
quentine
Stálý Člen

Karma uživatele quentine - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

v dopravním prostředku už to pálil každý, už to není best, vážně ne*

Old Post 05-12-2004 v 20:54 PM
quentine je offline   Profil uživatele quentine   Find more posts by quentine   Foto galerie člena quentine   Click here to Send quentine a Private Message   Add quentine to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dWARf
Stálý Člen

Karma uživatele dWARf - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Možná budu nařčen z bezbožnictví (či naopak) , ale zkuste si někdy zkouření dohranata zajít do kostela , nejlépe prázného (V průběhu půlnoční to fakt není ono) .....

Old Post 05-12-2004 v 20:59 PM
dWARf je offline   Profil uživatele dWARf   Find more posts by dWARf   Foto galerie člena dWARf   Click here to Send dWARf a Private Message   Add dWARf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Accipiter
Stálý Člen

Karma uživatele Accipiter - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Tyjo jsem fakt hrozne rad ze jsem tuhle debatu nasel. Mel jsem asi tak pred rokem jednu prihodu, ktera ze me proste musi ven. Jel jsem tenkrat na cerno vlakem z Prahy do Budejc a mel jsem vymyslenej takovej figl aby to proslo-jenze pruvodci nejak dlouho nesla(docela buchta) a tak jsem si ubalil brko a vyhulil ho na hajzliku-no a to byl mazec. Otevrel jsem dvere a zjistil ze nevim ani jak se jmenuju. Jak jsem tam tak cekal na tu pruvoci, tak jsem ten figl porad promejslel az jsem ho uplne zmotal, no a kdyz konecne prisla, tak jsem se tak brutalne zakoktal a zacal placat uplny picoviny, ze bych si jeste dneska dal nejradsi pres drzku. Ona se na me chvilku divala a pak rekla at si na dalsi zastavce vystoupim. Ja jsem to tam v tom useku zrovna neznal a ke vsemu byla tma a za mnou se prihrnula nejaka babka, takze kdyz vlak zastavil okamzite jsem vyskocil a ... Zustal jsem cumet do tmy, nikde zadny nadrazi jen tma. Ta babka uz se hrnula ven za mnou a ja se lek ze se vlak rozjede a ja tam zustanu. Tak jsem ji nechal vylezt a hned jsem skocil zpet do vlaku. Ona hned za mnou a jen tam skocila, tak tesne kolem naseho vlaku projel rychlik uplne na tesnotu, ze kdyby jsme stali venku, byli by jsme oba asi na sracku. Ten nas vlak tam na nej cekal a pak se znovu rozjel. No fakt drsnota. Jiste si me dovede predstavit, zhuleneho do pekel, v tehle situaci. No opravdu zajimavej zazitek.

Old Post 05-12-2004 v 21:20 PM
Accipiter je offline   Profil uživatele Accipiter   Find more posts by Accipiter   Foto galerie člena Accipiter   Click here to Send Accipiter a Private Message   Add Accipiter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Accipiter
Stálý Člen

Karma uživatele Accipiter - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Tohle je fakt husta vec. Malem jsem se z tech vasich prispevku pochcal smichy. Zacina to drinker hulicem a konci virgillem. Takhle jsem se uz dlouho nezasmal-sedim v jednej pocitacovej ucebne jeste s nekolika lidma a po kazdym clanku jsem vyprskl smichy a na chvili se odebral na zachod. Ted ty lidi po me nejak divne cumi.

Old Post 05-12-2004 v 23:06 PM
Accipiter je offline   Profil uživatele Accipiter   Find more posts by Accipiter   Foto galerie člena Accipiter   Click here to Send Accipiter a Private Message   Add Accipiter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás