Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » ...koho dojíte, milánkové.....???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Limba,CsC
Stálý Člen

Karma uživatele Limba,CsC - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Jak sleduji odpovědi více i méně vážených členů komunity, mám dojem, že drtivá většina se účastní diskuze na Groweru přes den.
To máte tolik škváry, nebo někoho "dojíte"??? Pokud mám standartního připojovatele ("jedu" pěkně večer a v noci- za svoje) tak to opravdu něco "stojí".
nebo má někdo ňákej fígl ???????
Z domova, z firmy, z kavárny,....odkud fšude ???
Nech sa páči: .........

[Edited by Limba,CsC on 23-11-2001 at 10:18 PM]

....snažím se!!!

Old Post 23-11-2001 v 21:16 PM
Limba,CsC je offline   Profil uživatele Limba,CsC   Find more posts by Limba,CsC   Foto galerie člena Limba,CsC   Click here to Send Limba,CsC a Private Message   Add Limba,CsC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
debil
Stálý Člen

Karma uživatele debil - 29% Pěstitelská

inet Příspěvek č. 2

takovej inet přes kabelovku je výbornej.jedno slovo - kdykoliv.zapnes kompa a ses na inetu.hned bez chrrrrrrchrrrrhuuuuuuiiiiiiiiiuuuuuuuprskprtskprt

Mějte rádi DEBILI,my za to nemůžeme

Old Post 23-11-2001 v 21:52 PM
debil je offline   Profil uživatele debil   Find more posts by debil   Foto galerie člena debil   Click here to Send debil a Private Message   Add debil to your buddy list     Navštiv homepage uživatele debil! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sunset
Stálý Člen

Karma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Tak bacha, ja mam pevnou linku 24 hodin denne za 300,- vocek mesicne Pohodaaaaa

sunset

usmivejte se, bude vam lip

Old Post 24-11-2001 v 00:41 AM
sunset je offline   Profil uživatele sunset   Find more posts by sunset   Foto galerie člena sunset   Click here to Send sunset a Private Message   Add sunset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

sedim v praci. sem webmaster a zpravce site... co jinyho mam delat nez sledovat grower...

hehe...

Old Post 24-11-2001 v 09:52 AM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Palec dolů Monopol telcomu Příspěvek č. 5

Já jedu přes telefon za svoje cca 600 až 1000 Kč měsíčně...

...

Old Post 24-11-2001 v 10:15 AM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

připojení Příspěvek č. 6

Já jedu taky za svý, takže pouze v laciném provozu, ale i tak je to 1500-1800 měsíčně. Kabel za tágo by byl senzační.

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 24-11-2001 v 19:18 PM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cpt. Pierre
Stálý Člen

Karma uživatele Cpt. Pierre - 72% PěstitelskáKarma uživatele Cpt. Pierre - 72% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 7

Škola není tak náročná abych tam nemoh strávit 8 hod. denně na netu.....
Ať žije vysoké školství!!!!!!!!!!!

Why drink and drive when you can smoke and fly?

Cpt. Pierre

Old Post 24-11-2001 v 23:54 PM
Cpt. Pierre je offline   Profil uživatele Cpt. Pierre   Find more posts by Cpt. Pierre   Foto galerie člena Cpt. Pierre   Click here to Send Cpt. Pierre a Private Message   Add Cpt. Pierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

logika Příspěvek č. 8

to Limba Csc,
moc by mě zajímalo proč tě zajímá, aby lidi na sebe práskly odkud navštěvují GROWER......
Dyť je to jedno, hlavně že navštěvují......

no nic ber to sportovně

GROW.....GROW...... HIGH TIME.... HIGH LIVE......
PS: pokud to co jsem napsal, nedává smysl nebo je to nesrozumitelné..... tak jsem zhulenej já...(!) nebo vy....(!!!)

Old Post 25-11-2001 v 11:57 AM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Neblázni Lacky, Příspěvek č. 9

všechny stěny světa nemají dohromady tolik uší, kolik má děr jen malinkej kousek týhle sítě! Jestli je kandidát věd fízl, tak tu aspoň Hulto není sám.

Nejlepší lhář je ten, kdo říká pořád pravdu.

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 25-11-2001 v 13:47 PM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Limba,CsC
Stálý Člen

Pohodička Lackyfree, ty jelítko.... Příspěvek č. 10

K otevření tématu mne vedl fakt, že se mi zdá být na Groweru hodně lidí přes den. A to znamená, že jsou buď málo vytížení v práci (Walhalla) , nebo maj moc peněz (stejně jako výše uvedení si toto potěšení platím sám...) a nebo je to jinak (Sunset)...
A mě by taková linka nebo jiný zlepšováčky taky potěšily.
Nevím jak ty, ale já o bezpečnosti tohoto "v podstatě veřejného" fóra iluze nemám, ale taky se ničeho neobávám. Fízl nejsem , ale ještě před deseti lety jsem se živil válkou.....

Pokud máš strach, pošli PM a já ti pošlu (zdarma !!) černou kuklu se třemi otvory, aby tě na Groweru nikdo nepoznal....

A buď v poho...

[Edited by Limba,CsC on 25-11-2001 at 10:04 PM]

....snažím se!!!

Old Post 25-11-2001 v 20:59 PM
Limba,CsC je offline   Profil uživatele Limba,CsC   Find more posts by Limba,CsC   Foto galerie člena Limba,CsC   Click here to Send Limba,CsC a Private Message   Add Limba,CsC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maslox
Stálý Člen

Karma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% Pěstitelská

Palec dolů [ESS Modem Device Manager] Příspěvek č. 11

Div jsem se pripojoval hlavne z domova pres modem. Pak se posral a musel jsem se pripojovat tak ruzne gde to slo asi nejvic ze skoly. No a dneska jsem to tak po 3 mesicich dravym zakrokem v bedne a reinstalaci zase dal do poradku. Tagze jedu jak diabel na super ESS modemus......

foosball

Old Post 25-11-2001 v 22:04 PM
maslox je offline   Profil uživatele maslox   Find more posts by maslox   Foto galerie člena maslox   Click here to Send maslox a Private Message   Add maslox to your buddy list     Navštiv homepage uživatele maslox! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

KDY? Příspěvek č. 12

Sebekriticky, avsak bez spetky studu priznavam, ze na G lezu v pracovni dobe, placen z kapes vedeni firmy.

...so fucking what?

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 26-11-2001 v 15:36 PM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

hehe... právě dnes mi někdo vzal karmu... hehe,
no co člověk dal, člověk vzal....., asi jsem se někomu nelíbil.....
To Limba Csc: ty si obavy o GROWERu neděláš, ale já jo, proto mi vadí jak lidé se svou velkou důvěřivostí na sebe práskají kde co, jo možná jsem aš moc velký realista, či pesimista. Jo a tu kuklu beru, může se mi eště hodit....... tu svoji jsem ztratil a nebo ji čenžnu za ninja oblek, ale chybý kukla. Jo a prosímtě jaký smysl mělo mě nazvat jelítkem....... to tě nenapadlo něco originálnějšího?

má obava vychází z vlastních zkušeností, teda né že bych něco proved, to teda né, ale znám pár fíků, nebo možná moc hulím......

Jinak abych se přidal, já ždímu svou vlastní firmu - divný že?

GROW.....GROW...... HIGH TIME.... HIGH LIVE......
PS: pokud to co jsem napsal, nedává smysl nebo je to nesrozumitelné..... tak jsem zhulenej já...(!) nebo vy....(!!!)

Old Post 26-11-2001 v 18:53 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Limba,CsC
Stálý Člen

Palec nahoru Díky ! Příspěvek č. 14

Dík za slušnou odpověď (že ses taky přiznal !!!).
Trochu jsi mne svým příspěvkem nadzvednul - nazval jsem tě ještě hůř, potom se mi to rozleželo (ihned !!) tak jsem to "opravil". Jelítko ber sportovně.
Karmu jsem ti neukrad, jestli jsi nadzvedl ještě někoho, nevím - ale máš ji zpět.
Kukla- viz PM.

....snažím se!!!

Old Post 26-11-2001 v 22:11 PM
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Jsem rád, Příspěvek č. 15

že jste svůj spor urovnali a nejste nadále ve při. Téma poplatků a celkových nákladů je velmi aktuální, denní a noční využívání z toho plynoucí rovněž. Telekom mi býval dost ukradenej, ale od tý doby co mám počítadlo, tak mi začíná dost lézt krkem. Snad to v brzké budoucnosti zlevní, hlavně až ti syčáci přijdou o svůj monopol.

Čau, jitrničky moje!

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 27-11-2001 v 04:51 AM
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Jsem rád, Příspěvek č. 16

že jste svůj spor urovnali a nejste nadále ve při. Téma poplatků a celkových nákladů je velmi aktuální, denní a noční využívání z toho plynoucí rovněž. Telekom mi býval dost ukradenej, ale od tý doby co mám počítadlo, tak mi začíná dost lézt krkem. Snad to v brzké budoucnosti zlevní, hlavně až ti syčáci přijdou o svůj monopol.

Čau, jitrničky moje!

P.S. Radujte se moje děti, každému z vás Karma letí!

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 27-11-2001 v 04:56 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:28 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás