Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 › »
Autor
Téma 
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 1

Ja vetsinou doma mam nejakou dobrotu, ale obcas se stane, ze uz jsou dobroty snezene, nebo jsem u znameho a ten taky nic nema. Takovehle situace resime konzumaci ruzne roztodivnych potravin, jako napriklad:
- chleba posypany vitacitem
- parky opekane nad svickou
- syrove spagety (ty ted obcas jim i v normalnim stavu)
- jednou jsem sezral sam pul chleba nasucho bez jakehokoliv zapijeni tekutinami, pri opakovanem pokusu jsem se skoro udusil, proto to jiz neaplikuji

♦ Hulení v práci ♦ Povolání kuřáků marihuany ♦ Hulení a žravka ♦ Výměna semínek ♦ Axiální ventilátory ♦ Advanced Hydroponics Aqua System ♦ Postavte si EC metr ♦ Postavte si pH metr ♦ Piosova kalkulačka spotřeby ♦ Piosův outdoor 2004 ♦

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 09-11-2001 v 08:57 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

bleee Příspěvek č. 2

predminuly tyden jsme bastili slanecky s boruvkovym jogurtem a byly desne dobry... Ted si ovsem nedovedu predstavit, ze bych do sebe podobny blivajs dostal...
Asi to chce spravne nastavenou chut.

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Naposledy upravil viridis 27-02-2003 v 12:18 PM

Old Post 09-11-2001 v 09:16 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ropak
Stálý Člen

Karma uživatele Ropak - 80% PěstitelskáKarma uživatele Ropak - 80% Pěstitelská

Organika TO: Viridis Příspěvek č. 3

No ty jseš tedy hustej. Teď poránu nemám moc silnej žaludek a tohle mě fakt dostalo. Úplně mi naskočila husí kůže. Pravdou ale je, že chutě člověka někdy zaskočí. Piškoty s kečupem jsou výborný. Jednou jsem ale měl takovej hlad, že jsem dal rozmražený krokety. To nikdo nedělejte, je to HNUSNÝÝÝ.

Old Post 09-11-2001 v 09:37 AM
Ropak je offline   Profil uživatele Ropak   Find more posts by Ropak   Foto galerie člena Ropak   Click here to Send Ropak a Private Message   Add Ropak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
miki
Stálý Člen

Karma uživatele miki - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Mam kamose co jednou daval vareny testoviny s magi omackou a octem, vypadalo to fakt nechutne, ale on to sned a pak mu taky bylo nehorazne zle.

--
MIKI

Old Post 09-11-2001 v 09:58 AM
miki je offline   Profil uživatele miki   Find more posts by miki   Foto galerie člena miki   Click here to Send miki a Private Message   Add miki to your buddy list     Navštiv homepage uživatele miki! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

Pohodička zrava Příspěvek č. 5

Zrava je docela v pohode, jen jsem se kdysi dozvedel, ze zrava je reakce tela na "otravu" THC. Tudiz se snazim najist a PAK zahulit. Nicmene, jsou chvile, kdy jakykoli racionalni duvod nejist nema sanci a zeru a zeru a zeru.
Rohlik z 1/2 s marmeladou a z 1/2 s pastikou, piskoty s pastikou (dost dobry), cornflakes bez mlika, susena smetana do kafe, suchej chleba, chleba posypanej paprikou (dokonce i peprem, fuy), hlavka zeli, vajicka na 100 zpusobu, ve chvilich fakticky krize kolinka s tavenym syrem.
No dobra, vetsinou se snazim...

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 09-11-2001 v 12:22 PM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
immolator
Stálý Člen

Karma uživatele immolator - 79% PěstitelskáKarma uživatele immolator - 79% Pěstitelská

podobný zkušenosti... Příspěvek č. 6

po hulení dostávám většinou velkej hlad, takže jdu žrát chleba (nic jinýho doma stejně většinou nemáme ). Jednou sem měltak sucho v puse, že sem nejdřív vypil asi půl litru rostlinnýho oleje a pak sem to teprv sežral... to byl hnus

Immolator

Keep Growing!

Old Post 09-11-2001 v 19:24 PM
immolator je offline   Profil uživatele immolator   Find more posts by immolator   Foto galerie člena immolator   Click here to Send immolator a Private Message   Add immolator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

MUNCHIES Příspěvek č. 7

Ahoj lidi. Už si ani nedovedu vzpomenout, co všechno jsem za ta léta při záchvatech žravosti pozřel, ale psí konzerva v tom jede určitě a to jsem se tenkrát nespletl. Prostě doma nic jiného nebylo. Anglický výraz pro tento stav je uveden v záhlaví. "To munch" žvýkati, "munchies" rovná se "žvýkavá".

Tak ať nám dobře tráví!

Old Post 10-11-2001 v 14:38 PM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Seeder
Stálý Člen

Karma uživatele Seeder - 70% Pěstitelská

konecne.....>zravka Příspěvek č. 8

Konecne jsem se dockal podobnyho temata, protoze s mou zravkou je to cim dal tim horsi.... Posledni dobou bez problemu zvladnu celej makovej zavin, nebo kdyz nemam zadnou pochutinku ukoristim kus chleba a neco z lednicky a zanesu si to do postele, kde to ani nestacim snist a uz spim........ Rano se zbudim a zjistim, ze vedle sebe mam jidlo a nemuzu si vzpomenout, kde se tam vzalo.... To se proste stava.......

______
seeder.

Old Post 10-11-2001 v 22:23 PM
Seeder je offline   Profil uživatele Seeder   Find more posts by Seeder   Foto galerie člena Seeder   Click here to Send Seeder a Private Message   Add Seeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

2 seeder Příspěvek č. 9

Neboj, na to se neumírá. V nejhorším případě trochu ztloustneš. Kdysi jsem v sebeobraně zkoušel popkorn a docela to zabíralo. Jen to luxování po ránu...

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 11-11-2001 v 06:22 AM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psychedelix
Stálý Člen

Karma uživatele psychedelix - 100% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 10

sežeru skoro všechno, co je k žrádlu:-))

Old Post 11-11-2001 v 11:48 AM
psychedelix je offline   Profil uživatele psychedelix   Find more posts by psychedelix   Foto galerie člena psychedelix   Click here to Send psychedelix a Private Message   Add psychedelix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Seeder
Stálý Člen

Karma uživatele Seeder - 70% Pěstitelská

2 hh-top Příspěvek č. 11

Mno jasne Ja to resim jabkama, ty mame vzdycky..... jednou jsem dal houby, bylo asi 18:00 dal jsem 30 hub, po hodine jeste nic... jel jsem dom prevlikl se a sel do baru..... 3 hodiny totalne v pi** V 23:00 jsem to jeste citil, ale malo tak kamos ubalil mrkev jako svin... Dal jsem 3 prdiky a za hodku zase uplne na srac. nemohl jsem se hejbat ale nakonec jsem se z toho nejak dostal... Kdyz jsem potom ve 02:00 dojel dom totalne hladnej, nasel jsem jenom jabko a kousek staryho chleba a kousek lovec. salamu vzal jusem si to do postele, ale bal se, ze nekdo dojde, tak jsem si vlezl pod postel a bez obav jsem to do sebe nacpal......... JEnze jsem nejaqk usl pod postylkou a celkem zajimavy tvrdit matce, ze nevim jak jsem se tam dostal.. )

______
seeder.

Old Post 11-11-2001 v 12:04 PM
Seeder je offline   Profil uživatele Seeder   Find more posts by Seeder   Foto galerie člena Seeder   Click here to Send Seeder a Private Message   Add Seeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shorty
Nový Člen

Karma uživatele Shorty - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 12

Většinou když člověk zahulí,má první stav vhubě jak v kriminále.Tak začinám něčím hodně velkým na zapití,tak 0,5l něčeho.Nejlépe sladkého.Pak je druhý stav hlad jak hovado,Nejlépe chleba s něčím,často salám, ale na to pokaždé kečup,tatarku,poslední dobou také hořčici,když není chleba kombinuju salám do pusy,pudink a trochu láku vod okurek,Když se člověk zasytí má třetí stav chuť na sladký a když má prachy a je v dobře zásobenej márketu tak člověk tam nechá partu grantů. Hustá kombinace je nutela s piknikem a do toho čokoláda.

Old Post 12-11-2001 v 13:42 PM
Shorty je offline   Profil uživatele Shorty   Find more posts by Shorty   Foto galerie člena Shorty   Click here to Send Shorty a Private Message   Add Shorty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marcuz
Nový Člen

Karma uživatele Marcuz - 0% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 13

Co jsem žral nejhnusnějšího? Asi smaženici s tatarkou, možřá by to lepší obojí zblášť, ale když mně to zrovna napadlo

Old Post 12-11-2001 v 14:35 PM
Marcuz je offline   Profil uživatele Marcuz   Find more posts by Marcuz   Foto galerie člena Marcuz   Click here to Send Marcuz a Private Message   Add Marcuz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Seedmaster
Nový Člen

Karma uživatele Seedmaster - 9% PěstitelskáKarma uživatele Seedmaster - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Hmmm.Dost husta byla jogurtova cokolada s krevetovou pastou.Jako desert se potom servirovaly kvasaky s horcici.Tusim,ze tam figurovala i slehacka,ale jisty si nejsem.
Kulinarstvi zdar
Seedmaster

Old Post 12-11-2001 v 15:17 PM
Seedmaster je offline   Profil uživatele Seedmaster   Find more posts by Seedmaster   Foto galerie člena Seedmaster   Click here to Send Seedmaster a Private Message   Add Seedmaster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blackberry
Stálý Člen

Karma uživatele blackberry - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

jo jo... chute jsou zvlastni... ale ani v ty nejhustsi zhulosti bych nesnedla mymu pejskovi zradlo... :O)) nu proti gustu zadny disputat.. jinak jsem schopna zkombinovat uplne vsechno... koncim sladkym a pak jdu na kysely... a pak se nemuzu hejbat a je mi souffl... co si budem povidat...........

Blackberry

Old Post 12-11-2001 v 18:44 PM
blackberry je offline   Profil uživatele blackberry   Find more posts by blackberry   Foto galerie člena blackberry   Click here to Send blackberry a Private Message   Add blackberry to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kyng
Stálý Člen

Karma uživatele Kyng - 20% Pěstitelská

Palec dolů Hermelín Příspěvek č. 16

Kámoš teď po víkendu přišel s brutální historkou. Přišel na maděru domu a že si teda jako dá něco dobrýho. Kouká do ledničky, bere hermelín a že to zdlabe v posteli. No jenže si 2x kousnul a pak usnul. Samozřejmě heremlín nepřežil, měl ho na zádech (hlavní zásah), na krku, na prostěradle, na peřinách, přitom spal až do devíti.

Old Post 12-11-2001 v 19:25 PM
Kyng je offline   Profil uživatele Kyng   Find more posts by Kyng   Foto galerie člena Kyng   Click here to Send Kyng a Private Message   Add Kyng to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:21 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 › » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás