Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak mám říct přítelkyní, že hulim? ( huleni vs partnerka)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »

Co se stane když ji s tím obeznámím
This poll is closed.
Pochopí to.... 49 49.49%
Chvilku semnou nebude mluvit, ale bude to v pořádku 23 23.23%
Dá mi ultimátum, ganja nebo ona 20 20.20%
Rozejde se semnou 7 7.07%
Total: 99 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
psychedelix
Stálý Člen

Karma uživatele psychedelix - 100% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 49

Tak já to mám v pohodě. Mám holku s kterou mám vztah dá se říct něco mezi chozením a nechozením, takové pohodové, nejsem příliš svázán..... Dříve nehulila, pak jsme byli na nějaké kalbě a já měl haš a ganju, tak že to zkusí.... docela se jí to líbilo....později, když viděla jaké máme s kámoši přestávky mezi jointy, tak trochu naštvaně říkala: "zase hulíte"....pak začala pracovat v Hulandsku a občasně hulit.... no a teď když přijede tak mi vždycky doveze nějaký materiálek, zítra se těším na ni a Super Skunk, K2 a pěknou nudli Seven stars polen. No, přeji vám něco podobného....:-)

Old Post 07-11-2001 v 21:47 PM
psychedelix je offline   Profil uživatele psychedelix   Find more posts by psychedelix   Foto galerie člena psychedelix   Click here to Send psychedelix a Private Message   Add psychedelix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
juleni
Stálý Člen

Karma uživatele juleni - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Hmm. Momentalne mam take bezzenske obdobie, no ked sa mi nejaka pritrafi, uz teraz viem, ze koli nej a taktiez koli nikomu a nicomu neprestanem hulit. Som ochotny obetovat chlast, ale hulenie nikdy!
BTW. Nikdy nehovor nikdy

Ber ma takeho, aky som alebo ma nexaj na pokoji.

* GanjA RuleZ *

Niektoré drogy nie sú zakázané preto, že by boli nebezpečné, ale sú nebezpečné preto, lebo sú zakázané.

Old Post 07-11-2001 v 22:24 PM
juleni je offline   Profil uživatele juleni   Find more posts by juleni   Foto galerie člena juleni   Click here to Send juleni a Private Message   Add juleni to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 51

No s mojim milačkem mne vlastně dala dohromady ganja!s kamaradem jsme jezdili misto školy na špekový výlety do přírody,pak se přidali jeho spolužačky... No a ted s jednou chodim a jsem absolutly happy.
Jsme dost na jedný vlně,pohoda,hulí se mnou,sice třeba ne tolik, ale nikdy neprudí.

"Jah brought the Love into my love"

PS: Jenom kdyby se ji ty Trosky začli líbit......

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 11-11-2001 v 20:57 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hihi
Stálý Člen

Karma uživatele hihi - 83% PěstitelskáKarma uživatele hihi - 83% Pěstitelská

Pohodička .. Příspěvek č. 52

Zdarec Lidičky!

No, takže k tomu rozchodu, pokud netoleruje hulení, není trochu zbytečný kazit si něco krásnýho nečím krásným? Určitě to půjde jinak zařídit, jde jen o to zda oba chcete. To, že má strach, že Tě to změní (někdo tu podotýkal) to je dle mě blbost, neboť se mění každej a nechceš přece říct, že se s někým rozejdeš jen protože za tu dobu co jste spolu se změnil fyzicky nebo duševně.

Já a můj kóčiš sme v pohodě, občas si spolu zahulíme, občas hulím jen já a občas nehulíme vůbec (to nejčastěji) (myšleno, když jsme spolu) vadí jí jen tak maximálně to, že prej, když jsem zhulenej a ona ne, tak se mnou nemůže bavit o určitých věcech, o kterých by chtěla, prej vnímám jinak . Ale když mám chuť si zahulit, tak si zahulím a ona mi za to nenadává a ani nic neříká (ne, že by se přemlouvala a ovládala, ale protože je to moje věc-maximálně řekne, že jí to vadí z výše uvedenýho hlediska), já jí přece taky neříkám co má a co nemá a ani bych nechtěl, protože chodím s ní a je pro mě velmi důležitý aby se chovala přirozeně podle svýho a ne podle mě a to samý je důležitý pro ni (si myslím ). Vidím tak, to co je, ne to, co by bylo kdybych chtěl ovlivňovat ji a její chování a můžu říct, že mi to tak absolutně vyhovuje a myslím, že všichni chápete o čem mluvím (a chápete, že jsem to sem nemusel psat, tady tu poslední větu ). Jestli mě někdo pochopil budu rád. Pramení to z toho, že jsem upřímnej a nesnáším lež, tím pádem, když jsme spolu začli, tak jsem jí hned od začátku řekl, že jsem hulič a do všech věcí jsem jí uváděl tak jak jsou, tím chci říct, že kdybych jí lhal tak jí i sebe bych ve svých očích velice znevažoval.
No toť trochu z mojí hlavy
Zatím se mějte good
Zdarec

Old Post 12-11-2001 v 13:05 PM
hihi je offline   Profil uživatele hihi   Find more posts by hihi   Foto galerie člena hihi   Click here to Send hihi a Private Message   Add hihi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GARDENER
Nový Člen

Karma uživatele GARDENER - 16% Pěstitelská

Já se mám... Příspěvek č. 53

Tak jak se tak pročítám vašimi zkušenostmi s drahými polovičkami tak si čím dál víc uvědomuju, jaký mám štěstí :
Jsme spolu osmej rok a přesně tak dlouho nesmím hulit bez ní !!! Já jsem si tuhle naší úmluvu vylepšil, takže nehulim sám z našich zásob .Když vyrazim na pivko, tak rád přijmu od přátel podanou fajfku nebo špeka. Zatím nám to funguje a nemám důvod nic měnit - zelené zlato šetřím pro "rodinnou terapii"

Old Post 13-11-2001 v 12:12 PM
GARDENER je offline   Profil uživatele GARDENER   Find more posts by GARDENER   Foto galerie člena GARDENER   Click here to Send GARDENER a Private Message   Add GARDENER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vinnie
Nový Člen

Karma uživatele Vinnie - 0% Pěstitelská

pohled z druhé strany Příspěvek č. 54

než jsem poznala svého přítele, o marihuaně jsem věděla asi tolik jako většina spoluobčanů, nebrala jsem ji sice jako tvrdou drogu, ale valné mínění jsem o tom taky neměla, přesto jsem nikoho za to neodsuzovala, brala a beru to jako, že každý má svou volbu. Asi proto jsem nebyla tak složitá na zpracování k tomuto tématu. Přesně jak říkáte, asi je lepší to nevysypat na svou drahou hned a se vším všudy ,ale pomaličku ji sdělovat co to obnáší, jaké pocity máte, taky jsem nejprve o tom ani nechtěla poslouchat, pak jsem ho teda nechala ať si o tom povídá,přečetla si i pár teorií a poznatků, které mi přeposlal, pak jsem dostala i usušený list, který mně zaujal svým tvarem, pak jsem zvládla i se na něj podívat ve stavu červených očí a vysmátého obličeje, a pak už od tolerance nebylo daleko ke zvědavosti a touze to okusit. Neznamená to, že ji/ho musíte přivést až k tomuto bodu, ale ono to většinou..soudím podle dalších příspěvků...přijde samo. Sama si s ním dám svátečně, taky mně někdy popadnou blbé připomínky, ale to tak spíš z ironie nebo srandy.
Taky jsem toho názoru, že to není důvod k rozchodu,z obou stran, že člověk je z toho akorát odreagovaný a vnímá vše jinak.Nechápu , pokud by mohl někdo akceptovat kouření nabo alkohol a toto ne, přičemž s lidma pod vlivem alkoholu mám horší zkušensti.
Asi to bude dlouhodobější proces , ale hlavně trpělivost a pomalu, aby necítila nátlak, stojí-li Ti opravdu za to, miluješ-li ji, tak do ní stojí i investovat čas.

Vinnie

Old Post 13-11-2001 v 15:08 PM
Vinnie je offline   Profil uživatele Vinnie   Find more posts by Vinnie   Foto galerie člena Vinnie   Click here to Send Vinnie a Private Message   Add Vinnie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

Palec nahoru Svatá pravda... Příspěvek č. 55

2 Vinnie

tak to je teda pravda. Pomaloučku, pomaloučku, všechno chce svůj čas a vývoj... Moje milovaná o tom nechtěla ani slyšet přesně jak říká Vinnie, ale teď už ji pravidelně "nutím" koukat do pěstírny a je nadšená z toho jak to roste, s Vinnie se prostě shodnu ... taky si dávám jenom svátečně a většinou (95 %) jenom s ní. Vinnie, Vinnie zlatá slova, moc se mi líbil Tvůj příspěvek takže K4U...

PS: Jsem šťastný, že mám někoho tak tolerantního a nemusím ani hulit.... ale proč ne

čaute a pěkné pokouřeníčko

Ondrashova pěstírna ke spatření zde !

až to na vás přijde začněte, až to na vás přijde skončete - aneb hledejme jinak

Old Post 14-11-2001 v 06:16 AM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

K4 Vinnie Příspěvek č. 56

Díky za pohled na "holčičí" stranu. Moje žena se mnou pokuřovala rok a půl bez sebemenšího problému, až mi jednou naplula do hustý vody(nightmare), včetně srdeční arytmie a povolujících svěračů. Uvěřila tu noc, že je její poslední. Vymluvil a vyněžnil jsem ji z toho, ale od té doby už kouřím sám. Prý až zase jednou...

Nu což, obětoval jsem se a od té doba kouřím za dva!

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 17-11-2001 v 17:24 PM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tom
Stálý Člen

Karma uživatele Tom - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 57

Nazdar! Prave som vysvetlil dvom ludom v rokoch-48 a 43 preco hulit a oni prave teraz hulia(to slovo vyzera strasne) Dam ti moje cislo, nech zavola, ja to nejak vykseftim... Asi budem pravnik

Old Post 17-11-2001 v 21:31 PM
Tom je offline   Profil uživatele Tom   Find more posts by Tom   Foto galerie člena Tom   Click here to Send Tom a Private Message   Add Tom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ataner
Stálý Člen

Karma uživatele ataner - 12% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 58

Já to mám v poho, poprvý jsme se potkali u ganji.Hulit prej klidně můžu, ale chlastat nemam..:-)

Old Post 18-11-2001 v 07:45 AM
ataner je offline   Profil uživatele ataner   Find more posts by ataner   Foto galerie člena ataner   Click here to Send ataner a Private Message   Add ataner to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

2 ataner Příspěvek č. 59

Moudrá to žena, tý se drž.

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 18-11-2001 v 11:42 AM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ataner
Stálý Člen

Karma uživatele ataner - 12% Pěstitelská

2 hh-top Příspěvek č. 60

Vůbec nevim, čím jsem si jí zasloužil. Asi jsem byl jako dítě moc hodnej a poslouchal maminku...
Zkusim jí trošičku zpracovat, aby začala i pěstovat a surfovat Growerem.

Old Post 18-11-2001 v 17:14 PM
ataner je offline   Profil uživatele ataner   Find more posts by ataner   Foto galerie člena ataner   Click here to Send ataner a Private Message   Add ataner to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

Karma uživatele Ondrash - 75% PěstitelskáKarma uživatele Ondrash - 75% Pěstitelská

ještě nepěstuje - negroweruje ????? Bude... Příspěvek č. 61

2 ataner...

to se ti určitě povede, ta moje už i serfuje a je spokojená ja kocúr za pecú... ještě začít pěstovat, ale aspoň se občas podívá do moje pěstírny a občas i pochválí...a to je už dobré znamení, bo někde se začít musí..

Old Post 21-11-2001 v 13:09 PM
Ondrash je offline   Profil uživatele Ondrash   Find more posts by Ondrash   Foto galerie člena Ondrash   Click here to Send Ondrash a Private Message   Add Ondrash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hugo
Stálý Člen

Karma uživatele Hugo - 18% PěstitelskáKarma uživatele Hugo - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Jelikož se mě letošní outdoor moc nevyvedl, tak jsem chtěl přejít na in. Už delší dobu se na to chystám, ale letošní počací byl dostatečnej impuls. Hádejte v čem je problém. Prej že je to nelegální a může z toho bejt akorát průser. A přitom mechl 8 letošních kytek v květináčích na zahradě viděla spousta lidí. Už jsem ji přesvědčil o tom, že to není o hulení a stavech vymatenosti, ale o pohodě a životní filozofii. Ale stejně si dám jenom velice zřídka. Ona má u nás odstrašující příklad. Jeden hulič od nás je s prominutím dobytek. Vykouří toho snad metrák a už s ním vážně není kloudná řeč. Takovýhle lidi dělají trávé špatnej kredit.

Navíc tak nějak jsem zjistil, že pěstění je velice záživný koníček. Nejde o to hulení ale o pěstování a následné "koštování". Jen máloco (všichni ruku na srdce) vás naplní větší píchou než krásný palice a pozdější vyřehtaná banda lidí. Nejde o mě, ale o celou bandu lidí, který se mnou tejden co tejden sedávají v hospodě a který mám rád.

Lidi tu píšou o tom, že partner, kterej dává ultimáta nebo něco zakazuje je špatnej partner. Každej na sobě máme něco špatnýho. Ale nevidět na partnerovi to špatný je to, co se ve vztahu hodí nejvíce. Ať mě opraví ti, co už rodiny mají. Je mi 24 a troufám si říct, že je to holka s kterou bych chtěl strávit zbytek života. A pokud bych měl volit tak volím ji. Ale jsem chlap. A znám mužskou povahu. A vím, že dřív nebo později mě stejně přijde líto, že se musím vzdát něčeho, co mám rád. A nejdřív to bude líto, pak potajnu za bukem bude člověk pokuřovat a nakonec jsou z toho velký rozbroje. A to bych vyl velice nerad.

.......get high.......higher than before..........

Old Post 22-11-2001 v 23:01 PM
Hugo je offline   Profil uživatele Hugo   Find more posts by Hugo   Foto galerie člena Hugo   Click here to Send Hugo a Private Message   Add Hugo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
a.f.a
Nový Člen

Karma uživatele a.f.a - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Souhlasim s Dr.Smokalotem ... hlafne f ty casti co se tyce zarlifosti .... ne kazda to dokaze pochopit napoprvy (nastesti mam takovou kery sem to ani vyswjetlovat nemusel ... ) ... ale mam skusenost s tim co dokazhe vashe lepsi poloficka udelat proto aby te udrzela ... napr. takovy zality kytky octem apod. ptakofiny ...
urcite plati zhe by te mela milovat takovyho jakej sesh se fsema prednostma, jaka je urcite i huleni a pestovani a tak ... HLAFNE SE NENECHAVEJ OMEZOVAT A NIKOHO NEOMEZUJ ... nemlufim o ustupkach ... kdyz to nejde spolu tak astala vista bejby )

a.f.a ...

Old Post 28-11-2001 v 08:45 AM
a.f.a je offline   Profil uživatele a.f.a   Find more posts by a.f.a   Foto galerie člena a.f.a   Click here to Send a.f.a a Private Message   Add a.f.a to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondrash
Stálý Člen

malý momentík Příspěvek č. 64

tohle je předloha od hh-topa
tráva a milované osoby
Láska je, když myslíte víc na druhého než na sebe. Milující člověk vás nechá i s vaším "zlozvykem" na pokoji. A pokud buzerují, nemilují nás, jen si nás chtějí přizpůsobit své představě "dokonalosti" a tudíž je nejvyšší čas je poslat někam.

Take me the way I am, or fuck off!

Když je láska to co tvrdíš pak pokud myslíme více na druhého než na sebe, potom je jasné že ganja je až na druhém místě a pokud to nejde jinak, pak sbohem ganjo....
oběť je v každém případě vysoká... takže je nutný kompromis... anebo pak to je láska z její strany ne však z naší.

Z té tvé definice vyplyvá, že i my musíme pro to něco udělat, nelze se jenom ospravedlnit tím, že: "pokud mě miluje, stráví Ganju bez problémů..." A druhá strana mince ?

Asi mě za tenhle názor zprdnete, ale co, je to názor.....

PS: Ganja je něco na co nelze žárlit , nebo jo ?

mějte se a hulte s mírou

Old Post 28-11-2001 v 10:55 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:16 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás