Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja zkratka nesouhlasim s tvou teorii, ze jeden pokus nema cenu delat. Jeden pokus je jednou kapkou v mori. Bez tech kapek to more nebude. Kdyz to prinuti se zamyslet jedineho cloveka, tak to melo ucinek.
OK. OK. Máš pravdu. Nemusí pršet jen když kape. Držím tý novinářce palce, ať jí to vyjde a osloví alespoň jednoho čtenáře kterej změní názor. Pokud ta novinářka chce ukázat lidem jak je to s huličema a je novinářka, tak článek s jedním z nás je vlastně ten nejlepší způsob, jak to udělat.
Já holt nejsm z lidí, co se snažej z kapičkama naplnit moře. Sem asi na to moc pohodlnej a pokud moje jakákoliv činnost nenadělá alespoň kýbl kapek, tak na to radši kašlu. Svět má velký štěstí, že všichni lidi nejsou jako já.
Tyvole chce to stejnou mediální kampaň jaká proběhla na vstup do NATO nebo EU
Jako že by vždycky v TV vystoupila nějaká slavná osobnost (Svěrák,Havel,Stela Zázvorková,Otakar Brousek starší ap.) v krátkým šotu a vyprávěla by jak je to vlastně s trávou doopravdy
To by byl fakt úúúlet s velkým Ú
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
To je dobrej článek, nezkreslenej. A je dobře, že se tam přihlásili starší lidi, a ne jenom nějaký madší. Takhle si lidi (možná) řeknou "dyť vono to asi nebude nic špatnýho, dyž to kouří vychovatel" rozhodně dobrej výchovnej účinek
hmmmmm
nechci nehulice obtezovat tim za zrovna ja hulim (jakoprase)
ale jediny co opravdu pomuze jsou informace, ktery jsou na masovy urovni.... ne ze si par lidi necha vydat knizky vo tom jak je hulo dokonaly a jak to nic nedela .... to si koupi zase jenom hulic ......
ani nejsem pro tu ubohou legalizaci .... jenom bych ocenil gdyby to policajti moc neprehaneli s aktivitou proti nam (fetakum=hulicum).
mohly by upravit zakon ze kazdej muze mit pro vlastni spotrebu doslova .... protoze se sklizi 1x za rok (skrine teda ne ..no ale neni to vic jak 6x a to mega hydro geneticky zrudy). Verim tomu ze verejosti nevadi ti co huli ale ti co se to snazi prodat treba ve skole .....
neco jinyho je gdyz mas pole s 50 kytkama a hulis si to celej rok (jako ja) .... nebo mas skrin a tam 3MW a laborku s chemkou a strilis to po kilech (jako kamos kteryho brzo seberou)..... to uz mi docela sere .... protoze drogy sou jenom bussiness a lidi co se na tom snazej vydelat sou kurvy... asi neumi nic jinyho .... kupodivu v NL to funguje .....
to uz bych raci to posrany huleni rozdaval ....paece
jediny co opravdu pomuze? Pan je megaloman. Budto hned a vsechno, nebo vubec. Ja si myslim ze i malymi krucky se da nekam dojit. Co je spatneho na vydelavani?
Serte na noviny, to chce natocit filmecek, chtelo by to film kterej by ukazal fshem lidem jak se bezne zije s travickou, jak se pestuje, jaka je z ni radost, a jak si s ni clovek uzije... neco jako kdo huli ten umi rekl bych, ale natocil bych to naopak s beznyma lidma, treba pravnikama , myslim ze by to na lidi mohlo zapusobit. Kdyz by si konecne aspon dokazali predstavit, proc lidi hulej. De hlavne o to co si clovek predstavi kdyz se rekne marihuana. Ja osobne si predstavim palice, bong, brko, papery, filtr, tu krasnou rostlinku, a taky si predstavim hodiny zabavy, kdezto nehulic vi vetsinou jen to co mu dnesni spolecnost predhodi, takze DROGY, fetaci, zfetovany lidi, priotraveny neschopny cokolif delat. A v tom je chyba... kdyby se lidem ukazala ta svetla stranka mozna by zmenily nazor.
Plne súhlasím s cannabiom, nehovoriac o prirovnani Veroniky Svihelovej k Don Quichotovi, to sa mi naozaj lubilo.
Ja ale nechapem, preco by hulici mali vysvetlovat ze su normalni, nech politici dokazu, ze normalni nie su. Ved toto je dokonca zasada kazdeho trestno-pravneho konania, (clovek je nevinny, pokial mu vinu nedokazu),tak tu nie je co riesit. A dalsim paradoxom v tomto vyskume je aj fakt, ze clovek, ktory by chcel odhalit svoju hulicku tvar do prostredia, v ktorom mu hrozi basa a je ochotny riskovat slobodu v podstate za nic asi celkom normalny nebude, vsak? Takze sa tak trosku tocime v kruhu, a hlasenim v novinach, ze "to je dobre a to spatne" sa asi daleko nedostaneme. Odpovedou na tento "problem" je, a vzdy bude len stare zname pravidlo, ze si treba zit svoj vlastny zivot nikomu neskodit a nestarat sa do druhych. No tak asi tak no.