Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 65 66 67 68 69 »
Autor
Téma 
Jamaika
Nový Člen

Karma uživatele Jamaika - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1057

ja sem se raz sekl v hospudce na hajzliku jak si tak ulevuju a čtu nejaky informacni plakat naproti mne tak sem nejak nezaregistroval ze je vykonano, no a cetlsem si tam snad dobrejch 5minut! proc to tam sakra davaj ) kamosi si mysleli ze sem zvracel neboco

Old Post 10-11-2004 v 19:31 PM
Jamaika je offline   Profil uživatele Jamaika   Find more posts by Jamaika   Foto galerie člena Jamaika   Click here to Send Jamaika a Private Message   Add Jamaika to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wladimir518
Stálý Člen

Karma uživatele Wladimir518 - 0% Pěstitelská

Hehe Příspěvek č. 1058

Jednou takle asi v 10 večír sem dostal chuť a nenetrvalo dlouho a už sem šel s nabytou šlukovkou do koupelny, kde si jako otevřu vokno a zapálim to..... (šel sem strašně potichu a po tmě abych nevzbudil pozornost).... fajn chuťovka ani to tolik neštípalo stihnu ještě umejt šlukovku a už to se mnou šlo zkopce, trvalo mi asi 10min než sem zavřel okno a došel do svýho pokoje, pak dalších 10min než ztlumim HI-FI páč se mi zdá, že strašně řve, 15min zásek před zrcadlem( rosvěcim a zhasínám světlo, při tom čumim do zrcadla a pozoruju jak se mi roztahujou a zase smršťujou zornice) "fakt to zkuste je to good" no pak jako že si pudu lehnout, tak sem si leh na gauč, chvilku čumim a pak už sem moh hejbat jenom očima (ruce, nohy a nic jinýho než oči mně neposlouchalo!!!

Ráno sem se zbudil nepřikrytej na gauči ve stašný zimnici :-)

nevim jestli sem patřej takovýhle slohy, ale každopádně dík za to, že sem moh podělit o tenhleten zážitek :-P

Old Post 12-11-2004 v 16:15 PM
Wladimir518 je offline   Profil uživatele Wladimir518   Find more posts by Wladimir518   Foto galerie člena Wladimir518     Add Wladimir518 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TrawiyCZca
Nový Člen

Karma uživatele TrawiyCZca - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1059

OK... tak abych taky neco hodila (:
...jednou sem se vracela domu nako kolem pulnoci, vsude tma... u dveri se chvili zastavim a hledem klice, samozrejme je v kapse, kde je dycky mam, nenachazim... kouknu smerem na silnic a tam na me cumi naky kulovy blesk ci co (: proste nechapacka... chvilku sem se tlemila na tu nakou ohnivou kouli, pak se podivam na dvere, spatky na silnic a uz tam nebyla... (:
...jinak kamos se docela dobre zmlekoval a pak me vykladal zazitky (: to sem se malem taky dorvala (: prej sel a najednou pred ocima tma... ted prihopsali naci dva animovani kralici a zacali ze zeme trhat mrkev a pekne chroumat (: a dal pak lezel uplne paralyzovany na posteli a asi hosku a pul sledoval dva kreslene medvedy jak hrajou basket (: psychooo ((:

Old Post 15-11-2004 v 20:09 PM
TrawiyCZca je offline   Profil uživatele TrawiyCZca   Find more posts by TrawiyCZca   Foto galerie člena TrawiyCZca   Click here to Send TrawiyCZca a Private Message   Add TrawiyCZca to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 1060

Před nedávnem jsem potkal jednu kamarádku co jsem se s ní seznámil v Amsterdamu. No tak jsem jí šel navštívit vybaven velkým mnž marihuany, zapalovačem, fajfkou, bongem, ... Tak zaklepu, vstoupím nacpu jednu fáju, druhou. Pak zavoláme další slečnu a vytáhneme 1,2g marockýho hašiše, ten cpeme do bongu co se chladil v lednici :-°D
Poté už mám jen mlhavý vzpomínky na to co se dělo, vím že jsem stále chtěl něco říci ale prostě jsem ze sebe nemohl nic vypustit jelikož jsem se tomu ihned po vymyšlení musel smát. A když už jsem něco řekl tak to bylo k něčemu co se dělo před 15 minutama, což vyvolvalo další vlny smíchu. No kolem (vlastně ani nením kolik bylo) jsem se vydal zpět na svoji kolej. VYjdu ven a jistím že můj jinak vcelku vynikající orientační smysl šel asi spát napřed a nechal mě tu osamotě. Tak jsem chodil od koleje ke koleji a snažil se vzpomenout jak vlastně vypadá budova kde bydlím :-°) Naštěstí se na mě štěstí usmálo a po 30 min jsem našel budovu BCD kde bydlím. To jsem ovšem nevěděl že to nejhorší me tepvrve čeká, a to cesta na pokoj. V té době jsem bydlel ve sklepě asi 120m katakombama hned vedle nějakýho atomovýho krytu :-°) Tak jsem se směle vydal na cestu a nesměle vlezl do 1. adekvátního pokoje. Otevřu dveře a dle cizích nevrlých obličejů co na mě koukají se dovtipuji že tady to asi nebude :-°) Tak druhý pokus s týmž úspěchem. Dávám si malou fáju na chodbě a vyrážím do temnoty poslední chdby, zalézám do pokoje jež je zahalem tmou a ulehám do postele o níž se domnívám že je má a usínám. Ráno se brobudím a spadnul mi kámen ze srdce, jsem tu správně :-°)

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 15-11-2004 v 20:36 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 1061

Ok, bylo krasny slunecni odpoledne, kdyz sem potkal kamose...zeptal se me jestli si zahulim..rikam JISTE:-), bylo to nejaky venkovni skerko, rikal tomu ryby hlavy--> ryby hlavy proto, protoze to tim jako by
"hnojil"--> nebo nevim proc je tam hazel:-)?!
no a abych se dostal k veci, nakonec se teda narvala sklenenka...ta me docela pekne kopla, paxe dala druha no a paxem dostal napad, ze si pudu vybrat do bankomatu nejakej keš, abych ho pozval na nejaky to pifko...tak samozdrejme dem k tomu nejfrekventovanejsimu bankomatu ve meste, pridem tam, ja vkladam kartu, de ale nejak spatne tak ji tam zacnu rvat..rikam si kurwa proc tam ta pica de tak blbe, mno ale nakonec sem ji tam pekne zarval
(za nama stalo par lidi co si chteli taky vybrat keš) a najednou si vsimnu, ze ja DEBIL VYLIZANEJ SEM TU KARTU NARVAL TAM, KDE
VYJIZDEJ STVRZENKY?:-)!! Ted si predstavte tu paniku:-), hned sme po kapsach schaneli nejaky nacini, protoze este asi 2mm karty koukaly ven:-), ted si ty lidi za nam rikali co sme to za idioty, no ale to sme ani tak neresili jako tu kartu...kterou sem tam stejne nakonec uplne zarval...rekli sme si ze na to asi teda serem a utecem pryc...ale ja zas dostal napad..rekl jsem tomu typkovi co stal za mnou at si vybere kese a jeste jsem ho poprosil jestli by si to nemoch vyjet se stvrzenkou, v domneni ze me treba vyjede karta:-)...no tak samozrejme hovno, vyjeli mu jenom prachy a se slovy ste borci
nas vesele opustil:-), rikal sem si, ze kdyz to vysvetlim v bance taxi vo me reknou ze sem magor a nakonec jeste budou chtit prachy za vopravu bankomatu--> takze vylouceno...nastesti sem mel nejaky drobaky, tak sme si dali na nadru pifko a jointa ryby hlavy:-) KONEC

Old Post 16-11-2004 v 08:04 AM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1062

travička-sem měla pocet, že se to tady týká hulení a ne papírování =o))

jinak s letadlem mam taky zážitek, kdysi dávno sem se nějak podivně zkouřila(bylo nás na to dost, tak nevim co to se mnou bylo). letělo letadlo, normálně, v klidu si letělo po obloze, ale já bych odpřísáhla že klesá, že na nás naletí, naprosto přesvědčivá haluz. No pak dem po schidech(nahoru) do klubu a to asi z zná každej, ten pocit, že už ho nohy nenesou. Pořád sem čekala, kdy už konečně spadnu, nedalo se to v tý frontě vydržet. Bála sem se vyhazovače, připadalo mi trapný i zaplatit vlezný a když sem si konečně sedla, nedokázala sem min hodinu vstát. Musela sem se se židlí šoupnout a udělat plac na break... šoupla sem se, čuměla a dostala sem pořádnej kopanec, pak eště jeden.
Vtip je v tom, že druhej den mi řikala spolužečka, že mě tam viděla sedět s největšíma drsňákama a že sem se tvářila jako boss. Až na to, že takhle vymásleno sem nikdy předtim ani po tom neměla

Old Post 16-11-2004 v 09:23 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johny Bravo
Stálý Člen

Karma uživatele Johny Bravo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1063

Jednou jsme měli takovej větší mejdánek a udělali jsem takovej hot box ze zahradniho domku na nářadí, že z něj po otevření dveří ještě hodinu šel kouř.....já jsem poté, co jsem v této veselé chaloupce strávil asi hodinu, zbytek večera hovořil s malým, bílým, velice rozomilým psíkem......a věřte nebo ne...jeho názory jsem opravdu žral.......a aby toho nebylo málo, uprostřed mejdanu jsem se velmi intenzivně políbil s holkou, co byla slavná tim, že provedla felaci asi 95% hochům z naší školy......jedna z nejlepších věcí, co jsem pro svou pověst mohl udělat................opary nezmiňuju

GOD BLESS THE J

Old Post 16-11-2004 v 10:50 AM
Johny Bravo je offline   Profil uživatele Johny Bravo   Find more posts by Johny Bravo   Foto galerie člena Johny Bravo   Click here to Send Johny Bravo a Private Message   Add Johny Bravo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muf2
Nový Člen

Karma uživatele Muf2 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1064

Jednou jsem sel z Rakve a byl sem tucnak.

Old Post 16-11-2004 v 11:18 AM
Muf2 je offline   Profil uživatele Muf2   Find more posts by Muf2   Foto galerie člena Muf2   Click here to Send Muf2 a Private Message   Add Muf2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
De la Vastierre
Stálý Člen

Karma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 1065

hehe, já sem zase jednou v Rakvi zapoměl zaplatit asi tak dva tisíce za pár lidí...

Old Post 16-11-2004 v 11:21 AM
De la Vastierre je offline   Profil uživatele De la Vastierre   Find more posts by De la Vastierre   Foto galerie člena De la Vastierre   Click here to Send De la Vastierre a Private Message   Add De la Vastierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rozbik
Nový Člen

Karma uživatele rozbik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1066

nemáte někdo semínka??? Koupím... Strašně rád pěstuju ale nehulim takže 90% úrody odevzdám a 10 si necham pro strýčka příhodu LOL Nemáte někdo??? 605419346 only SMS

Old Post 17-11-2004 v 11:37 AM
rozbik je offline   Profil uživatele rozbik   Find more posts by rozbik   Foto galerie člena rozbik   Click here to Send rozbik a Private Message   Add rozbik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 1067

no tak se s váma taky podělím:-) jedno ponmdělí mě nasrala jedna holka a tak sem si ubalil pro sebe dva skunkový špeky.. no šel sem na svoje oblíbený místo do přírody k takovýmu altánku..hulim špeka a jak sem byl nasranej začínám dostávát hrozný stavy prostě nasranost a přemejšlel sem že někde skočím a pak mi došlo že to nebude nejlepší tak sem se otočil pro zapalovač že si dám toho druhýho špeka a najednou totální halucinace--ta holka tam seděla a prej na mě jestli zahulíme já že jo tak sme si dali toho druhýho špeka a ona to hulila taky... dokonce sem jí pak zahříval ruce páč jí byla ruce a já ty ruce fakt cejtil. no vyřešily sme si nádherně všechno co mezi náma bylo a do mě začala vstupovat taková euforie a tak sem šel asi 50 metrů na takovou vyhlídku na město..a jak du tak najednou prostě černo a pak sem se z toho nějak dostal a koukám na to naše město a v každým okně někdo byl a koukal na mě...na balkonech byli i celý rodiny některý lidi měli i dokonce dalekohledy no tak sem chytl schízu a zaběh do lesa a tam zas černo tak sem se opřel o strom a dal sem si na uši diskmana a jak tak koukám po tom lese ty kytky začli tancovt na hudbu z diskmana a jim dělal DJe a osvětlovače...prostě sem jim zapínal vypínal světla dělal stroboskop a oni pařily.. a fakt i dobře třeba i skoupinově a nebo se i točily okolo stromu nějak jako vrtule od vrtulníku no pak sem se nějak dal do kupy a došle domů:-) taky se mi jednou stalo že sem viděl na bříze oběšený nácka s kudlou v zádech a vůbec sem nedokázal rozlišit jestli to je realita nebo halucinace.p orstě nářez...a proto to hulím a pěstuju

Old Post 17-11-2004 v 16:59 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 1068

mno tak ja ked sme raz v piatok isli dobre skureny a najebany zahrat futbal do krcmy sme pekne zahrali a ja ze si este skocim na wc prisiel som do kabinky bolo tam zasvietene tak si pekne stim a zachvilu ktosi zhasol svetlo zapol som poklopec aze idem von a hmatam ale klucka nikde tak som chitil riadne stresy ze tam uz asi ostanem atak... zachvilu sa pozrem do hora a parada nebolo to zamurovane tak ze to prelezem ako som uz bol nohami na druhej strane zrazu sa dvere otvorili ja ze co?to ma nenapadlo skusit ci sa nedaju otvorit...no a potom na druhy den som zistil ze klucka bola na druhej strane...

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 17-11-2004 v 17:27 PM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Antymo
Stálý Člen

Karma uživatele Antymo - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1069

citace:
Původní příspěvek od loeX
no tak se s váma taky podělím:-) jedno ponmdělí mě nasrala jedna holka a tak sem si ubalil pro sebe dva skunkový špeky.. no šel sem na svoje oblíbený místo do (..........) dlou v zádech a vůbec sem nedokázal rozlišit jestli to je realita nebo halucinace.p orstě nářez...a proto to hulím a pěstuju

No tak tohle je fakt moc..tohle je hyperlol

Old Post 17-11-2004 v 18:21 PM
Antymo je offline   Profil uživatele Antymo   Find more posts by Antymo   Foto galerie člena Antymo   Click here to Send Antymo a Private Message   Add Antymo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1070

No mám jeden takovej malinkatej zážitek. Onehdy jsem přišel dom docela zhulenej, matka už šla spat a já su sám v kuchyni. najednou slyším, jak mně volá segra. Tak jenom zařvu: "Nooo?" Po chvilce žádná odpověď, tak si říkám, že se mně to asi zdálo. V kuchyni dokončím přípravu jídla a odnáším si ho do pokoja. Na schodech ale najednou slyším polyfónní vyzvánění na mobilu. říkám si, kua co to je, dyť já polyfónní mobil nemám!! zastavím se jestli to náhodou nevychází ze ségřina pokoja, ale nic neslyším. "hmm asi se mně to zdálo," říkám si. Jdu dál a najednou to slyším znova, tentokrát ale jinou melodiu. Zastavil jsem se zase, ale okamžitě to přestalo. Po chvilce sem to uslyšel zase, ale tentokrát jsem se na to vysral. Akorát, když jsem šel do pokoja měl sem strašně divnej pocit, kterej byl umocněnej tím, že sem nedávno shlídl jeden horror (ju-on the grudge). Mno, to je tak vše, hehehe

Old Post 17-11-2004 v 19:25 PM
Host
Host

Příspěvek č. 1071

loex-tak to je teda dost!!! Schýzy nesnášim

Old Post 17-11-2004 v 20:37 PM
zumbi
Stálý Člen

Karma uživatele zumbi - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 1072

Takhle sedim na balkoně, dávám si brko a najednou takhle něco žlutýho rychle proletí oblohou. Řikám si :,,NOTYWOE!''.
Tak sem hded na to dal druhý a zase! něco žlutýho prolítlo nebem. Řikám si:,,TYWOE!''. Tak sem dal další a zase! V tu ránu přišla máma a řiká mi: ,,Poď už domu, tvrdneš tu už tři dny!''

Old Post 22-11-2004 v 21:34 PM
zumbi je offline   Profil uživatele zumbi   Find more posts by zumbi   Foto galerie člena zumbi   Click here to Send zumbi a Private Message   Add zumbi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 65 66 67 68 69 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás