Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Povolání kuřáků marihuany
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« ‹ 21 22 23 24 25 › »
Autor
Téma 
De la Vastierre
Stálý Člen

Karma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 353

Dělám Grow school Mendelova zemědělská a lesnická universita Brno...

Old Post 08-10-2004 v 19:52 PM
De la Vastierre je offline   Profil uživatele De la Vastierre   Find more posts by De la Vastierre   Foto galerie člena De la Vastierre   Click here to Send De la Vastierre a Private Message   Add De la Vastierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 354

ja budem kuchtik

Old Post 08-10-2004 v 19:55 PM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Harvest....
Stálý Člen

Karma uživatele Harvest.... - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 355

elektrika mě baví a skřínky taky a ještě dlouho budou :0)))))

Vím že nic nevím.

Old Post 08-10-2004 v 20:11 PM
Harvest.... je offline   Profil uživatele Harvest....   Find more posts by Harvest....   Foto galerie člena Harvest....   Click here to Send Harvest.... a Private Message   Add Harvest.... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mojemm
Stálý Člen

Karma uživatele mojemm - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 356

to je hezký... ja se zase zabývám výtvarnym uměním... Niní jsem na FUUD na grafickysm designu a před tím na SUPŠ ce..... a je to nádhera ...zajít si na inspiraci... v tomhle povolání to opravdu nemá žádné násleky.

Old Post 27-10-2004 v 15:25 PM
mojemm je offline   Profil uživatele mojemm   Find more posts by mojemm   Foto galerie člena mojemm   Click here to Send mojemm a Private Message   Add mojemm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 357

mojemm: tak to gratuluju, tak to má být

♦ Hulení v práci ♦ Povolání kuřáků marihuany ♦ Hulení a žravka ♦ Výměna semínek ♦ Axiální ventilátory ♦ Advanced Hydroponics Aqua System ♦ Postavte si EC metr ♦ Postavte si pH metr ♦ Piosova kalkulačka spotřeby ♦ Piosův outdoor 2004 ♦

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 27-10-2004 v 22:17 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cannabio
Stálý Člen

Karma uživatele cannabio - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 358

No a mě včera šéf s klidnym srdcem oznámil, že od 1.1.2005 zaniká moje pracovní místo. Kurva. Odkud já se teď budu připojovat na Grower????

"jako vždy i dnes"

Old Post 02-11-2004 v 11:12 AM
cannabio je offline   Profil uživatele cannabio   Find more posts by cannabio   Foto galerie člena cannabio   Click here to Send cannabio a Private Message   Add cannabio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dave-o-
Stálý Člen

Karma uživatele dave-o- - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 359

Já sem studentent střední školy managemantu ve zlíně. Jsem na intru, takže hulení patří z větší části ke každodení náplně mích dnů. Jinak do školy chodím zhulený pravidelně, akorát mě pak nebaví dopisovat si ty sešity, protože i když je mé tělo ve škole má duše poletuje všude možně.

Old Post 02-11-2004 v 20:39 PM
dave-o- je offline   Profil uživatele dave-o-   Find more posts by dave-o-   Foto galerie člena dave-o-   Click here to Send dave-o- a Private Message   Add dave-o- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morris
Nový Člen

Karma uživatele Morris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 360

Já ještě studuju mno teda učim se čtvrtym rokem na tříletym oboru

Morris

Old Post 09-11-2004 v 20:22 PM
Morris je offline   Profil uživatele Morris   Find more posts by Morris   Foto galerie člena Morris   Click here to Send Morris a Private Message   Add Morris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dudušek
malý pěstitel

Karma uživatele Dudušek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 361

Já jsem student na VŠ, pravidelně kouřím před angličtinou - pro upřesnění, angličtinu máme 1krát za týden, protože se tam nezhulenej nedá vydržet. Jinak jsem ještě obchodní zástupce pro jednu nejmenovanou firmu, mám nastarosti celý slovenský trh. A u toho se hulit nedá, dám si pěkně ubalé brčku vždy až po dobrém a výtězném jednání a když mi to jednání dopadne blbě, tak si ho dám taky, to abych na to nemyslelj:-)

Old Post 24-11-2004 v 07:41 AM
Dudušek je offline   Profil uživatele Dudušek   Find more posts by Dudušek   Foto galerie člena Dudušek   Click here to Send Dudušek a Private Message   Add Dudušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnny Von Kris
Stálý Člen

Karma uživatele Johnny Von Kris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 362

no jak sem tady cetl cely to kdo co dela skourenej a cet sem tak treti stranu tak sem zjistil ze je to cerna dira pro cas je fakt v r.i.t.i no ja
studuju nestuduju tak vlastne nedelam nic jen ziju a hulit a zit k sobe sedne to mi vertee...

Old Post 24-11-2004 v 10:20 AM
Johnny Von Kris je offline   Profil uživatele Johnny Von Kris   Find more posts by Johnny Von Kris   Foto galerie člena Johnny Von Kris   Click here to Send Johnny Von Kris a Private Message   Add Johnny Von Kris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuchta
Grower Fanatic

Karma uživatele Kuchta - 96% PěstitelskáKarma uživatele Kuchta - 96% PěstitelskáKarma uživatele Kuchta - 96% PěstitelskáKarma uživatele Kuchta - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 363

Ja montuju vzducho techniko se speciálním zaměřením na HARD CORE (výtahoví šachty,doly...)no prostě psicho.Šefové Ví že hulím a vobčas si daj brčko semnou.No ale vobčas to je trochu vo kejhák.A mladá řve jak prokoplá.

Old Post 24-11-2004 v 11:31 AM
Kuchta je offline   Profil uživatele Kuchta   Find more posts by Kuchta   Foto galerie člena Kuchta   Click here to Send Kuchta a Private Message   Add Kuchta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nidecker
Stálý Člen

Karma uživatele nidecker - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 364

Pracuju jako financni controller jedny vetsi spolecnosti - takze samy cisla a ucty. Obcas mam s toho v hlave peknej chaos, ale fakt me to bavi

Old Post 24-11-2004 v 11:35 AM
nidecker je offline   Profil uživatele nidecker   Find more posts by nidecker   Foto galerie člena nidecker   Click here to Send nidecker a Private Message   Add nidecker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 365

Ja sem pro zmenu taky student VS elktrotechnicke a musim rict ze ikdyz hulim kazdy den tak to se skolou moc dohromady nejde. Na prednasky se mi nechce, ucit se mi nechce, vse delam na posledni chvili a kdyz uz se do neceho hecnu tak mi to jde pomalu. Jisty cas sem hulil jen o vikendu a bylo to daleko lepsi, ale kdyz mam na toho speka porad takovou chut...

Old Post 24-11-2004 v 13:21 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Herbie_Smokes
Nový Člen

Karma uživatele Herbie_Smokes - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 366

Student PdF....hulim a ztracim zodpovednost se do skoly dostavovat pravidelne...Chce to silnejsi vuli

Old Post 30-11-2004 v 08:07 AM
Herbie_Smokes je offline   Profil uživatele Herbie_Smokes   Find more posts by Herbie_Smokes   Foto galerie člena Herbie_Smokes   Click here to Send Herbie_Smokes a Private Message   Add Herbie_Smokes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Landrover
Stálý Člen

Karma uživatele Landrover - 16% Pěstitelská

arbeit Příspěvek č. 367

Moju pracu by asi nikto z vas nechcel robim v jednej strojarskej firme takze nic moc a aj napriek tomu ked mam tak f kuse cadim he

Old Post 30-11-2004 v 09:40 AM
Landrover je offline   Profil uživatele Landrover   Find more posts by Landrover   Foto galerie člena Landrover   Click here to Send Landrover a Private Message   Add Landrover to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Landrover! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerwiq
Stálý Člen

Karma uživatele cerwiq - 0% PěstitelskáKarma uživatele cerwiq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 368

mno ja sem student jeste SPS strojni a moc to nestiham, ale na jednoduchych predmetech jsem nejvic(nekdy) spalenej, jinak vubec, oni u nas za to vyhazujou, jsou zkuseny a poznaj to. inak v normalnim zivote palim, nekdy hodne, nekdy malo, a nekdy vubec.

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 30-11-2004 v 15:51 PM
cerwiq je offline   Profil uživatele cerwiq   Find more posts by cerwiq   Foto galerie člena cerwiq   Click here to Send cerwiq a Private Message   Add cerwiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:41 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« ‹ 21 22 23 24 25 › » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás