Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jendou sem odkaz na FAQ už posílal dop threadu o osvětlení... TADY ve FAQu to je
Ale to,co hledáš tam není Jen je tam napsaný, že nejsou účinný a nemají vhodný spektrum...
Jinak y netu:
při 400W má 20 000 lumenů na 400 watt
sodík při 400W má i 45 000 lm/400W...
Na matkárnu má ale vhodnější barvu než sodík... je světle fialová. Takže do modrý ji chybí jen kousek
Ale takovej výkon je zbytečnej. Většina lidí svítí úsporkama nebo zářivkama...
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Crat> Prave proto sem psal to co sem nasel na netu. Mimochodem, prakve kvuli velkym porizovacim nakladum rtutovek (a jejich provozu) je oblibenejsi na klony a matky svitit sporivkama nebo zarivkama (pokud nemas velkopestirnu)(a kvet samozrejme sodik).
Nijak neobhajuju FAQ, protoze informaci je tam, jak pises, po malu, ale to je prace MODu...
Takze se omlouvam, pokud te muj prispevek jakkoli napadl...
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
2 Hyena : Nevadí. Taky nemam rád, když to tu někdo zaplňuje věcma, který sou jasně řečený ve FAQu.
Co myslíš, že je lepší:
Nemám peníze na sodík, ale jak sem psal na začátku, mám doma rtuťovku. Taky doma mám spoustu zářivek. Tak nevim, co tam vrazit.
Časem určitě bude na sodík. Ale asi až po zimě.
No tak tam prdni tu rtutovku... ale musis pocitat s mensim vynosem.
A kdybys moh tam tam pridej zarivky warm white nebo cerveny Sice to moc nepomuze, ale taky sem driv hodne improvizoval.
Jasně. Teďka sem přišel vod kámoše, kterej dělá truhláře. Asi mě vyrobí nějakou skříňku z vodřezků zadarmo. Bude to asi tak trochu improvizace ve všem.
Původní příspěvek od Hyena Jendou sem odkaz na FAQ už posílal dop threadu o osvětlení... TADY ve FAQu to je
Ale to,co hledáš tam není Jen je tam napsaný, že nejsou účinný a nemají vhodný spektrum...
Jinak y netu:
při 400W má 20 000 lumenů na watt
sodík při 400W má i 45 000 lm/W...
Na matkárnu má ale vhodnější barvu než sodík... je světle fialová. Takže do modrý ji chybí jen kousek
Ale takovej výkon je zbytečnej. Většina lidí svítí úsporkama nebo zářivkama...
20 000 nebo 45 000 lm/W, to by byl fakt hukot. Stačila by tak jedna dvouwattová
Vím, žes to asi myslel jinak, ale stejně mi to nedá, abych si ne tak se nezlob
No, rutuťovku jsem se tady pokoušel řešit už jednou, nakonec jsem si ji musel odzkoušet sám, já mám 160W s matným sklem a zjistil jsem, že je výborná v kombinaci se sodíkem (na květ), vyzařuje totiž UV záření.
Deda: Dik za upozorneni - opraveno... uz sem si na tebe zvyk
Jaka? Zrejme stejna, jen budes mit horsi skladbu svetla a mensi vynos...
2 blizzzard123456 : třak mě teda řekni, jak bys to udělal. Někde z lampy čórovat výbojku. Za prvé je to skoro nemožný a za druhý nejsem svině nebo nějaká čórka.