Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja mam rad chutove dobry skera a haš sem mel za svoji kratkou hulicskou karieru mel asi 2 takze sem si moc neudelal obrazek ale dobrejm cechum se nevybiham a asi jako kazdej sem na nich zacinal ale ne na nejakejch sracich mel sem pomerne dobrej model od brachy no a fajfku si davam jen kdyz neni paper nebo sem nasrac a nechci rolit... proste mam joint protoze se mi to libi esteticky a proto ze to spojuje lidi a o prazdninach sem si daval bong a moc se mi to libilo
Zewl = EX Rexi-x
:._.:._.:._.:.:._.:._.::._.:._.:._.:..:._.:._.:._.:. "Everybody smoking mariuhana!!!"
Já od tý doby co sem se přehulil tak si dávám fajko-bongo-skleněnko pauzu a tak dávám prozatim špeky kerý zatim (tak brutálně) nepřehulili. Ale fajek bongů a wodnic mám doma celkem asi patnáct viď nabsterman
Zašpekulujem si?
11.5.1981 zemřela legenda: Robert Nesta Marley. Díky Bobe
už nikdy se nebudu hádat se sinuhetem
Ty kravo, vzdyt to uz tady secko jednou (ne-li vickrat) bylo.. Se nedivim, ze uz sem neprispivaj lidi typu Carlos atd, nema jim to tu co dat.. Je to jako generacni obmena clenu.. Nechcu se nikoho dotknout. Asi je to prirozeny..
jo tak ja radsej tu normalnu trafku to su take fajn stavy....negde vonku si sadneme a fajcime si toho johna a pomali nastupuju take te stavy...mno a stoho vyplliva aj to ze radsej toho speka...jo no war ...peace
if the kids are united, then we´ll never be divided...
6-8 jointů....
a to téma tady už fakt dop.dele je!!
nabsterman: začni trošku hledat, nebo se tady na to vyser, o témata, který se věnují stejnýmu problému, jen mají jinej název tady nikdo nestojí
napisu to jinak.skero a haš je bozstvo,proto dam vzdy prednost temhle mym bohum,ale taky nikdy nepohrdnu "normalni" ganjou.hulim radsi z dymky-skoro neztratova zalezitost,vic THC dostanu do plic a nekourim sracky z papirku,ale zase joint je joint .pro chvile pohody je to nejlepsi vec co znam,krome pritelkyne,ta me taky dovede do pohody,ale za delsi dobu.
prazaci jsou zhyckani,...nechal bych je tyden nakupovat za ostravske ceny a uz by si hledeli misto motani brcek schanet sklenenku aby usetrili co nejvice....
brko je nejvetsi luxus ale taky nejdrazsi....osobne jsem hulil ze skuny jednou v zivote na svoje 17tiny jinak jen obic a to tak mozna 15x?
Ja rozdíly mezi sklem nebo brkem moc nedělám, ale mám raději brko... Není nad skupinku lidí co udělají "to" nenápadné kolečko, nadšeně sledují odpálení jointíku a... pak si důchoci stěžujou že už i ti mladi namaji penize na cigaretu a musi ji kolovat...
joint - basa (vězení); slang. USA
joint - hospoda; hovor., hl. USA
joint - místo připojení
joint - spoj
joint - spojení
joint - spojený
joint - spojit
joint - spojka
joint - společný
joint - spolu-
joint - spára
joint - styčník
joint - vůle
joint - šev (svaru)
joint account - společný účet
joint action - společná akce
joint action - spolupráce
a vo tom to je ne?
to Ladin: Možná kdyby ses inspiroval Grouwrem a začal pěstit (esi už v tom jedeš ta sorry mockrát ) tak nemáš dilema z toho, že brka sou dražší a luxusní atd atd.
nic ve zlým
to dolpe: Jó děda kamaráda taky povídal, jaxe mu líbej ty mladý, peníze nemaj, ale cigáro si pučej