Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
mno tak za prve nejsem ON nybrz ONA a znam je, jen me zajimalo,
jest;i je tu nekdo taky posloucha, nebo neco podobnyho..v poho,
a co treba Plaid, Bonobo, nebo islandsky snovy MÚM, hrozne miloucky..
ale jako necekala jsem hned neci ohlas kazdopadne preju hodne
zdaru, me jako interpreta by tohle skladat rozhodne zabilo ale nejhustsi poslech..to jo..
2 vrrn/ a co tak sigur ros? islandska particka, zni jako skritci a meluzina a.. hrajou treba smyccema na kajtry.. uzasny zvukovy plochy, nekde jsem cetl, ze snad zpivaj uz nepouzivanym jazykem. nadhera, byl jsem z toho uplne unesenej... kazdopadne co rikate na novou bjork? ja si to predevcirem opatril, slysel jsem to ale jenom jednou, hned mi to zabavila maaaa drahaaa. ZAdny nastroje, JEN hlasy, ze by budoucnost? hlas je nam preci nejblizsi..
rtepsky: to neznam, pokouknu po nich...joo, na Medulu jsem hrozne
zvedava, jeste jsem z toho alba nic neslysela, ale kritiky jsou vyborny,
jak jinak na Bjork, ze...
Ja nedavno vypalený slyšel Louise Amstronga a vtom jsem si uvědomil jaká to je geniální hudba. od té doby ho poslouchám furt a vůbec, jazz je prostě skvělý
jinac na zkouřenost je nejlepci reggae a hlavně SKA!!! )
Geniální jsou hrdelní zpěvy mnichů Gyuto, a SKA a JAZZ to souhlas s Kusherem (Jaco Pastorius, Setchmo (jak jinak))
Jo a DAN BARTA & ILLUSTRATOSPHERE nemaja chyba
2 all: Pokud byste měli někdo zájem o Woodstock 1969, tak mi napiště do PM adresu, zašlu, zajistím, protože tohle stojí za shlídnutí. Objevujou se tam takový legendy jako Janis Joplin, Jimi Hnedrix, The Who a mraky dalších, u kterých jsem nezachytil jméno.
2 Šťovík: konečně někdo, kdo poslouchá Grateful Dead. Mám doma plno jejich alb, zvlášť libózní je jeich novoroční koncert ve Frisku. Sugar Magnolia je tam dokonalá, tohle se úžasně poslouchá při zápeku. Allman brothers taky dobrý, ale mam jenom jedno album, takže o nich zase moc nevim.
Zkuste někdy Velvet Underground. Psychedelická kapela z šedesátýho sedmýho. Dokonalá, dokonalá kapela.