Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo, tak konecne mam sanci se tady vyjadrit... ja hulim uz dlouho, a tak gdyz se zhulim, vetsinou kecam ja, su totiž dosti ukecanej clovek...ale jakmile mam v sobe toho vic a nake dobrutky,tak to uz je kazdej zamlklej, a nigdo nemluvi,jen se proste bředne...a to nemám ráda...je to na hovno...ale zase je pravda, že já su už odmalicka mezi borcama a vsichni co me znaji vijou, že se mnou se muzou bavit o vsem,tagze klucici vecicky me taky dost zajimaji, proto si s nema mam dycky co rict....ale rikam, nesmime se zhulit moc, jinak je to dost na pitchu pac to sou vsichni zasekani nekam do blba a nevnimaji....muj mladej taky toho moc nevydrzi, tagze gdyz u me 3x chytl holotropa, tak sem si rikala ze asi mam mozek z kamene...
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
ja mam kamosku co je fakt fajn baba, huli viac ako jej chalan (a ten je teda hulic!! )a hulila by hadam furt keby bolo co a zhuli toho naozaj dost.... zeny drzim vam palce, treba viac "trenovat" a potom to bude vyrovnanejsie )))))))))))) hehehe
já si myslim (a z wlastni zkušenosti wim) že když bude hulit jeden kluk mezi wětšim počtem holek tak bude určitě zamlklejší než ony a opačně-wyjímky samozřejmě potwrzují prawidlo.......... Ale taky si myslim že čim wic se ty lidi znaj tak tim min tohle plati.............TOŤ MŮJ NÁZOR
Jedna má kámoška pokaždé když hulí tak se začne chovat jako blázen, začne dělat šílený věci, je ukecaná a nejde s ní normálně promluvit (ani o těch "nejvážnějších" věcech . Mě připadá že "holčiny" se umí víc odvázat, nezajímá je nějakej trapas a takhle páč jim to každej promine. Ne že bych znal jen jednu co hulí ale s tohodle sem vypozoroval že je to skoro s každou takhle. Možná sou to nějaký jiný "látky v mozku" Přece jen mužskej a ženskej mozek je trošku jinší...
Takhle to posuzovat, vazeni, je celkem tezky... taky zalezi na tom s jakejma lidma se stykas a jak k nim mas blizko... spouste lidi, ktere nazyvam svymi kamarady/kami bych nikdy nerekla treba nejaky osobnejsi veci a tak...
...ale minuly tyden jsme si uplne uzasne pokecala s jednim kamosem, do kteryho bych nikdy nerekla, ze muze byt takovej, jak se mi vlastne "odkryl" a ja mu toho taky rekla spoustu. V posledni dobe se u sposty mej znamejch rozjel Zen a takovy ty veci jako meditace usw. a tak vetsinou nekde sedime a placame, jak je tohle vsechno vlastne skvely...prijde mi to blaznivy, ale je to ted takova hodne spolecny tema pro vsechny
Ale jinak je to asi tak jak bylo napsano, kluci jsou v prevaze, vic pestujou a tak. Jeste ted, kdyz tak neja premejslim, kdyz jdu nekam jenom s klukama, vestsinou skonci u fotbalku a ten je, jak znamo, celkem kvalitni zabijak jakekoli komunikace
No jasan Ked sa kočky pekne vypečú tak su ešte krajšie ako obvykle Len škoda že v našom okolí sa slní tak málo dievčat; ono neslní ich tak málo ale väčšinou slnia ked su medzi svojimi (myslím keď slnia baby medzi sebou) a niektore sa k tomu ani nehlásia, resp. keď sa ich spýtaš tak nič ale keď vo väčšej skupine príde na to že sa ide slniť s úmyslom poriadne sa spiecť, tak sú medzi prvými čo sú vypečené. A žeby s nimi nebolo o čom kecať a že sú menej komunikatívne keď sú spečené??? Nemyslím, je to určite dosť individuálne a záleží to určite od danej situácie, okolia a spoločnosti v ktorej sa nachádzajú. No a sú predsa len trochu jemnejšej nátury (sú tu aj také čo držia krok s nami, niektoré sú o krok vpred a keď sa spečú tak high ako my, tak je viac než jasné že v takom momente niesú moc komunikatívne a majú čo robiť sami so sebou a nie sa baviť o nejakých kravinách s nami chlapmi
Tak teda dievčatá, nehanbite sa za to že húlite, veď na tom nieje vôbeč nič zlé, a keď sa vás spýta njáky mladý šuhaj že či nemáte chuť na nezáväzné spoluslnenie, tak sa nenechávajte presviedčať...
Jo a K+ pre celé ženské pokolenie (hlavne pre naše spolupálitelky
Z 5ržalky zdraví BIGY
Prišiel som, videl som, zfajčil som sa jak pes... Cézar
tak v petrzalke sa tomu hovori "slniť"
... tak to som teda este nepocul.
asi preto ze niesom z Péééétržalky! ale s tymi babami mas PRAVDA!
až na to že je ked kalim s holkou, ja si dam 3 prdy
a som ko
a ona si da 5 a nakoniec mi povie ze jej nič neni! zacal som ju volat terminator...
Mno ja s niektorymi priatelmi radi pouzivame šifru "slniť", pretozue my vieme o co ide a ostatny nemusia
A ta tvoja holka musi byt fakt klasa ked dava 5prdov a nic jej nieje
Šecka češč.
jo, tak tady v Brne je hafooo moc vyrazu pro " holky a kluky" kluk ==} borec, typan, boy, kořeň, týpek, ...je toho vic, ale toto sou nejpouzivanejsi vyrazy.. a holky? slečna, mařka, holčina,baba, mařenka,..obcas taky "naka pica" hehe jinak jak tady kdosi rekl- marky hulicky sou tak trocha divný..ja su taky divna....muhehe