Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
škoda že maj vážky rolls tak úzký filtry jinak jsou v pohodě . jinak v OCB má akcie "Lepen" nebo jak se píše a to že tam dělaj nějaký dlouhý papírky nejspíš ani netuší .
Nejlepší jsou černý OCB (hrubě lepí)dobrý jsou taky vytahovací OCBčka(na kurvadlouhý Brka)
Taly jsem zkoušel Marleyovky ale nejsem s nima moc spokojenej..ať to slintám jak to slintám ...vůbec to nelepí
Smokingy - De Lux a rollery od OCB ale ja mam doma asi tak 150 m neakech papirku rolovacich z hollandu a obcas si to motam do tabykoviho listu.je to uplne nejhustci kdys se to namoci v do medu a vobali skorici.
rozhodně zlatý smokingy. na normální balení (kornout) jsou ackorát, na switche (nebo rollback - jak mu říkáte) to je taky v pohodě, jen to lepidlo by mohlo lepit viits - ale stačí nechat ho chvíli dýl zaschnout a drží jak prase; navíc papír je rejžovej a tudíž squělej
zlatý smokingy jsou prostě kvalita, která nikdy nezklame
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
dneska sem si teda koupil smouky de luxe a jako že jóóó, do toho sametu se balí jedna radost, úúúplně se rozplývá na jazyku
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Jak často na hulení používáte krátký cigaretový papírky?
V poslední době úplně zmizely krátký Samsony, Drumy a Javaanse, ale zato se rozšířila nabídka krátkejch papírků o SMOKING Orange (Free Burning), Green (Cut Corners), Blue (Ultra Thin), Red Classic, Pure Hemp a Silver 78mm.
Ptal se mne kámoš, co se zabývá obchodem, jestli bych moh´ hodit dotaz na Groweru, zda je dobrej nápad vyrobit sety krátkejch Smokingů s filtrama. Jestli prej by to někdo kupoval.
Počítá, že by se cena na krámu pohybovala kolem 15 vočí, což myslím, docela de, ale nevím, jestli by to někdo uvítal.
A stejnej dotaz se týká i dlouhejch papírků. Jestli radši balíte špeka, jak se dá, nebo si občas koupíte i sety s dlouhejma Smokingama, příp. OCBéčkama.