Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam sedmiletou dceru, a protoze neni blba, zjistila to sama /Tati to je ta zakazana kytka z televize /, myslim ale ze jsem ji to dostatecne vysvetlil, takze ackoli s mnou zatim nehuli, ten ritual baleni speka a dlouhe vecerni rozhovory se mnou travi rada )
2 ppeettrr:
v pohodě stejně mě nedošlo na co to byla narážka :-) (podle tvé omluvy mě to asi ani dojít nemůže)
A jinak jen tak dál tohle mě hodně zajímá postoje huličů-rodičů
Poslední dobou se mi zdá že do toho začínám nějak navážet komplet celou rodinu!!
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Kouřím normálně, jak bych to mohl před dětma schovávat? Jsem to já, ne? Děti si zvykly, že kouřím bylinky, nevšímají si toho, proč taky? Jich se to nijak netýká ..:-))
2 vood:
no zajímavý názor podle mě teda na tom něco (hodně)dobrého je a proč by to nemohlo být životní krédo?! Já sem teda eště dost mladý na to abych to mohl nějak s odstupem posoudit ale mám pár známých, kterých rodiče hulí a řekl bych že je to jejich takové životní krédo
no řeknu vám že nikdy mi nic nepřišlo pitomšjší než když sem seděl s mimm známim u nich v pokoji a non tam začal balit jointa přímo před dětmama a když mu nějaky začolo pomáhat se sipáním travky na papirek tak sem si rikal ze tak bych asi nechtel dopadnou .. jo jeste sme ho i v obejvaku podpalili (i s tema detmama kterejm je 4,6) a oni behali a smali se a pořád vykrříkovali že budou v háji jako tatínek .. taki to je na me moc
Tak to co popsal gabba je moc to bych taky nechtěl.
2 vood: ubožák?! Ubožák je ten kdo odsuzuje lidi o kterých nic newí.
A na co bych jako měl přijít neříkám že budu hulit do konce života, ale myslíš si že ta tvoje pravda bude ta universální. A proč by to nemohla být filozofie říká ti něco rastafariánství tam je to dokonce jako důležitá součást náboženství a filozofii snad může mít každý svou, není jich jen několik druhů, vypsaných v knížce.
Ja mam uz ted vycitky svedomi, ze jsem do toho zatahl mnohem mladsiho bratra...ted je uz teda nakou dobu dospelej...
a pritom zacal hulit vicemene sam...ja sem ofsem nadale byl jeho hulicim vzorem...rozhodne bych do toho deti nezatahoval...
Asi to neni tak jednoduche, nejsou blbe a jednou se zacnou ptat...pak navrhuji nezapirat a nak rozumne vysvetlit a osvetlit...
ale hulit ani kourit pred detma mi neprijde jako moc dobrej napad...
Imho neni dobré učit děti co je dobré a co zlé, ale raději je učit jak to dobré a zlé rozliší. Ony už si pak samy vyberou. Nemá cenu někoho učit že tráva je dobrá. Raději ho naučím jak si najít informace, jak nad nimi přemýšlet a nechám to na něm.
2 vood:
já do tebe nehustím jen mám jiný názor než a snažím se ti ním oponovat.
A cos myslela tím že si to zažila to nehulení?
A já sem nějakou dobu nehulil takže si myslím že něco o tom vím, přišlo mě to tak že bez toho můžu v klidu být ale taky sem měl pocit že bych se zbytečné obíral o "dobrou" věc prostě mě to o hodně víc dává než bere ani nějak newím co mě to vlastně bere možná trochu tu paměť ale to nějak moc nepociťuju. Jinak jako předvádět se před malýma dětma je podle mě taky blbost ale až budou starší (cca 15+ let) tak proč ne
A jak často hulím to jako narážíš na psychickou závislost? Tu určitě nemám a jak často no těžko říct tak v průměru bych řekl že o víkendu a pak tak 2x ve všední den těžko říct někdy 3x přes školu jindy 2x jenom o víkendu, myslím že to nějak moc nepřeháním.