Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja se strasne nerad zhulim do busu, myslim dalkovyho, pak jenom celou cestu "skenuju" pohledem sedadlo pred sebou z leva do prava, a takhle furt. a nemuzu prestat. fak nevim cim to je. A nebavi me to ve skole, zaseknu se na tuzce a hraju si s ni celou hodinu. lepsi je bejt nekde vysmatej venku. slunce, holky, jointy, kamosi, pohoda ....
Ja totalne suhlasim s tvojim zazitkom s holkou. Skusil som to v lete, povedal som si nikdy viac, a cistou nahodou sa mi to stalo aj durhy krat. Olutoval som to tak brutalne, ze som si uz natvrdo povedal nikdy viac. Je to proste totalne najblbsi pocit. Ine miesta, na ktore by som sa nenahulil asi nemam, pretoze vecsinou mi vyhovuje, ked nist nechapem. JEBAT.
zatím jsem se nesetkal se situací kde bych prostě neměl odvahu zahulit, zkusil jsem hodně netradičních míst ale pravidelně tam nehulím - např. škola - ve vyučování,. na záchodě, v tělocvičně, na chodbě i na půdě, hulil jsem u policajtů na chodbě, v kině, na svatbě, v autobuse, ve vlaku, dokonce v semtíně u pardubic (výrobce nejen semtexu), kde je přísný zákaz kouření v celém areálu jsem hulil na věži vodojemu !!!!!! atd atd jenom pohřeb bych asi vynechal ale to nemůžu zodpovědně říct protože jsem ještě nikdy na pohřbu nebyl